tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allas Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allas Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone
Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpyhuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Juhlasali Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allas Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ravintola Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ravintola Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kylpylä Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ravintola Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Keittiö Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellihuone Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Ympäristö Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Huvila
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 205
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 970 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (970)
Järjestä:
Maiju H. Pariskunta Finland, 7. helmikuuta 2015
Ei todellakaan viiden tähden hotelli

Aamupala, uima-allas ja sijainiti
6,7
Ei todellakaan suomalaisen matkustajan asteikolla 5-tähden hotelli. Päärakennus iso, karu, venäläistyylinen betonikerrostalo (josta ei juurikaan ollut kuvia varaamoissa), huoneet ja kalusteet jo todella vanhoja ja huoneessa tunkkainen haju. Valtava kokonaisuus, jossa myös jotain hyvääkin, mm. aamupala vailla vertaansa ja uima-allasalue kiva. Tosin allasalueella todella paljon palmuja, joten paikkaa, jossa paistaisi koko päivän, oli hankala löytää. Aurinkotuolit joutui varaamaan tosi aikaisin aamulla, jos halusi tuolin hyvältä paikalta. Vessassa torakoita (päärakennus, 3. krs), jonka vuoksi jouduimme pitämään siellä valoja läpi vuorokauden. Siivoojilla olikin kärryissään Bayconin torakantorjunta-aineet, joten torakoita on siellä varmasti enemmänkin - toki niitä on suurimmassa osassa Thaimaan hotelleja. Hotelli ei täyttänyt odotuksia viiden tähden hotellista. Hotellissa paljon kiinalaisia. Emme törmänneet muihin suomalaisiin. Kalliit juomat ja ruoka. Ei omaa rantaa, eikä rannalla tuoleja.
Tomi S. Pariskunta Finland, 13. huhtikuuta 2012
Rentoumisloma

Sijainti, näköala, palvelu
8,3
Iso hotelli jossa asiat oli järjestyksessä ja hyvin organisoitu. Huoneet hieman vanhahkoja, mutta palvelu ja sijainti korvasivat tämän. Hotellilta rantakadulle johtava pitkä kävelytie oli hieman liian mutkikas huonolle suunnistajalle:) Hienot näköalat hotellihuoneesta.
Jarkko R. Pariskunta Finland, 8. maaliskuuta 2012
Upea hotelli kokonaisuus loistavalla paikalla Karo

Siisti hotelli upeilla altailla ja puistoilla
8,7
Upea hotelli keskellä Karon beachia. Valtava hotellialue puhtaine altaineen ja isoine pihoineen ihastutti. Vietimme ihanan viikon miellyttävässä siistissä huoneessa, joka oli lähellä rantaa. Hotellin ruoat oli hyviä ja aamupala oli runsas ja monipuolinen, tuskin kukaan voi lähteä pettyneenä aamupalalta tässä hotellissa. Palvelu oli ystävällistä, mutta huolimattomuus jäi ihmetyttämään tämäntasoisessa hotellissa. Varsinkin lähellä rantaa sand barissa ja cafe studiossa ihmettelimme, kun asiakkaita poistui ilman minkäänlaista palvelua saaneena. Suomalaisina käytännöllisinä ihmisinä haimmekin pari kertaa niin sanotusti "ruoat tiskiltä". kuitenkin hotellin Brasilialaisesta ravintolasta el gauchosta saimme koko lomamme parhaat illalliset.
Vinkki: Karonin ranta oli mielestäni koko phuketin paras ranta!
Teresa M. Pariskunta United Kingdom, 26. helmikuuta 2015
good vfm

garden villa
8
Paul H. Pariskunta United Kingdom, 25. helmikuuta 2015
Movenpick for 3 nights

Plunge pool in room, level of service from staff, location is convenient for Karon Beach
9,7
Enjoyed the stay very much. The hotel was not too crowded, possibly due to our stay being during February. Breakfast buffet had everything you could wish for. We only stayed for 3 nights, which was enough for us, as we don't like staying in one place for too long. Would recommend.
Ying H. Ryhmät Hong Kong, 24. helmikuuta 2015
Best

Clean good location good virw
9
Really good
Man K. Perhe pienten lasten kanssa China, 19. helmikuuta 2015
Standard service need to ask

Location, well establish facilities
4,3
Room amenities need to ask, require coffee in breakfast need ask, if you want seat, order food, bill whatever you need wait and ask. Most of staffs are not attentive. I never have staff greeting during my stay. Many rooms for improvement in services.
Mark S. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 17. helmikuuta 2015
Awesome beach resort!

Directly across from beach, breakfast was outstanding and 2 bedroom residents was perfect for larger family of 5.
9,3
Hotel was great place for our family of 5. We had a two bedroom residents which overlooked the beach and pool. The main pool was great with swim up bar! Outstanding breakfast and great dining at pizza restaurant! Loved our stay and would definitely recommend it!
Mika S. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2015
Very nice place to stay

Breakfast, location and staff
9,7
Breakfast was excellent, staff was nice and very polite and room was clean and comfortable. Also the bed was very good compaired to other places we have been. We would definetily stay in this hotel again if we pay a visit to Karon beach once more.
Chee H. Pariskunta Hong Kong, 11. helmikuuta 2015
1st anniversary @ Pool Villa Room

Politeness Staff, Comfortable, Close to Karon beach
6
Staff: Very polite. They are helpful & thanks for the buggy pick up service too. However, some staff(except the check-in counter) need to improve their english. Restaurant: The Pacifica restaurant for breakfast is a chaos! After check-in at the counter with my room #, there is no waitstaff lead me to my seats. End up I had to pick a empty seats & ask people on next table to make sure the seat is available. There is 1 day that I came by my own & my seat when took when I went to get my food. This is a chaos & very embarassing! Food: Ordered room service for Buffalo Chicken Strip. The chicken is tasteless(I'm not even talking about if it's Buffalo style or not). End up I need to dip the chicken all around with the Blue Cheese sauce for some taste! Atmosphere: It's very comfortable to be reside in the Villas area with by tree & natural surroundings. Overall, It's nice to spent my 1st anniversary in Moevenpick. However, it will not be my first choice for the next trip to Phuket.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket PhuketMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyhuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - JuhlasaliMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyläMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KeittiöMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HotellihuoneMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - YmpäristöMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoliMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HuvilaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Uima-allasMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RantaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PihaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Lasten klubiMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KylpyläMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RavintolaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pubi/AulaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Lasten klubi

Asiakasarvioita - Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket, Phuket

AS-AGWEB-3C01