tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Nathan Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Nathan Hotel Hong Kong - Vastaanotto Nathan Hotel Hong Kong - Business Center Nathan Hotel Hong Kong - Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Nathan Hotel Hong Kong - Kuntosali Nathan Hotel Hong Kong - Kuntosali Nathan Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Nathan Hotel Hong Kong - Ravintola Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Nathan Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone Nathan Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Jordan Huoneiden lukumäärä: 189
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 2476 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2476)
Järjestä:
Eeva S. Pariskunta Finland, 7. maaliskuuta 2011
Hyvät yöunet hyvällä sijainnilla

Parhaimmat unet ikinä
9
Nathan huone on hiljainen, siisti ja sänky todella hyvä. Taidettiin nukkua parhaimmat yöunet ikinä. Sijaintikin hotellilla hyvä ja aamupala myös, joten hyvä valinta. Ainut miinus on hinta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Nathan huone + loungen ilmaisen netin ja pienten juomisten kera mielestäni extransa arvoinen.
Tea S. Ryhmät Finland, 16. maaliskuuta 2010
Mahti reissu Hong Kong:ssa

Hotelli oli siisti ja vastasi tarpeitamme tosi hyvin.
8
Hotelli oli siisti ja vastasi tarpeitamme tosi hyvin. Sijainti oli tosi hyvä, bussipysäkki ihan vieressä ja pari metroasemaan kävelymatan päässä. Palvelu hyvää ja väsyneet tulijat saivat huoneen puolilta päivin ja sitä ennen saimme torkkua laungessa. Aamiaisella sai vatsan täyteen, kun kokki paistoi maukasta munakasta =). Kaikin puolin hyvä hotelli.
Ravintolavinkki: Sohosta löytyy mukavia ravintoloita.
Frances L. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 25. tammikuuta 2015
Great hotel..

First, the staff are friendly. Second, comfortable and great ambiance. Third, we are satisfied of your services especially the celphone with free call and wifi..
8,7
Very much satisfied i would love to go back to hongkong and stay at Nathan Hotel next time...
Nassir A. Liikematkailija Oman, 23. tammikuuta 2015
Best hotel best location

clean room best location best service
9,3
i hope to return back to this hotel , very good service,location and value of money
Pipat B. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 19. tammikuuta 2015
Exellent hotel

Closed to everythings
9
What can I say , loved it
Chaiyot S. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 18. tammikuuta 2015
Amazing hotel

room comfort, cleanliness, location
8,7
My mom and I stayed here for a night during our recent trip tp Hong Kong and we absolutely loved it. We arrived around noon and they have the room ready for us, which is quite unusual, and they also upgraded us to the Platinum floor! The room is very nicely designed and decorated. I liked the free 'Handy' phone that they lent us because the free unlimited 3g internet really helped when we were out in the city. The fitness room, which opens 24 hour, is also well equipped and practical. The staff are all nice and helpful. The location is good. It's not far from MTR Jordan and Yau Ma Tei, and there's a bus stop almost right in front of the hotel. In short, we're very impressed and will definitely come back again next time!
Pui L. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 18. tammikuuta 2015
spacious room. friendky staff and clean room

big room available. clean hotel. friendly staff
8,7
Jiayi Z. Perhe isojen lasten kanssa China, 17. tammikuuta 2015
pretty good

provide free mobile phones, helpful housekeeping, breakfast
9,3
The hotel is considerate to provide free mobile phones and comfortable room. They provide really nice and helpful housekeeping, although the bathroom facilities are a bit old. Expect reception staff may smile or say hi next time
Keng H. Ryhmät Singapore, 16. tammikuuta 2015
Handy Phone provided

Handy phone, attentive hotel staff, clean room.
7,7
Hotel provided each room with a handy phone. We could carry the phone with us wherever we went, comp local calls and data access as well as comp IDD calls back to Singapore. Well done!
Ng T. Pariskunta Singapore, 16. tammikuuta 2015
comfortable and good hotel

price comfort convenient
8
The hotel is in a good location and is comfortable and clean.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNathan Hotel Hong Kong - VastaanottoNathan Hotel Hong Kong - Business CenterNathan Hotel Hong Kong - AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNathan Hotel Hong Kong - KuntosaliNathan Hotel Hong Kong - KuntosaliNathan Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaNathan Hotel Hong Kong - RavintolaNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - HotellihuoneNathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge


AS-AGWEB-3B06