tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Paranaque, Manila, Filippiinit 1705 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Manila Airport Hotel Manila - Kahvila/Kahvila Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Aula Manila Airport Hotel Manila - Uima-allas Manila Airport Hotel Manila - Kaupat
Manila Airport Hotel Manila - Ympäristö Manila Airport Hotel Manila - Ympäristö Manila Airport Hotel Manila - Ympäristö Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Ruoka ja Juomat Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Ravintola Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone
Alue: Paranaque Huoneiden lukumäärä: 50

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,4

yhteensä 1904 arviota

Vastinetta rahalle
6,1
Sijainti
8,5
Henkilökunta
6,2
Hotellin kunto/siisteys
5,9
Huonemukavuus/taso
6,3
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (1904)
Järjestä:
Leskinen K. Yksin matkustava Finland, 15. tammikuuta 2014
Kulahtanut yöpaikka

Lähellä lentokenttää, nouto-vienti kentälle kuuluu hintaan - henklökunta ainakin yritti
6
Vain hätäiseen stop-over-yöpymiseen. Vastine rahoille on kaksi(2) siksi, kun sain huoneen puoleen hintaan. Nopea check-in/out. Ilmainen noutokyyti pitää soittaa erikseen hotelliin, vaikka kysyvät varauksessa saapuvan lennonnumeroa. Huoneen outo tuosu johtuu varmaan kokolattiamatosta.
Joni P. Pariskunta Finland, 26. elokuuta 2013
Mukava hotelli, mutta haisee omituiselle.

Ilmainen lentokenttänouto ja -vienti, hyvä henkilökunta, mukava huone
6,7
Koska minulla oli aikainen lento aamulla, tämä hotelli oli paras vaihtoehto. Ilmainen nouto kentältä ja ilmainen kuljetus kentälle mihin aikaan tahansa nostavat pisteitä roimasti. Huone oli mukava ja sänky todella suuri. Ensimmäistä kertaa Filippiineillä myös WC-paperi oli laadukasta. Huonoa oli huoneen omituinen haju ja maksullinen Wi-Fi-yhteys.
Jaana M. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2012
Hyvä sijainti siirtolentoja ajatellen, vartioitu "

Sijainti
7,7
Helppo mennä suoraan lentokentältä, shuttle bus-servicen kautta. Vartioitu alue, huoneet suht.siistejä, lähellä ruokapaikkoja ja pieni kauppa. Hyvä yhden yön yöpymiseen.
Jaana M. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2012
loistava sijainti lähellä lentokenttää

sijainti
7,7
Vartioitu perushotelli, jonka läheisyydessä pari ravintolaa ja pieni kauppa. Suosittelemme mikäli lento seuraavana päivänä
Hannu P. Pariskunta Finland, 4. joulukuuta 2011
Loistava sijainti

Välietappi
7
Olen usein majoittunut tähän hotelliin koska sijainti on erittäin lähellä kansainvälistä lentokenttää. On helppo jatkaa matkaa virkkuna aamulla eteenpäin mikäli jatkaa turistisaalille.
Hotelliin liittyvä vinkki: Jos etsit välietappia älä edes katsele muita hotelleja koska parempaa sijaintia et löydä.
Hannu P. Pariskunta Finland, 5. elokuuta 2011
Perushotelli

Hyvä sijainti
6,7
Sijaitsee muutaman minuutin matkan päässä kansainväliseltä lentokentältä. Tämän takia muutaman kerran täällä yöpynyt.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin takapihalla uima-allas. Siellä myös lintuja ja apina.
Hannu P. Pariskunta Finland, 28. toukokuuta 2011
Loistava sijainti

Loistava sijainti
7,3
Perushuoneet. Ilmastointilaite tohisi sängyn vieressä häiritsevästi. Sijaitsee aivan kansainvälisen lentokentän välittömässä tuntumassa.
Kazuhio M. Liikematkailija Japan, 26. syyskuuta 2014
Noisy AirCondition Stink Smell

Near terminal 4
3,3
I stayed room where very old fashioned (with taped on broken cover) air conditioner disturbed my sleep of incredible noise but no choice as toooo hot in the room, every 10 min switch on/off!!!! Stink (Burnt) smell came on my first step into room-zone after checking-in at the front. Following morning I saw whole view of the hotel which looked like under renovation construction, really. I wonder how other people made good comment for this kinf of really stupid hotel.
Pamela M. Pariskunta Philippines, 22. syyskuuta 2014
Not that Bad

staff service, location , fast shuttle service
7,3
The hotel has seen better days. Water pressure for the is not that great but it did have hot water. The staff was nice enough to provide us with a bucket to use. Airport transfers were efficient. Box type TV with semi working remote. After we checked out, I called to inquire if we had left my mobile phone in the room. A few minutes after they called to say they had found it and will be at the front desk.
Jacobus V. Perhe pienten lasten kanssa South Africa, 21. syyskuuta 2014
Poor staff performance and smelly room

Location
5,3
I have stayed 24times at Manila Airport Hotel, and this time was the worst. The room was filled with cigarrete smoke from the previous guest. After fighting to get another room they wanted to charge me for the change of room. The staff was not helpful. The only reason I stay at this hotel is for the aese of access to International and domestic terminals.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Kahvila/KahvilaManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - AulaManila Airport Hotel Manila - Uima-allasManila Airport Hotel Manila - KaupatManila Airport Hotel Manila - YmpäristöManila Airport Hotel Manila - YmpäristöManila Airport Hotel Manila - YmpäristöManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Ruoka ja JuomatManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - RavintolaManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Ravintola


AS-AGWEB-3A05