tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Nathan Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Nathan Hotel Hong Kong - Vastaanotto Nathan Hotel Hong Kong - Business Center Nathan Hotel Hong Kong - Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Kuntosali Nathan Hotel Hong Kong - Kuntosali Nathan Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Nathan Hotel Hong Kong - Ravintola Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Nathan Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 189
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 2413 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2413)
Järjestä:
Eeva S. Pariskunta Finland, 7. maaliskuuta 2011
Hyvät yöunet hyvällä sijainnilla

Parhaimmat unet ikinä
9
Nathan huone on hiljainen, siisti ja sänky todella hyvä. Taidettiin nukkua parhaimmat yöunet ikinä. Sijaintikin hotellilla hyvä ja aamupala myös, joten hyvä valinta. Ainut miinus on hinta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Nathan huone + loungen ilmaisen netin ja pienten juomisten kera mielestäni extransa arvoinen.
Tea S. Ryhmät Finland, 16. maaliskuuta 2010
Mahti reissu Hong Kong:ssa

Hotelli oli siisti ja vastasi tarpeitamme tosi hyvin.
8
Hotelli oli siisti ja vastasi tarpeitamme tosi hyvin. Sijainti oli tosi hyvä, bussipysäkki ihan vieressä ja pari metroasemaan kävelymatan päässä. Palvelu hyvää ja väsyneet tulijat saivat huoneen puolilta päivin ja sitä ennen saimme torkkua laungessa. Aamiaisella sai vatsan täyteen, kun kokki paistoi maukasta munakasta =). Kaikin puolin hyvä hotelli.
Ravintolavinkki: Sohosta löytyy mukavia ravintoloita.
Chun S. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 16. joulukuuta 2014
Comfortable stay

Connecting rooms, accommodating staff, helpful info
9,3
Comfortable and nice. The breakfast could do with more variety... Rooms were clean and spacious Hotel was within walking distance to mtr
Jacqueline S. Ryhmät Malaysia, 14. joulukuuta 2014
Excellent stay, love the service

location, nice room, complimentary mobile during our stay
9,7
Great staffs services and we were greeted upon arrival. Breakfast was good. Room got upgraded and was surprised when we were given a free android cell phone that we can carry everywhere in Hong Kong during our stay. Free unlimited local call and surfing. That saved us lots of roaming money!
Chin H. Pariskunta Malaysia, 12. joulukuuta 2014
my experience with Nathan hotel

location, reception staff attitude
7,3
i am happy with my choice staying with Nathan Hotel
Valentine H. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 11. joulukuuta 2014
Fantastic Service!

Service, Service & Location
10
Nothing short of fantastic! Had a great stay as usual (being my regular hotel when in HK) especially with Mr David Chan, the Front Office Manager rearrangement of one of our rooms. Made sure we (booked 3 rooms) were all comfortable and happy. All staff at this hotel were genuinely helpful and always happy to assist; from the front desk to the restaurant staff...very highly recommended to stay here. Other advantage of staying here is the location which is on Nathan Road, a main street with shopping and food outlets all along the street. Opposite the hotel is Temple Street , another famous street to visit. Great location...
Radhiah M. Ryhmät Singapore, 10. joulukuuta 2014
Bad service.

1) Hotel condition is nice and clean.
4,7
Jacqueline W. Liikematkailija Malaysia, 10. joulukuuta 2014
location good

location good, comfort room and clean
7
Chong W. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 9. joulukuuta 2014
nice and clean hotel

friendly staff, good location, clean and big room
9
overall have a pleasant stay. hotel staff are friendly, near to MRT Station, room is clean and nice, near to shopping area
Kok F. Liikematkailija Singapore, 6. joulukuuta 2014
Location Location Location

Location, Convenience, Service
7
Convenient stay at Nathan Hotel with easy access to MTR and shopping centers...

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNathan Hotel Hong Kong - VastaanottoNathan Hotel Hong Kong - Business CenterNathan Hotel Hong Kong - AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - KuntosaliNathan Hotel Hong Kong - KuntosaliNathan Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaNathan Hotel Hong Kong - RavintolaNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge


AS-AGWEB-3B07