Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Lahti, Singapore 39594

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 5816 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (5816)
Järjestä:
Anne H. Pariskunta 29. joulukuuta 2013
mukava kaupunkiloma

sijainti puhtaus taso
8
hotelli oli loistavassa paikassa lähellä kaikkea metro 50m päässä huoneet puhtaita ja hyvä sänky
Ilmoita tästä arvioinnista
Lehtoranta T. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 15. lokakuuta 2011
Tasokas hotelli

Hieno aula, hyvät ravintolat
8,3
hieno hotelli keskeisellä sijainnilla. hyvät ostosmahdollisuudet heti hotellista lähtiessä. hotellissa tasokkaat ravintolat, joissa hyvä palvelu. aulatila vaikuttava, ja tässä mukavia sohvia oleskeluun ja esim drinkkien nauttimiseen. huoneessa oli jkv tunkkainen tuoksu, mahdollisesti hometta kosteudesta johtuen? perushuonekin oli varsin tilava ja sopi lapsiperheelle. lisävuoteesta rokotettiin poikkeuksellisen kova hinta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Samantha W. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 2. toukokuuta 2016
Overall is fine but not up to 5 star hotel service
4,3
I booked 2 nights to spend the long weekend with my family in this hotel. However, no housekeeping clean the room the 2nd days. I called to ask for service and mentioned to the officer we going out soon & they can arrange crew to come over to clean the room after 10 mins. When i return hotel after 90 mins to put my shopping bag, i found nothing has been done & i have to make another call to ask for the service again. This round i highlighted we will go out in 20 mins & return 2 hours later and will not go out anymore, I hope everything will be done when i come back later. Washroom is big but shower area (room) too small, design not really consider elder people.
Ilmoita tästä arvioinnista
Brian G. Pariskunta Philippines, 2. toukokuuta 2016
Good
4,7
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Lydia A. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 2. toukokuuta 2016
Absolutely wonderful
6
My expectations were high as this is a well known hotel in Spore. Surpassed my expectations. Had a complimentary room upgrade, staff were polite and helpful, value for money deal as the complimentary bfast buffet is expensive for walk-ins, the private balcony and room is very clean. Could improve on check-in waiting time and have better trained guest service staff on the 1st level. The lady I spoke to had no idea what to do with my Agoda hotel voucher.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tan H. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 2. toukokuuta 2016
Good clean hotel
5
Breakfast variety okay but cooking needs to be improved
Ilmoita tästä arvioinnista
Leonard C. Pariskunta Singapore, 1. toukokuuta 2016
Nice experience
5,3
Truly value-for-money, with very good service level from hotel staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Helmizan M. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 1. toukokuuta 2016
treat guests equally
5
everything else was ok. but the staff can be more approachable. able to see a huge difference in how they treat the locals and tourists.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nurbainah M. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 1. toukokuuta 2016
nil
4
Nil
Ilmoita tästä arvioinnista
Shio P. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 1. toukokuuta 2016
Great stay
6
I was on staycation.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - VastaanottoMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - AulaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RavintolaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Business CenterMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Uima-allasMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Uima-allasMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - KuntosaliMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - JuhlasaliMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - KokoushuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - KylpyhuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - HotellihuoneMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07