Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 2799 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2799)
Järjestä:
Reijo M. Pariskunta Finland, 7. huhtikuuta 2010
metropark hotel Wanchai Hong Kong

Keskeinen sijainti Siistit huoneet Voi suositella omatoimimatkailijalle, joka haluaa tutustua Hong Kongin kekusta-alueisiin
8
Hotelliin on helppo tulla mistä tahansa ja sieltä pääsee kätevästi joka suuntaan (bussit, ratikat, lautat , metro)
Ilmoita tästä arvioinnista
Kauko P. Pariskunta Finland, 7. helmikuuta 2010
Tyylikas hotelli keskustassa ja hyvat yheydet

Hotelli sijaitsee erinomaislla paikalla Hong Kongin saarella erinomaisten yhteyksien paassa.Tyylikkaasti sisustetut lobby ja ravintola seka maukas aamiainen ansaitsevat eityismaininnan.Hyva ja nopea palvelu.Erinomainen hinta/laatusuhde. hhinta/laatusuhde.
9
Lentokentalta oli erinoimaisen helppo paasta hotellille junalla ja shuttle bussilla.Saapuessamme etuajassa jaimme tyylikkaasti ja modernisti sisustettuun lobbyyn kuuntelemaan hyvaa musiikkia.Tunsimme kodikkaaksi olomme.Kaytimme Octobus-korttia liikkumiseen metrolla, joten hotellista oli lyhyet etaisyydet turistikohteisiin. Hotellissa yopyy nuorehkoja liikemiehia ja turisteja.Vilkkaan kadun varrella hotelli oli rauhallinen ja miellyttava.
Hotelliin liittyvä vinkki: Shuttle bussilla suoraan hotellin kulmalle eika Wanchain metroasemakaan ole kaukana.
Ilmoita tästä arvioinnista
Adam R. Pariskunta United Kingdom, 2. toukokuuta 2016
Great location
5
Great location makes it easy to get around Hong Kong.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ian L. Yksin matkustava New Zealand, 10. huhtikuuta 2016
Good value
6
Very happy with choice and it's about the 3rd time I've stayed here. Didn't get a chance to check the restaurants though.
Ilmoita tästä arvioinnista
Teakhyun K. Liikematkailija South Korea, 14. maaliskuuta 2016
Good
5
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Teakhyun K. Liikematkailija South Korea, 14. maaliskuuta 2016
Good
5
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Aida S. Liikematkailija United States of America, 8. maaliskuuta 2016
Cozy
6,7
I had a great stay. The room was quaint, with nice amenities.
Ilmoita tästä arvioinnista
Aida S. Liikematkailija United States of America, 8. maaliskuuta 2016
Cozy
6,7
I had a great stay. The room was quaint, with nice amenities.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jon M. Liikematkailija Philippines, 19. helmikuuta 2016
Very nice!
6,7
Out of all the hotels that I've stayed in wan chai since i visit HK twice a year, this hotel has everything i prefer.
Ilmoita tästä arvioinnista
Shelley Y. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 7. tammikuuta 2016
Hotel was good, room service menu not good

Staff were friendly and accommodating. The Hotel is well located and room rates were reasonable.
7,7
The hotel was very accommodating when we arrived early in the morning (7am) and our check-in time was 12noon. They let us sit in the breakfast/restaurant with internet access until a room was cleaned and ready at 10.15am - this was much appreciated. The room was comfortable and clean although the bathroom clearly receives cooking smells all the time. There was a distinct smell of seafood in the bathroom on arrival and we had to ensure the bathroom window remained closed at all times. Beds were VERY firm (rock like) and it wasn't until we were leaving I found a note about being able to order additional bed "soft" coverings - I would suggest ordering these as soon as you arrive. The room service menu was very limited though the green salad and pork rice noodles were tasty. Only "vegetarian" option was the salad. Although there was a bar fridge in the room there was no fresh milk supplied and none available through room service overnight - had to use packet "coffee creamer" in our 2am jet lagged cups of tea.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong KongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Executive LoungeMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Kahvila/KahvilaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KuntosaliMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KokoushuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - PalvelutMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - PalvelutMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Executive Lounge


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B02