tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Metropark Hotel Kowloon

75 Waterloo Road, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kylpyhuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kylpyhuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Uima-allas Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Aula Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kuntosali Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kokoushuone
Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kokoushuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Executive Lounge Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Palvelut Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Ruoka ja Juomat Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kokoushuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Kokoushuone Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Aula Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydet Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Ravintola Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Ravintola Metropark Hotel Kowloon Hong Kong - Ravintola
Alue: Mongkok Huoneiden lukumäärä: 487
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 2162 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,2
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (2162)
Järjestä:
Liisamaija I. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 17. huhtikuuta 2013
Kaupunkiluonnon lapsen kanssa

Tilava huone (Hongkong Kongon mittapuun mukaan), uima-allas ja siisteys
6,3
Markku V. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 5. elokuuta 2011
Keskitason hotelli, hyvällä sijainnilla. Pienet hu

Sijainti lähellä iltatoreja ja metroasemaa.
6,3
Uima-allas katolla, pieni mutta siisti. Kalliit ruokaravintolat hotellissa. Ystävällinen henkilökunta. Julkisilla busseilla helposti lentokentälle. Hinta 33 HG/dollaria
Ostosvinkki: Ladies Market torilla, tingi hinnasta ainakin puolet pois.
Teemu S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. heinäkuuta 2011
Hyvä sijainti

Hotellin sijainti loistava shoppailijoille. Good location for people who likes to shop
7,7
Parasta hotellissa oli sijainti, lähellä Ladies marketia, muita ostoskatuja ja metroasemia. Huone oli ok, sänky aika kapea ja hinta yöltä aika korkea. Uima-allas katolla ok. Meillä oli club-huone, jossa sai happy hourin aikaan virvokkeita ja pientä syötävää. Palvelu ok, parempaakin olen Hongkongissa saanut.
Ostosvinkki: Kannattaa mennä Bute streetille asti ja tulla sieltä alaspäin ostoskujia pitkin Ladies Marketille.
Anita R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 26. helmikuuta 2011
hyvä sijainti

ihan hyvä aamiainen
6,7
hintaan nähden hyvä hotelli. kokolattiamatto tunkkainen. henkilökunta respassa ei kovin ystävällistä.aamiainen ihan hyvä. hyvä sijaintimin. 50 words
Mirja E. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 29. kesäkuuta 2010
Metropark hotel Kowloon

hyvä palvelu, siisti, hyvin toimiva internet-yhteys, hyvä ruoka
7,3
Olimme 4 päivää Hongkongissa heinäkuun alussa, sää ei suosinut vaan satoi useana päivänä. Jalka-/hartiahieronta oli hyvä ja edullinen ja palvelun tarjoajia oli runsaasti ainakin hotelli Metropark Kowloonin lähellä.
Erica P. Pariskunta Philippines, 23. marraskuuta 2014
Metropark Kowloon

Free shuttle, clean room, friendly staff
8,7
Amara P. Pariskunta Thailand, 23. marraskuuta 2014
good for rest but far from MRT

clean room, good service, near restaurant.
6,3
good
Sok Y. Pariskunta Malaysia, 23. marraskuuta 2014
Good hotel

Clean, Convenience, Polite
7
Is good hotel, but if can nearer to MRT station then will be better, because we need to walk 15min to the nearest MRT station.
Sue S. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 22. marraskuuta 2014
Splendid experience

It was our 1st visit to Hong Kong for me n my 2 teenage sons. We had a pleasant stay. The hotel's gym n swimming pool were opened really early 0730 so we could make use before our day trips!
9,3
The hotel's free shuttle mini bus were really great sending us to the nearest MTR stations. I would say its a must try for every visitors. The bus drivers were all friendly. We had a pleasant stay n pledged that we'll come stay again in Metropark Kowloon on our next visit.
William L. Pariskunta Canada, 21. marraskuuta 2014
Our HongLong Vacation November 2014

Free shuttle bus to TST. Free WI-Fi in room. Nice swimming pool.
9
Nice.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Metropark Hotel Kowloon Hong KongMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KylpyhuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KylpyhuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Uima-allasMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - AulaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KuntosaliMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KokoushuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KokoushuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Executive LoungeMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - PalvelutMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Ruoka ja JuomatMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KokoushuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - KokoushuoneMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - AulaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Hotellin ulkopuoliMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Kowloon Hong Kong - Ravintola

Asiakasarvioita - Metropark Hotel Kowloon, Hong Kong

AS-AGWEB-3B04