tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

New World Millennium Hong Kong Hotel

72 Mody Road, Tsimshatsui East, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Hotel Nikko Hongkong
New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone
New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone New World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 464
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1715 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (1715)
Järjestä:
Aila A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. toukokuuta 2014
Nikko

Nikko lounge, kylpyhuone, uima-allas katolla
8
Huoneen eteinen ja kylpyhuone hyvät laattalattiat. Huoneessa ja käytävillä kokolattiamatot, mitkä eivät sovi kosteaan ilmastoon ollenkaan. 14 krs. aulassa vesi tippasi katosta sateella.
Paivi J. Liikematkailija Finland, 23. toukokuuta 2011
lempihotelli

kauniit rauhalliset huoneet, ylellinen kylpyhuone, ystävällinen ja miellyttävä henkilökunta
9
joka kerta kun tulen Hongkongiin niin nautin Nikkon ilmapiiristä. Se on loistava valinta sekä palvelun, tunnelman & sijaintinsa puolesta
Henrik H. Liikematkailija Finland, 6. joulukuuta 2009
Hotel Nikko

Hyvät ravintolat, hyvä sijainti ja viihtyisät huoneet.
8
Laadukas hotelli, josta löytyy ravintola jokaiseen makuun. Viihtyisät huoneet ja hyvä sijainti. Ajoittain palvelu saattaa olla hidasta, vaikka työntekijöitä on reilusti.
Hotelliin liittyvä vinkki: Kannattaa ottaa pieneen lisähintaan satamanäköala huoneeseen. On varmasti rahanarvoinen
Edwin R. Ryhmät United States of America, 4. lokakuuta 2014
Excellence hotel

Clean,modern and classy
9
Lai K. Pariskunta Hong Kong, 2. lokakuuta 2014
City escape

View, service and big room
8,3
We stayed at executive floor which given us lots of privacy, private lounge, all days refreshment and unlimited drinks. It's good that we could check in seperately as the check in counter in lobby is crazy busy. Room is good and bathroom is big! I only wish the staff in the lobby could be more proactive to offer assistance as we were actually lined up to check in in the lobby which taken us 20 mins. However we were supposed to go a dedicated check in counter. Overall is a nice place to stay
Jon N. Liikematkailija United States of America, 29. syyskuuta 2014
Much better as hotel Nikko

Location, location location
8,3
The hotel staff was better when operated for Japanese business men
Ho K. Liikematkailija Malaysia, 26. syyskuuta 2014
Decent business hotel

Decent room in terms of comfort and location, breakfast is fair ur very crowded at the main entrance of the hotel
6,3
Every evening, a lot tourism bus stop at the hotel road side, caused massive jam. The room is fairly comfortable but a bit old. Breakfast is ok but not many variety.
S C. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 26. syyskuuta 2014
A place to stay

The 3 best things about this hotel is: 1. they have a free shuttle service, 2. quite rooms and 3. they attend to our need quickly when we call for room service.
7
Our stay was good. Rooms are clean and well stocked. Our room had a nice harbor view. Check-in and check-out was quick. We did not use all of the hotel's amenities because we were out all day. I just have 2 comments. 1st is buffet breakfast had few choices compared to other hotels we stayed in and 2nd staff has difficulty conversing in English. I think they should have intensive training in the English language since they are working in the hotel industry. Overall, we will still consider staying there in the future.
Wan H. Perhe isojen lasten kanssa Macau, 20. syyskuuta 2014
A pleasant stay

The location is good, just fits our needs. The service is really efficient and the staff is nice. The breakfast looks very nice although I only had several pieces of fruits. Lots of fruit choices.
9,7
Leslie L. Liikematkailija Singapore, 16. syyskuuta 2014
great hotel

room size, comfort, location
9,7
Excellent

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

New World Millennium Hong Kong Hotel Hong KongNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNew World Millennium Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola

Asiakasarvioita - New World Millennium Hong Kong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A06