tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road , Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Ravintola Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Ravintola Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/Aula Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Ravintola Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Sisäänkäynti Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilat Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Kylpyhuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Kylpyhuone
Alue: Wanchai Huoneiden lukumäärä: 173
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 2597 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2597)
Järjestä:
Reijo M. Pariskunta Finland, 7. huhtikuuta 2010
metropark hotel Wanchai Hong Kong

Keskeinen sijainti Siistit huoneet Voi suositella omatoimimatkailijalle, joka haluaa tutustua Hong Kongin kekusta-alueisiin
8
Hotelliin on helppo tulla mistä tahansa ja sieltä pääsee kätevästi joka suuntaan (bussit, ratikat, lautat , metro)
Kauko P. Pariskunta Finland, 7. helmikuuta 2010
Tyylikas hotelli keskustassa ja hyvat yheydet

Hotelli sijaitsee erinomaislla paikalla Hong Kongin saarella erinomaisten yhteyksien paassa.Tyylikkaasti sisustetut lobby ja ravintola seka maukas aamiainen ansaitsevat eityismaininnan.Hyva ja nopea palvelu.Erinomainen hinta/laatusuhde. hhinta/laatusuhde.
9
Lentokentalta oli erinoimaisen helppo paasta hotellille junalla ja shuttle bussilla.Saapuessamme etuajassa jaimme tyylikkaasti ja modernisti sisustettuun lobbyyn kuuntelemaan hyvaa musiikkia.Tunsimme kodikkaaksi olomme.Kaytimme Octobus-korttia liikkumiseen metrolla, joten hotellista oli lyhyet etaisyydet turistikohteisiin. Hotellissa yopyy nuorehkoja liikemiehia ja turisteja.Vilkkaan kadun varrella hotelli oli rauhallinen ja miellyttava.
Hotelliin liittyvä vinkki: Shuttle bussilla suoraan hotellin kulmalle eika Wanchain metroasemakaan ole kaukana.
Ngee K. Pariskunta Singapore, 27. marraskuuta 2014
Great Location

Location, Location, Location
7
Above average.
Kim J. Liikematkailija Australia, 23. marraskuuta 2014
Very basic

Most of the staff were helpful
4,7
Basic, very small room, looked far bigger on internet
Claudine S. Yksin matkustava Philippines, 21. marraskuuta 2014
Good size triple room

Near Wan chai station, near airport bus, quick internet
8,7
Got a triple room, the room is comfortable for 3 persons. it is not cramped inside. The hotel is located near the wan chai mtr station which was very convenient. The airport express bus was also within walking distance from the hotel. Lots of restaurants nearby for a quick meal.
Lai W. Liikematkailija Hong Kong, 19. marraskuuta 2014
Good staff but smoking room

Good staff, good location and clean room
6,3
I was given a NON-SMOKING room but the cigarette smell was very strong when I first entered the room. I called the front desk and was confirmed the room given was nin-smoking room. Obviously, the previous guests were inconsiderate to smoke in the room. NO non-smoking sign was observed in the room. Non-smoking sign MUST BE put in non-smoking room.
Albert L. Liikematkailija Malaysia, 19. marraskuuta 2014
bad check in

free wifi, luggage keep safely, fast tidying of room
4,3
i input my nickname for booking. the room is confirmed with printed confirmation number which forwarded to my email, of course the charges have been paid thru my credit card. however when i check in, the asst manager told me to show him about my nickname in my passport. of course my passport is having my full name but not the nickname. he also asked for the proof of supporting document with my nickname & photo, ridiculous. the asst manager denied to check in for me, i can't accept this reason as how can i know if i need to input my full name as in passport to do the hotel booking,
Albert L. Liikematkailija Malaysia, 19. marraskuuta 2014
wrong type of room

wifi, clean, lift
4
by online, i confirmed paid with having 1 double bed, but when entering the room it is 2 single bed. Lazy to change it, what a mistake.
Andrew B. Yksin matkustava United Kingdom, 16. marraskuuta 2014
Andy B

Location, Friendly Staff, Good Room
8,7
I have stayed at the Metropark over the last 5 years. Good little hotel in a great location.
Paisan S. Liikematkailija Thailand, 14. marraskuuta 2014
Convenient location to Exhibition Center

location
7,3
Room was quite small, but normal for Hongkong. 5 min. walk to Wanchai MTR. Lots of food around, with several convenient stores. Convenient location to walk to exhibition center.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong KongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - RavintolaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KuntosaliMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - SisäänkäyntiMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin sisätilatMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - KylpyhuoneMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hong Kong - Pubi/Aula


AS-AGWEB-3A03