Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Mango Park Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone Mango Park Hotel Cebu - Kylpyhuone Mango Park Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet Mango Park Hotel Cebu - Hotellihuone Mango Park Hotel Cebu - Ravintola Mango Park Hotel Cebu - Ravintola Mango Park Hotel Cebu - Aula Mango Park Hotel Cebu - Kokoushuone Mango Park Hotel Cebu - Kokoushuone Mango Park Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas Mango Park Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet Mango Park Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet
Mango Park Hotel Cebu - Näkymä Mango Park Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas Mango Park Hotel Cebu - Vastaanotto Mango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Mango Park Hotel Cebu - Uima-allas
Sijainti: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 48

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 836 arviota

Rahanarvoinen
7,5
Sijainti
7,7
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/Taso
7,4
Ruoka/Syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (836)
Mika H. Yksin matkustava Finland, 26. joulukuuta 2011
Yö elämän keskuksessa

asiallista, edullista, menopaikoilla olevaa mukavaa hotellia etsiville
6,7
min. 50 words Ihan ok halpa budjetin hotelli erinomaisella paikalla, ajatellen yö elämän menoa.Huoneet ihan ok ja palvelu toimi kivasti.Hinta/laatu kohtaavat kivasti.
Yöelämävinkki: Muutaman sadan metrin eli kävelyetäisyydellä Cebun parhaasta yöelämän keskuksesta, Mango streetistä.
Kari K. Yksin matkustava Finland, 11. joulukuuta 2011
Hyvä palvelu

Hyvä sijainti, hyvä hinta-laatusuhde
7,3
mukava hotelli keskustan tuntumassa. kävelymatkan päässä keskeisistä palveluista. hinta-laatusuhde mielestäni ihan kohdallaan. uima-allasosasto oli pettymys, aurinko ei paistanut kuin altaaseen. sepulla hotellit aamupalalla, joka oli mukava asia. ei luksusta mutta voi suositella. terveisin asiakas suomesta
Tero E. Yksin matkustava Finland, 8. tammikuuta 2011
hyvä palvelu ja ruoka

kaikentyyppinen nauttii siellä olosta
7
min. 50 words Hyvä palvelu ja ok ruoat, kaikin puolin ok.
Yöelämävinkki: ok baarit
Markus H. Yksin matkustava Finland, 21. joulukuuta 2010
Hyvä palvelu.

Ystävällinen henkilökunta, tilava huone.
8
Hinta ja laatu kohtaavat. Uima-allas hyvin pieni. Sijainta on hyvä, jos haluaa juhlia. Mango sqarden hyvin lähellä.
Erkki K. Yksin matkustava Finland, 17. marraskuuta 2010
Hyvä sijainti.Deluxe huone oli hyvänkokoinen.

Huone oli siisti.Muutenkin hyvä siisteys.Allas kiva yllätys.
8,3
Sisäänkirjaus toimi hyvin.Varaukset olivat kunnossa.Vastaanotossa oltiin avuliaita neuvomaan kaikenlaisissa kaupunkiin liittyvissä kysymyksissä ym.
Yöelämävinkki: Muutaman sadan metein päässä on Mango Square josta löytyy iltamenoakin.
Juho K. Pariskunta Finland, 4. tammikuuta 2010
ango Park Hotel,
4,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Suzette M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 30. maaliskuuta 2014
Worthy

Very accessible to public transpo. Good hotel. Nice breakfast and very accomodating staff.
9,3
My value of money is very worthy. Location is good, hotel itself has good facilities.
Clifton K. Liikematkailija United States of America, 19. maaliskuuta 2014
Good Internet access

Location, staff, wif-fi
6
I stayed for one week. Good WI-fi if you have w WI-fi router outside your door. The food was the worst I had seen in a hotel restaurant in some time. I ordered two meals and they were both lousy. The breakfast buffet is strictly for Asians; nothing for westerners to eat but eggs to order and coffee. My room had roaches and ants but I have stayed in worst hotels so roaches and ants I can live with as long as there are not to many of either. this is my second stay at the Mango but it will probably be my last. The staff was above average and very responsive but I am a good tipper so that may have something to do with it.
Joy D. Yksin matkustava Australia, 1. maaliskuuta 2014
Decent hotel, not far from main nightlife strip

location, location, location
5,7
I picked the hotel based on some recommendations, specifically due to a combination of cost and location. When it comes to location, I was looking primarily for proximity towards the Mango Square nightlife area. It's a 5 minute walk to a number of gogo bars, and a further 5 minutes after that (or less) to Mango square. Walking there in Daylight is relatively safe, at night it's a pickpockets haven and recommended you go by taxi. The hotel itself is decent. For the price I was happy, the staff were friendly, the room was passable, there's a small swimming pool on the roof with okay views of the city. It's also a short taxi ride from Ayalla Mall. The only thing that was a massive disappointment was the included breakfast. After the first morning where I tried it, I chose to eat elsewhere the next two nights even though it was a free breakfast. The food was poor in range and quality (though the restaurant itself is well laid out, and the service was good). Will likely stay again, only for the location and price combo.
Franz O. Pariskunta Canada, 11. helmikuuta 2014
Very basic, not very clean

Friendly staff, cheap, close to a good restaurant
4,7
It was not very clean, there was some hair on bathroom floor when we checked in. There is a very good Filipino restaurant just beside the hotel where we ate several times. To get anywhere of interest you need a taxi ride. Airport is maybe 30 minutes. There are some girlie bars a short way from the hotel. We will definitely not stay there again.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliMango Park Hotel Cebu - Uima-allasMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - KylpyhuoneMango Park Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetMango Park Hotel Cebu - HotellihuoneMango Park Hotel Cebu - RavintolaMango Park Hotel Cebu - RavintolaMango Park Hotel Cebu - AulaMango Park Hotel Cebu - KokoushuoneMango Park Hotel Cebu - KokoushuoneMango Park Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetMango Park Hotel Cebu - Uima-allasMango Park Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetMango Park Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetMango Park Hotel Cebu - NäkymäMango Park Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliMango Park Hotel Cebu - Uima-allasMango Park Hotel Cebu - VastaanottoMango Park Hotel Cebu - Hotellin sisätilatMango Park Hotel Cebu - Uima-allas


AS-AGWEB-3A05