tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Nathan Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Nathan Hotel Hong Kong - Vastaanotto Nathan Hotel Hong Kong - Business Center Nathan Hotel Hong Kong - Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Kuntosali Nathan Hotel Hong Kong - Kuntosali Nathan Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Nathan Hotel Hong Kong - Ravintola Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Nathan Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 189
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 2540 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2540)
Järjestä:
Eeva S. Pariskunta Finland, 7. maaliskuuta 2011
Hyvät yöunet hyvällä sijainnilla

Parhaimmat unet ikinä
9
Nathan huone on hiljainen, siisti ja sänky todella hyvä. Taidettiin nukkua parhaimmat yöunet ikinä. Sijaintikin hotellilla hyvä ja aamupala myös, joten hyvä valinta. Ainut miinus on hinta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Nathan huone + loungen ilmaisen netin ja pienten juomisten kera mielestäni extransa arvoinen.
Tea S. Ryhmät Finland, 16. maaliskuuta 2010
Mahti reissu Hong Kong:ssa

Hotelli oli siisti ja vastasi tarpeitamme tosi hyvin.
8
Hotelli oli siisti ja vastasi tarpeitamme tosi hyvin. Sijainti oli tosi hyvä, bussipysäkki ihan vieressä ja pari metroasemaan kävelymatan päässä. Palvelu hyvää ja väsyneet tulijat saivat huoneen puolilta päivin ja sitä ennen saimme torkkua laungessa. Aamiaisella sai vatsan täyteen, kun kokki paistoi maukasta munakasta =). Kaikin puolin hyvä hotelli.
Ravintolavinkki: Sohosta löytyy mukavia ravintoloita.
Janice P. Yksin matkustava Canada, 22. maaliskuuta 2015
A Great Night's Sleep

Registration Staff customer service, Wine Cellar staff, Location
8,3
Better than I expected! The staff were excellent , helpful and professional-hats off the the night manager who moved our room as we were near the banquet room where a wedding party was in full swing . He quickly and efficiently moved us without question.
Ng T. Liikematkailija Singapore, 18. maaliskuuta 2015
clean and comfortable

location clean comfort
8
The hotel is well located It is clean and comfortable
Ng T. Liikematkailija Singapore, 18. maaliskuuta 2015
clean and comfortable

location clean comfort
8
The hotel is well located It is clean and comfortable
Ryan T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 18. maaliskuuta 2015
Great stay!

Breakfast, location and nice room
7,7
Great stay! Booked the Nathan grand with free breakfast. Abit expensive but value for money. Able to fit another extra bed in the room. More hotel room in hk are quite small so I could not be more please with my room. Location was ok. Front desk was helpful. Free hp used for the duration of my stay was nice as well....."......"............."........""
Kamolluck P. Ryhmät Thailand, 17. maaliskuuta 2015
Good

Location,Big room,Value of money
9
Genevieve L. Ryhmät Philippines, 14. maaliskuuta 2015
Hotel near nathan road

Location, lots of local resto nearby, near 7-11 and money changer, free use of smart phone during stay
7,3
Good.. We are on company incentive tour. Free use of phone helped coordinate everyone.
Ong W. Pariskunta Singapore, 12. maaliskuuta 2015
Best services. Friendly & helpful.

Very Clean.
9
Was great. It's nearby to Jordon MTR. 7/11 was just near the hotel. If you want to explore more. You don't have to take MTR. Just walk around would be more fun. There's a Bali bar at 15Floor. Great environment. Love it.
Thi H. Ryhmät Vietnam, 12. maaliskuuta 2015
Good hotel good location

Room space, location, clean
3
First two nights we were upgraded in the 13 floor, very nice business hotel room. The folloing 3 nights we were put in the 7th floor, where the rooms are older and not yet renovated as in upper floor ones. First room was really bad smoking smell, finally after asking the reception again & again we got the corner room, which very spacious. Great! Happy with the hotel and statisfied about our stay there

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNathan Hotel Hong Kong - VastaanottoNathan Hotel Hong Kong - Business CenterNathan Hotel Hong Kong - AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - KuntosaliNathan Hotel Hong Kong - KuntosaliNathan Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaNathan Hotel Hong Kong - RavintolaNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge


AS-AGWEB-3A08