Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Lahti, Singapore 39594

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 5803 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (5803)
Järjestä:
Anne H. Pariskunta 29. joulukuuta 2013
mukava kaupunkiloma

sijainti puhtaus taso
8
hotelli oli loistavassa paikassa lähellä kaikkea metro 50m päässä huoneet puhtaita ja hyvä sänky
Ilmoita tästä arvioinnista
Lehtoranta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 15. lokakuuta 2011
Tasokas hotelli

Hieno aula, hyvät ravintolat
8,3
hieno hotelli keskeisellä sijainnilla. hyvät ostosmahdollisuudet heti hotellista lähtiessä. hotellissa tasokkaat ravintolat, joissa hyvä palvelu. aulatila vaikuttava, ja tässä mukavia sohvia oleskeluun ja esim drinkkien nauttimiseen. huoneessa oli jkv tunkkainen tuoksu, mahdollisesti hometta kosteudesta johtuen? perushuonekin oli varsin tilava ja sopi lapsiperheelle. lisävuoteesta rokotettiin poikkeuksellisen kova hinta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esther T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 1. toukokuuta 2016
Good and value for money
5,3
Thanks for upgrading us to a room with bathtub. . The kids enjoyed themselves
Ilmoita tästä arvioinnista
Shio P. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 1. toukokuuta 2016
Great stay
6
I was on staycation.
Ilmoita tästä arvioinnista
Maria C. Pariskunta Philippines, 30. huhtikuuta 2016
One night staycation
6
The staff were very friendly and understands English well. The room was clean and I think all you need is already provided. The breakfast buffet was great. I loved the variety of fruits available. I loved the chirping birds inside the hall, which made the ambiance close to nature.The pool is not too crowded during the time but I think the pool is small. But the cottages are nice. you get to see the view of the business district while sunbathing and relaxing.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yu C. Liikematkailija Taiwan, 26. huhtikuuta 2016
No bad
4,7
Pls send me the total invoice for hotel from 24/4-27/4 to the following address 238, Loyang Rise (s) 507363 Thank you
Ilmoita tästä arvioinnista
Craig G. Pariskunta United States of America, 25. huhtikuuta 2016
Enjoyed our time
6,7
Enjoyed our time. Get the free breakfast. Great location.
Ilmoita tästä arvioinnista
Muhamad Y. Pariskunta Indonesia, 24. huhtikuuta 2016
Excellent
6,7
this hotel is one of my favourite hotel. location near MRT station, next to marina square, and the breakfast was so good. i booked premiere with marina bay view room. so unforgetable experience. hope to stay in this hotel again
Ilmoita tästä arvioinnista
Wen R. Yksin matkustava Taiwan, 24. huhtikuuta 2016
Had a great time in Singapore
5
Spent 2 nights in Marina Mandarin, and my overall stay was great. Upon checking in the staff were very helpful to resolve my problem. Bed is comfortable, and the view of the city was great. Location is very convenience, has access to malls, and many restaurants. Would definitely visit again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chen Y. Yksin matkustava Singapore, 24. huhtikuuta 2016
Decent hotel but overpriced
4,3
Service was sub par, staff needs to be more attentive and Flexible. Requested for in-room dining menu which I was told would be delivered to my room, but no one turned up.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - VastaanottoMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - AulaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Uima-allasMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Uima-allasMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - KuntosaliMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - JuhlasaliMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - KokoushuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - KylpyhuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01