tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas Mango Park Hotel Cebu - Ravintola Mango Park Hotel Cebu - Kokoushuone Mango Park Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet Mango Park Hotel Cebu - Ravintola Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas Mango Park Hotel Cebu - Vastaanotto Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone
Mango Park Hotel Cebu - Kokoushuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Mango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Mango Park Hotel Cebu - Vastaanotto Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone Mango Park Hotel Cebu - Kokoushuone Mango Park Hotel Cebu - Ravintola Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 48

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 922 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,7
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,0
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (922)
Järjestä:
Mika H. Yksin matkustava Finland, 26. joulukuuta 2011
Yö elämän keskuksessa

asiallista, edullista, menopaikoilla olevaa mukavaa hotellia etsiville
6,7
min. 50 words Ihan ok halpa budjetin hotelli erinomaisella paikalla, ajatellen yö elämän menoa.Huoneet ihan ok ja palvelu toimi kivasti.Hinta/laatu kohtaavat kivasti.
Yöelämävinkki: Muutaman sadan metrin eli kävelyetäisyydellä Cebun parhaasta yöelämän keskuksesta, Mango streetistä.
Kari K. Yksin matkustava Finland, 11. joulukuuta 2011
Hyvä palvelu

Hyvä sijainti, hyvä hinta-laatusuhde
7,3
mukava hotelli keskustan tuntumassa. kävelymatkan päässä keskeisistä palveluista. hinta-laatusuhde mielestäni ihan kohdallaan. uima-allasosasto oli pettymys, aurinko ei paistanut kuin altaaseen. sepulla hotellit aamupalalla, joka oli mukava asia. ei luksusta mutta voi suositella. terveisin asiakas suomesta
Tero E. Yksin matkustava Finland, 8. tammikuuta 2011
hyvä palvelu ja ruoka

kaikentyyppinen nauttii siellä olosta
7
min. 50 words Hyvä palvelu ja ok ruoat, kaikin puolin ok.
Yöelämävinkki: ok baarit
Markus H. Yksin matkustava Finland, 21. joulukuuta 2010
Hyvä palvelu.

Ystävällinen henkilökunta, tilava huone.
8
Hinta ja laatu kohtaavat. Uima-allas hyvin pieni. Sijainta on hyvä, jos haluaa juhlia. Mango sqarden hyvin lähellä.
Erkki K. Yksin matkustava Finland, 17. marraskuuta 2010
Hyvä sijainti.Deluxe huone oli hyvänkokoinen.

Huone oli siisti.Muutenkin hyvä siisteys.Allas kiva yllätys.
8,3
Sisäänkirjaus toimi hyvin.Varaukset olivat kunnossa.Vastaanotossa oltiin avuliaita neuvomaan kaikenlaisissa kaupunkiin liittyvissä kysymyksissä ym.
Yöelämävinkki: Muutaman sadan metein päässä on Mango Square josta löytyy iltamenoakin.
Juho K. Pariskunta Finland, 4. tammikuuta 2010
ango Park Hotel,
4,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Thomas R. Yksin matkustava United States of America, 15. joulukuuta 2014
very little negative to say

the people working there, the location and breakfast are just three of the best but there is 20.
8
I checked into mango park hotel after staying a couple blocks away. I upgraded about 7 dollars from 24 usd because I wanted a place with a pool. the pool was a small amount cloudy but clean just I think a little bigger filtration system might help that. the room is clean and if you ask for daily cleaning they will do it. extra towels even an extra chair put in room at my request. the location is a 1 dollar or 7-12 minute walk to mango square or ayala mall but at night probably best to take a 1-1.50 cab ride, as there are a couple dark areas on the way. just my preference. the hotel staff keep the place secure yet also allow me to have whomever I want to have as guests come into hotel with me. I met foreigners and locals who I entertained back at my room. the breakfast buffet is cold food maybe right at 6 am it is warm but it is not kept warm by flame under bolding pans. but im very tolereant and oerdered eggs fresh made to order often. there is a great place to buy fresh hot rolls out driveway 4 or 5 doors down and razons jp the hill near mango aquare very good food. mango square much discos and if you are single man theres lots of girls who like to disco and play the nightlife always smiling. everything is better I. cebu and every thing is very good at mango park hotel. I had a hard time leaving this hotel. im leaving a staff full of friends here! I look forward to coming back.
Iain D. Yksin matkustava New Zealand, 11. joulukuuta 2014
Value for money

Location location location
6,7
This is a good value for money in the middle of cebu city so all things like malls and shopping are easy to get to... the rooms are fine, especially for the room price but my room did not have a bar fridge. but the bedding is comfortable and clean. and the restaurant food off the menu was good. the breakast buffet was also ok. do not stay past the exact check out time or they hit you with a big late check out fee !!!!
Mark Y. Yksin matkustava United States of America, 6. joulukuuta 2014
location

location and great value
9,3
Stay was great and I will stay here again. Pool looked dirty though I wouldn't swim
Willem K. Pariskunta Australia, 30. marraskuuta 2014
Average

Location location location
5

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - Uima-allasMango Park Hotel Cebu - Uima-allasMango Park Hotel Cebu - RavintolaMango Park Hotel Cebu - KokoushuoneMango Park Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetMango Park Hotel Cebu - RavintolaMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - Uima-allasMango Park Hotel Cebu - VastaanottoMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - KokoushuoneMango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatMango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatMango Park Hotel Cebu - VastaanottoMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - KokoushuoneMango Park Hotel Cebu - RavintolaMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone


AS-AGWEB-3C07