tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone
Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Hotellihuone Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila Metadee Resort and Villas Phuket - Huvila
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 76
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 1447 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,1
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
8,0
Kaikki arvostelut (1447)
Järjestä:
Jari V. Pariskunta Finland, 24. helmikuuta 2014
Loistava villa - suosittelen.

Villa omalla uima-altaalla
8,3
Vietimme ihanan viikon villassa omalla uima-altaalla.
Tomi S. Pariskunta Finland, 14. huhtikuuta 2013
Lepoa ja rentoutumista

Villa ja uima-allas
8
Majoituimme Villassa josta oli suora pääsy uima-altaalle. Tilava ja siisti Villa. Aika rauhallinen hotelli, vaikka sijainti onkin lähellä Katan pääkatua.
Riitta R. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 24. helmikuuta 2012
Upea paikka

Allasalue oli mahtava ja todella pitkä, upeaa oli pääsy suoraan oman huvilan patiolta sille. Todella ystävällinen henkilökunta, erityisesti vaaleat lapset saivat paljon huomiota jokaiselta.
9,3
Heti saapuessamme oli vastaanotto ystävällistä ja asiat kerrottiin nopeasti. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja huomaavaista, jokaiseen kysymykseen tai pyyntöön tuli vastaus hymyn kera ja alueella liikkunut henkilökunta tervehti jokaista vierasta. Hotellilta poistuminen sujui näppärästi golf-auton kyydillä päätielle (matkaa n. 300-400m) ja paluu soitolla hotellin odotuskopilta takaisin. Allasalue oli mahtava ja lapset pitivät siinä uiskentelusta, joskin ainoa "aktiviteetti" altaalla oli siinä uiskentelu tai pallolla pelailu. Kaikenkaikkiaan upea ja kaunis paikka, joskin pienten lasten kanssa valitsisin jonkin toisen paikan. Parhaiten soveltuva pareille ja isompien lasten kanssa matkaaville.
Hotelliin liittyvä vinkki: Kannattaa valita huvila omalla allaskäynnillä, lasten kanssa helppoa ja tulee luksumatkaamisen meininki!
Olli E. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 23. tammikuuta 2010
Hyvä valinta Phuketissa: Metadee Resort

Meillä oli ns. Pool Access Villa eli oma villa, jonka terassilta pääsi suoraan yli sata metriä pitkään uima-altaaseen. Ei tarvetta mennä varailemaan allastuoleja, kun voi olla omalla terassilla ja aina tarpeen tullen pulahtaa altaaseen. Villat uusia tilavia ja hyvin varusteltuja.
7,7
Hotellista on noin 10 min kävelymatka Kata Beachille, mutta lapsiperhe viihtyy paremmin omalla terassilla ja altaalla. Hotellin ravintolan ruoka oli hyvää mutta palvelu ajoittain hidasta vaikka asiakkaita ei olisi ollut runsaasti. Hoidot ja hieronnat hotellin omassa SPAssa olivat hiukan kalliita verrattuna kadunvarsipaikkoihin mutta laatukin on kyllä parempi. Kannattaa kokeilla ainakin kerran vertailun vuoksi vaikka vähän maksaakin. Kaiken kaikkiaan yksi parhaista hotelleista missä olemme olleet Thaimaassa (noin kymmenessä eri paikassa vuosien varrella).
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin uima-allas yhteensä noin 150 metriä pitkä ulottuen koko alueen läpi.
Graham F. Pariskunta New Zealand, 4. marraskuuta 2014
pool awsome access

great modern rooms, good pool, good breakfast
8,3
Excellent spot to stay great clean and modern rooms. Mini bar wasnt too expensive which was nice. Great pool good location a bit of a walk to the beach bbutthat was fine. resturant was good but a little too expensive. Seems to be the same at all resorts thou... wil def stay again
Greg S. Pariskunta Australia, 2. marraskuuta 2014
Our third stay, always good

Friendly staff, nice clean rooms, good location
9,7
We were greeted be friendly staff, given a nice cold drink and were checked in quickly. Our room was clean and nice, as it has always been. The staff here are lovely.
Chan H. Pariskunta South Korea, 1. marraskuuta 2014
best resort in Kata

Location, Staff, Food
10
Staffs (Joe, Mai) was very kind and friendly. Been many places, but this is very cozy resort for couples. Thanks for all.
Kaylin G. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 25. lokakuuta 2014
LOVED this hotel

Pool, Food, Room
10
First of all the bathtub was amazing. After backpacking with my daughter thru SE Asia at budget hotels. This being our final stop so we splurged on comfort. The bathtub was huge and comfortable. The room was very comfortable. Our patio had an entrance into the pool. My daughter was very happy about that. The water in the pool is nice and warm. The food in the restaurant is so good we didn't even eat much. The staff is very friendly. I really loved everything about this hotel, except the spa. I spent quite a bit for the Metadee signature, but the steam room didn't get hot and then broke on us. So we didn't get the steam which was part of the package we paid for. The massage was very short and I asked for string but felt like I was just being rubbed. I just felt like I was ripped off and would have rather just skipped the spa. They are much cheaper and better down the street. WE had a late flight and the hotel is very accommodating to late flights. They have a separate living room with tv, shower, computers etc... It was nice to relax and shower before heading to the airport.
Katrina W. Perhe pienten lasten kanssa New Zealand, 18. lokakuuta 2014
Great Easy Holiday

The Staff were amazing, hotel restaurant food was fantastic despite hardly anyone eating there for dinner, pool and view and seclusion was great!!
8,7
We really enjoyed our stay, we had an 18 month old with us, and had no problems, although cot mattress was like a rock, I would recommend you bring your own. Great location, amazing food, friendly staff!! Would stay again for sure. Nice short walk to the beach.
Anthony A. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 14. lokakuuta 2014
Nice Family Resort

Swimming Pool, Service
8
Hotel is in a good location ion Kata, although not on the beach. Kata beach not so nice anyway. This hotel is decent value based on the other options around and is quiet as is down a quiet road away from Kata. The hotel golf cart you to the main road whenever you want to get to and from there anyway. Food in the hotel very nice although expensive but Phuket is expensive in all hotels. The swinning pool fanastic for families. The breakfast is very good and is only limited for options if you eat the same food every day as although they provide the same things every day, you can choose from cereals, fruits, Thai Food, Bakery food, Bacon and eggs (fried, poached and omelles cooked to order). So plenty of choice.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HotellihuoneMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - HuvilaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellin ulkopuoliMetadee Resort and Villas Phuket - KuntosaliMetadee Resort and Villas Phuket - KuntosaliMetadee Resort and Villas Phuket - KuntosaliMetadee Resort and Villas Phuket - KuntosaliMetadee Resort and Villas Phuket - Lasten klubiMetadee Resort and Villas Phuket - Lasten klubiMetadee Resort and Villas Phuket - Lasten klubiMetadee Resort and Villas Phuket - Lasten klubiMetadee Resort and Villas Phuket - Lasten klubi


AS-AGWEB-3A01