Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

New Mitrapap Hotel

94-96 Ratchawong Rd., Chang Moi, Chiang Mai, Thaimaa

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,9

yhteensä 1819 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
7,6
Henkilökunta
6,5
Hotellin kunto/siisteys
6,6
Huonemukavuus/taso
6,9
Ruoka/syöminen
5,6
Kaikki arvostelut (1819)
Järjestä:
Tero M. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2013
Erinomainen sijainti

Sijainti
7
Iso hotelli suoraan 70-luvulta, kulunut mutta siisti, huonekalusteet ym. oli varmaan alkuperäiset, kylpyhuone oli uusittu lähiaikoina. muuten kulunut huone, ei haitannut minua koska oli siisti kuitenkin.kerrankin oli suihku mistä tuli vettä reilusti .sijainti oli niin hyvä että voisin mennä uudelleen, yömarkkinat nurkan takana, ravintoelämä 10 minuutin päässä , hintakin oli kohdillaan 500 bath/yö. erittäin ystävällinen palvelu.ravintolaa ei ollut mutta vastapäätä hyvä ravintola, samoin 20 m oikealle. jos etsimällä etsii negatiivistä sanottavaan niin käytävällä kaikui ja kun siivoojat "jutteli" aamulla niin heräsi siihen.
Ravintolavinkki: Ovesta 20 m oikealle pieni huomaamaton ravintola kadun oikealla puolella mistä saa vain porsasruokaa halvalla ja hyvää.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rami A. Yksin matkustava Finland, 7. kesäkuuta 2012
Halpa hinta ja sijainti

hyvä hinta, sijainti ja palvelu
6,7
Hotelli on vanhan kaupun keskustan ulkopuolella paikallisten torien ja turistien viihdekeskuksen vieressä eli sijainti on todella hyvä. Sinne pääsee ja sieltä pääsee kätevästi kaikkialle kaupungissa ja lentokentälle, juna- ja bussi-asemille on halpoja kuljetuksia saatavilla. Yöpymisen hinta oli halpa, mutta hintaan ei kuulunut aamupalaa, wifi kuului hintaan. Henkilökunta oli mukavaa. Hotelli on hieman päässyt rapistumaan ja elämisen merkit näkyy niin käytävillä ja huoneessa. Viivyin tässä hotellissa neljä yötä ja voisin kuvitella majoittuvani uudestaan tässä hotellissa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lenna S. Pariskunta United States of America, 14. huhtikuuta 2016
The hotel from the Shining
3
There are some things that are good: it's cheap, there's hot water & good water pressure, plus the AC works, though it's not very strong. Wifi is almost passable. It's not very far from the old square of Chiang Mai. The staff are indifferent/slightly hostile toward guests. When we checked in they had no record of our reservation and I had to turn on my laptop to find it before they'd check us in. They made no effort whatsoever to find our reservation, just sat and stared at us until we were able to get on their wifi and show them our confirmation email, so if you can you should bring a printed confirmation. Also, despite their weird location they don't have maps and they don't give you directions when you ask for them: Me: Where's 7/11? Them: Go out and turn left. Me: Turn left, then go straight? Them: Yes. Not even close to accurate directions, plus she was very obviously annoyed with me. I think it's an old hospital that's been converted into a hotel and that's why it's so creepy, sterile and in such bad shape. On the other had, it's very cheap, so you get what you pay for. I wouldn't stay here again, I'd pay 2 more dollars a night and stay in the charming old city.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chris M. Yksin matkustava United Kingdom, 18. maaliskuuta 2016
Bad
2,3
Totally unhelpful and rude staff. Would not recommend.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anantachai W. Ryhmät Thailand, 23. helmikuuta 2016
only the location is good

location price
3,3
the room was not that clean. only location is good. you get what you pay for, then pay a bit more to get better thing.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ying Z. Pariskunta China, 11. helmikuuta 2016
pretty good and clean
6,3
pretty good and clean
Ilmoita tästä arvioinnista
Junghyun L. Yksin matkustava South Korea, 28. tammikuuta 2016
OMG

Location.
3
No hot water Unstable Wifi Unkind staffs Cold room
Ilmoita tästä arvioinnista
Randy M. Yksin matkustava Canada, 26. tammikuuta 2016
It's good enough for the $
4,3
Wireless sucks! Staff indifferent(reception). You get clean towels and sheets everyday and 2 soaps and roll of tp wether you need or not.
Ilmoita tästä arvioinnista
Stewart B. Pariskunta United Kingdom, 20. tammikuuta 2016
Cheap but run down

Location
4,7
Location is good, but the rooms are in need of renovation. The hot water didn't work and the wi fi was too slow to use.
Ilmoita tästä arvioinnista
Soo K. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 1. tammikuuta 2016
Better hotel elsewhere
3,3
Hotel located in isolated dimly litted road away from entrance to Chinatown. Hotel reception poorly manned by staff. Room cleaniness and condition could be better eg cobwebs and dusty floor noted, dripping water under sink, broken toilet seat,, no telephone, no hair shampoo, poor TV reception, uncomfortable bed, etc. Wifi reception is poor and unpreditable. Room service not satisfactory eg supplies not provided on certain days eg soap, towel, drinking water, etc. Taxi to airport arranged by hotel was not an official taxi but a private car.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
New Mitrapap Hotel Chiang MaiNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - HotellihuoneNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - HotellihuoneNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - VastaanottoNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - HotellihuoneNew Mitrapap Hotel Chiang Mai - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07