tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allas Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allas Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone
Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Juhlasali Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allas Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ravintola Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ravintola Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpylä Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ravintola Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Keittiö Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ympäristö Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 205
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 909 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (909)
Järjestä:
Tomi S. Pariskunta Finland, 13. huhtikuuta 2012
Rentoumisloma

Sijainti, näköala, palvelu
8,3
Iso hotelli jossa asiat oli järjestyksessä ja hyvin organisoitu. Huoneet hieman vanhahkoja, mutta palvelu ja sijainti korvasivat tämän. Hotellilta rantakadulle johtava pitkä kävelytie oli hieman liian mutkikas huonolle suunnistajalle:) Hienot näköalat hotellihuoneesta.
Jarkko R. Pariskunta Finland, 8. maaliskuuta 2012
Upea hotelli kokonaisuus loistavalla paikalla Karo

Siisti hotelli upeilla altailla ja puistoilla
8,7
Upea hotelli keskellä Karon beachia. Valtava hotellialue puhtaine altaineen ja isoine pihoineen ihastutti. Vietimme ihanan viikon miellyttävässä siistissä huoneessa, joka oli lähellä rantaa. Hotellin ruoat oli hyviä ja aamupala oli runsas ja monipuolinen, tuskin kukaan voi lähteä pettyneenä aamupalalta tässä hotellissa. Palvelu oli ystävällistä, mutta huolimattomuus jäi ihmetyttämään tämäntasoisessa hotellissa. Varsinkin lähellä rantaa sand barissa ja cafe studiossa ihmettelimme, kun asiakkaita poistui ilman minkäänlaista palvelua saaneena. Suomalaisina käytännöllisinä ihmisinä haimmekin pari kertaa niin sanotusti "ruoat tiskiltä". kuitenkin hotellin Brasilialaisesta ravintolasta el gauchosta saimme koko lomamme parhaat illalliset.
Vinkki: Karonin ranta oli mielestäni koko phuketin paras ranta!
Alexandr A. Yksin matkustava Russia, 14. joulukuuta 2014
ants

only pool
8,3
when I opened the chocolate, ran little yellow ants. I threw chocolate and 2 hours later the ants were gone. I booked a king-size bed, but they gave me two separate beds. because to 2 hours, they had time to prepare a room, but we very tired after longer 10 hours flying and accept it.
Rob S. Yksin matkustava Netherlands, 13. joulukuuta 2014
Very good

Pleasant quiet atmosphere, has everything you need,excellent breakfast
9,3
Enjoyed it
Iftikhar R. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 8. joulukuuta 2014
Best place to holiday in Phuket

Location, standard and amenities
9,3
Great. Would recommend anytime and would love to stay again.
Rani N. Pariskunta Greece, 5. joulukuuta 2014
Great Hotel, only issue was the water pressure

Location, size, staff
9,7
Loved it. Only issue was the shower pressure. After a long day out a good shower is something to look forward to. Shower in our room was pretty bad. Water pressure too low. We asked to change room but we're informed all showers are like that in the rooms in the main building.
Swee F. Yksin matkustava Singapore, 4. joulukuuta 2014
Ms

great grounds and staff
8,3
Good
Scott M. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 30. marraskuuta 2014
Lovely hotel, perfect location

Staff, room comfort, swimming pool
9,7
dfdf
Sarah B. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 29. marraskuuta 2014
Lovely resort holiday

Pool, facilities, fabulous food
8
We had a fabulous time at the Movenpick! We were travelling with a 2 year old and felt the hotel was suitable for all of our needs. Staff were friendly enough. We had a one bedroom suite near the walkway to the beach which was clean and tidy, the decor was however a little dated. We noticed there is quite a bit of renovation work being done on some of the rooms so perhaps all rooms will get a makeover soon. The staff in the kids club were sensational and one of the staff babysat in our room at night. She was really lovely. We are almost exclusively at the resort which is quite different to how we normally travel. The local surrounding restaurants and bars in Karon Beach all looked very rustic and not appealing to us. There are however, better, cleaner looking restaurants and bars near Kata Beach which is not far from the movenpick.
Danielle M. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 24. marraskuuta 2014
too big to be personal

good pool, water slide, outdoor kids playground (small)
6,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket PhuketMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - JuhlasaliMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyläMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KeittiöMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - YmpäristöMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoliMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RantaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PihaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Lasten klubiMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyläMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pubi/AulaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Lasten klubi

Asiakasarvioita - Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket, Phuket

AS-AGWEB-3A04