Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Paranaque, Manila, Filippiinit 1705 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Manila Airport Hotel Manila - Kahvila/Kahvila Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Manila Airport Hotel Manila - Aula Manila Airport Hotel Manila - Uima-allas
Manila Airport Hotel Manila - Kaupat Manila Airport Hotel Manila - Ympäristö Manila Airport Hotel Manila - Ympäristö Manila Airport Hotel Manila - Ympäristö Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Ruoka ja Juomat Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Uima-allas Manila Airport Hotel Manila - Hotellihuone Manila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli
Alue: Paranaque Huoneiden lukumäärä: 50

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,4

yhteensä 1806 arviota

Rahanarvoinen
6,1
Sijainti
8,5
Henkilökunta
6,2
Hotellin kunto/siisteys
5,9
Huonemukavuus/taso
6,3
Ruoka/syöminen
5,5
Kaikki arvostelut (1806)
Järjestä:
Leskinen K. Yksin matkustava Finland, 15. tammikuuta 2014
Kulahtanut yöpaikka

Lähellä lentokenttää, nouto-vienti kentälle kuuluu hintaan - henklökunta ainakin yritti
6
Vain hätäiseen stop-over-yöpymiseen. Vastine rahoille on kaksi(2) siksi, kun sain huoneen puoleen hintaan. Nopea check-in/out. Ilmainen noutokyyti pitää soittaa erikseen hotelliin, vaikka kysyvät varauksessa saapuvan lennonnumeroa. Huoneen outo tuosu johtuu varmaan kokolattiamatosta.
Joni P. Pariskunta Finland, 26. elokuuta 2013
Mukava hotelli, mutta haisee omituiselle.

Ilmainen lentokenttänouto ja -vienti, hyvä henkilökunta, mukava huone
6,7
Koska minulla oli aikainen lento aamulla, tämä hotelli oli paras vaihtoehto. Ilmainen nouto kentältä ja ilmainen kuljetus kentälle mihin aikaan tahansa nostavat pisteitä roimasti. Huone oli mukava ja sänky todella suuri. Ensimmäistä kertaa Filippiineillä myös WC-paperi oli laadukasta. Huonoa oli huoneen omituinen haju ja maksullinen Wi-Fi-yhteys.
Jaana M. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2012
Hyvä sijainti siirtolentoja ajatellen, vartioitu "

Sijainti
7,7
Helppo mennä suoraan lentokentältä, shuttle bus-servicen kautta. Vartioitu alue, huoneet suht.siistejä, lähellä ruokapaikkoja ja pieni kauppa. Hyvä yhden yön yöpymiseen.
Jaana M. Pariskunta Finland, 13. syyskuuta 2012
loistava sijainti lähellä lentokenttää

sijainti
7,7
Vartioitu perushotelli, jonka läheisyydessä pari ravintolaa ja pieni kauppa. Suosittelemme mikäli lento seuraavana päivänä
Hannu P. Pariskunta Finland, 4. joulukuuta 2011
Loistava sijainti

Välietappi
7
Olen usein majoittunut tähän hotelliin koska sijainti on erittäin lähellä kansainvälistä lentokenttää. On helppo jatkaa matkaa virkkuna aamulla eteenpäin mikäli jatkaa turistisaalille.
Hotelliin liittyvä vinkki: Jos etsit välietappia älä edes katsele muita hotelleja koska parempaa sijaintia et löydä.
Hannu P. Pariskunta Finland, 5. elokuuta 2011
Perushotelli

Hyvä sijainti
6,7
Sijaitsee muutaman minuutin matkan päässä kansainväliseltä lentokentältä. Tämän takia muutaman kerran täällä yöpynyt.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin takapihalla uima-allas. Siellä myös lintuja ja apina.
Hannu P. Pariskunta Finland, 28. toukokuuta 2011
Loistava sijainti

Loistava sijainti
7,3
Perushuoneet. Ilmastointilaite tohisi sängyn vieressä häiritsevästi. Sijaitsee aivan kansainvälisen lentokentän välittömässä tuntumassa.
Alain A. Ryhmät United States of America, 20. heinäkuuta 2014
Good

Closer to terminal 2 and airport shuttle
6,3
Stayed 1 night/ good and would recommend if you are looking for a hotel near terminal 2
Catherine W. Pariskunta United Kingdom, 19. heinäkuuta 2014
adequate for short stopover

distance from airport shuttle service helpful staff
6,7
We stayed one night at the start of our trip and one at the end to be close to airport for ongoing flights the following day.Included breakfast was adequate but we found in the evening the restaurant did not have quite a few items on the menu and the pizza I had the base was very undercooked. There are a few other options for eating just outside the hotel.Although we were asked for flight details when booking and thought this meant the shuttle bus would meet the flight we had to phone and wait quite a while for it to arrive which was awkward as we had difficulty picking up a network however when I explained the problem at reception we were given a card and told to give it to customer service desk at the airport and they would contact the hotel to arrange shuttle on our second visit which they did
Nilo V. Ryhmät Philippines, 17. heinäkuuta 2014
aircon too noisy and its annoying

near to airport and airport transfer is free
4,7
aircon is too noisy and when we requested to clean up the room at 10am but when we returned back at 5pm the room was not cleaned YET. I need to call the reception to expedite the cleaning/make,up and we have to stay and go down to the lobby to let the cleaners do the cleaning... so inconvenient to us since we have a toddler.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Kahvila/KahvilaManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - AulaManila Airport Hotel Manila - Uima-allasManila Airport Hotel Manila - KaupatManila Airport Hotel Manila - YmpäristöManila Airport Hotel Manila - YmpäristöManila Airport Hotel Manila - YmpäristöManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Ruoka ja JuomatManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Uima-allasManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliManila Airport Hotel Manila - RavintolaManila Airport Hotel Manila - HotellihuoneManila Airport Hotel Manila - Ravintola


AS-AGWEB-3A01