Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Melia Berlin Hotel

Friedrichstrasse 103, Mitte, Berliini, Saksa 10117 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Melia Berlin Hotel Berliini - Aula Melia Berlin Hotel Berliini - Pubi/Aula Melia Berlin Hotel Berliini - Vastaanotto Melia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilat Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Ravintola Melia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoli Melia Berlin Hotel Berliini - Kuntosali Melia Berlin Hotel Berliini - Näkymä Melia Berlin Hotel Berliini - Pubi/Aula Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone
Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone Melia Berlin Hotel Berliini - Ravintola Melia Berlin Hotel Berliini - Executive Lounge Melia Berlin Hotel Berliini - Executive Lounge Melia Berlin Hotel Berliini - Hotellihuone Melia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilat Melia Berlin Hotel Berliini - Kylpyhuone Melia Berlin Hotel Berliini - Kylpyhuone Melia Berlin Hotel Berliini - Hotellihuone Melia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilat Melia Berlin Hotel Berliini - Vastaanotto Melia Berlin Hotel Berliini - Kokoushuone
Alue: Mitte Huoneiden lukumäärä: 364

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,9

yhteensä
221 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
9,5
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
8,0
Kaikki arvostelut (221)
Järjestä:
Jarkko S. Pariskunta Finland, 2. kesäkuuta 2014
Toimiva hotelli

Sijainti, laatu, aamupala
8,7
Tässä hotellissa kaikki toimi, ei mitään moitteen sijaa
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenni H. Pariskunta Finland, 28. elokuuta 2011
Mukava hotelli ja sijainniltaan aivan erinomainen

Hotelli oli erittäin siisti ja huoneet tyylikkäästi sisustettuja.
8,3
Olimme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Erityisen mukavaa oli, että hotelli muisti mieheni syntymäpäivät tuomalla huoneeseemme kortin ja pullon kuohuviiniä. Saimme huoneen, josta oli upea näkymä Spree-joen yli. Parasta oli, että huoneet olivat äänieristettyjä, joten viereinen vilkas tie ei häirinnyt yöunia lainkaan. Hotelli sijaitsi todella hyvällä paikalla ja se oli useiden julkisten kulkuneuvojen risteyskohdassa, joten liikkuminen oli erittäin kätevää. Aamupala ei kuulunut huoneemme hintaan, mutta kävimme kuitenkin kolmena aamuna syömässä. Voin sanoa, että tämä oli paras hotelliaamiainen, jonka olen koskaan saanut. Valikoimaa oli varmasti joka makuun kuohuviinistä ja leikkeleistä aina monenlaisiin hedelmiin, mehuihin ja lämpimiin ruokiin. Hintakaan ei ollut mahdoton kun hankimme etukäteen Melia-kortin, jolla toinen ruokailija pääsi ilmaiseksi. Suosittelen hotellia lämpimästi paljon liikkuville ihmisille.
Nähtävyysvinkki: Aivan kävelymatkan päässä on aukio, jota on tituleerattu euroopan kauneimmaksi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sami R. Pariskunta Finland, 20. joulukuuta 2010
hyvä sijainti hyvät huoneet

hyvä aamupala
8,3
hotelli sijaitsi hyvällä paikalla ja oli hiljaiset huoneet ainakin sisäpihan puolella aamupalalla oli monenlaista purtavaa ja palvelu hyvää voisin kyllä mennä uudestaan samaan hotelliin
Ilmoita tästä arvioinnista
Eric S. Pariskunta Australia, 25. elokuuta 2015
New hotel. Award winning. Thee deseve the award.

New facilties. Good location to museum island, only 15 min walk. Service altitude good.
9,3
Have choices of pillows. Good. Only one kind of firmness of mattress. Can consider have choice of firmer mattress. In general, high standard of hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Shirley B. Yksin matkustava Australia, 21. elokuuta 2015
€170 for half a load of washing

Location, room
7,7
I arrived very tired and still unwell & needing fresh clothes, I knew a hotel would charge more than I could do myself, but never in my wildest dreams did I imagine such a small amount could incur such an outrageous charge. Asked at reception re laundry service, & was told I could take there or have picked up from my room - no mention of a form. Opted for latter, housekeeping came & asked for form & when I said I didn't know there was one, she told me it was in the cupboard. I said I would fill it in, she said not to worry she would, I tried again but she insisted she would do it for me, I thought she was being nice. I did look at form after she left but it was in German & I couldn't understand it anyway. I should have asked the price. I thought it would be something stupid like 50euros- not 170! Spoiled my stay in Berlin, & Germany, & probably my entire time in Europe just because every time I have to deny myself something to do, or buy, I cannot help but think of Melia Berlin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ali A. Perhe pienten lasten kanssa Saudi Arabia, 11. elokuuta 2015
Location

Nice
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Kit W. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 1. elokuuta 2015
Great hotel with good services and good location

Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
9
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Janice W. Yksin matkustava United Kingdom, 15. heinäkuuta 2015
Excellent location

Location. Level lounge. Value
8,7
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Ilmoita tästä arvioinnista
Supreeya J. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 6. heinäkuuta 2015
Nice area

Good area
8,7
i love Berlin
Ilmoita tästä arvioinnista
Ronald W. Pariskunta Australia, 21. toukokuuta 2015
top location

location, price and the room size and cleanliness
8,7
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Melia Berlin Hotel BerliiniMelia Berlin Hotel Berliini - AulaMelia Berlin Hotel Berliini - Pubi/AulaMelia Berlin Hotel Berliini - VastaanottoMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilatMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - RavintolaMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoliMelia Berlin Hotel Berliini - KuntosaliMelia Berlin Hotel Berliini - NäkymäMelia Berlin Hotel Berliini - Pubi/AulaMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - RavintolaMelia Berlin Hotel Berliini - Executive LoungeMelia Berlin Hotel Berliini - Executive LoungeMelia Berlin Hotel Berliini - HotellihuoneMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilatMelia Berlin Hotel Berliini - KylpyhuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KylpyhuoneMelia Berlin Hotel Berliini - HotellihuoneMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilatMelia Berlin Hotel Berliini - VastaanottoMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoliMelia Berlin Hotel Berliini - YmpäristöMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoliMelia Berlin Hotel Berliini - VastaanottoMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilatMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilatMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin sisätilatMelia Berlin Hotel Berliini - HotellihuoneMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoliMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoliMelia Berlin Hotel Berliini - Parveke/TerassiMelia Berlin Hotel Berliini - Hotellin ulkopuoliMelia Berlin Hotel Berliini - KokoushuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KylpyhuoneMelia Berlin Hotel Berliini - HotellihuoneMelia Berlin Hotel Berliini - HotellihuoneMelia Berlin Hotel Berliini - KylpyhuoneMelia Berlin Hotel Berliini - HotellihuoneMelia Berlin Hotel Berliini - Kylpyhuone


AS-AGWEB-3C04