Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Paranaque, Manila, Filippiinit 1705 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Ruoka ja Juomat Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Ravintola Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Ravintola
Alue: Paranaque Huoneiden lukumäärä: 50

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,4

yhteensä 2157 arviota

Vastinetta rahalle
6,1
Sijainti
8,5
Henkilökunta
6,3
Hotellin kunto/siisteys
5,9
Huonemukavuus/taso
6,2
Ruoka/syöminen
5,6
Kaikki arvostelut (2157)
Järjestä:
Jouko R. Yksin matkustava Finland, 25. huhtikuuta 2015
Todella huono

Aamiaine sisältyi hintaan, ilmastointi.
4
Olin yhden yön tässä hotellissa ja en olisi enempää ollutkaan. Hotellin 3 tähteä??? en ymmärrä mistä ne tulee 1 olisi riittävä. Huone oli likainen ja ilmasointilaite piti kauheaa meteliä, aamiainen oli aika vaatimaton mutta sentään jotain. Kuvat huoneista eivät vastaa todellisuutta ja hinta todella yläkanttiin. En suosittele.
Leskinen K. Yksin matkustava Finland, 15. tammikuuta 2014
Kulahtanut yöpaikka

Lähellä lentokenttää, nouto-vienti kentälle kuuluu hintaan - henklökunta ainakin yritti
6
Vain hätäiseen stop-over-yöpymiseen. Vastine rahoille on kaksi(2) siksi, kun sain huoneen puoleen hintaan. Nopea check-in/out. Ilmainen noutokyyti pitää soittaa erikseen hotelliin, vaikka kysyvät varauksessa saapuvan lennonnumeroa. Huoneen outo tuosu johtuu varmaan kokolattiamatosta.
Joni P. Pariskunta Finland, 26. elokuuta 2013
Mukava hotelli, mutta haisee omituiselle.

Ilmainen lentokenttänouto ja -vienti, hyvä henkilökunta, mukava huone
6,7
Koska minulla oli aikainen lento aamulla, tämä hotelli oli paras vaihtoehto. Ilmainen nouto kentältä ja ilmainen kuljetus kentälle mihin aikaan tahansa nostavat pisteitä roimasti. Huone oli mukava ja sänky todella suuri. Ensimmäistä kertaa Filippiineillä myös WC-paperi oli laadukasta. Huonoa oli huoneen omituinen haju ja maksullinen Wi-Fi-yhteys.
Jaana M. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2012
Hyvä sijainti siirtolentoja ajatellen, vartioitu "

Sijainti
7,7
Helppo mennä suoraan lentokentältä, shuttle bus-servicen kautta. Vartioitu alue, huoneet suht.siistejä, lähellä ruokapaikkoja ja pieni kauppa. Hyvä yhden yön yöpymiseen.
Jaana M. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2012
loistava sijainti lähellä lentokenttää

sijainti
7,7
Vartioitu perushotelli, jonka läheisyydessä pari ravintolaa ja pieni kauppa. Suosittelemme mikäli lento seuraavana päivänä
Hannu P. Pariskunta Finland, 4. joulukuuta 2011
Loistava sijainti

Välietappi
7
Olen usein majoittunut tähän hotelliin koska sijainti on erittäin lähellä kansainvälistä lentokenttää. On helppo jatkaa matkaa virkkuna aamulla eteenpäin mikäli jatkaa turistisaalille.
Hotelliin liittyvä vinkki: Jos etsit välietappia älä edes katsele muita hotelleja koska parempaa sijaintia et löydä.
Hannu P. Pariskunta Finland, 5. elokuuta 2011
Perushotelli

Hyvä sijainti
6,7
Sijaitsee muutaman minuutin matkan päässä kansainväliseltä lentokentältä. Tämän takia muutaman kerran täällä yöpynyt.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin takapihalla uima-allas. Siellä myös lintuja ja apina.
Hannu P. Pariskunta Finland, 28. toukokuuta 2011
Loistava sijainti

Loistava sijainti
7,3
Perushuoneet. Ilmastointilaite tohisi sängyn vieressä häiritsevästi. Sijaitsee aivan kansainvälisen lentokentän välittömässä tuntumassa.
Alma A. Yksin matkustava United States of America, 19. toukokuuta 2015
The staff are excellent and service but the room

Service is excellent and closed to airport
6,7
The stay is good room is too hot AC not working good.
Rhemie H. Pariskunta United States of America, 14. toukokuuta 2015
Not Good

Closed to airport, value of the money
5,3
The first time we stayed was on May 3 2015. we had an early flight. The room was Ok. but when we check out the following morning I was charge another 700pesos, when I already paid it the night we check in. Spoke to one of the driver of the shuttle, and while we are away from manila he let us know that the hotel is refunding me my money when we come back. so this was good. On May 13th we came back again since its closed to the airport and we have an early flight. this tine we got the small room, with door locks broken and carpet smells. Sad to say we are not happy since we could not sleep due to smelly carpet, bathroom drainage that you breath in while laying there. this place could use a remodel big time. We are not very happy with our stay at all, but location and convenience is very good.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!


AS-AGWEB-3A03