Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Chinatown, Singapore 168727 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Nostalgia Hotel Singapore - Kahvila/Kahvila Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Kylpyhuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut
Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Pubi/Aula Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Nostalgia Hotel Singapore - Aula Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilat
Alue: Chinatown Huoneiden lukumäärä: 50
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
452 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,8
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (452)
Järjestä:
Anni T. Pariskunta Finland, 3. syyskuuta 2012
hyvä, siisti hotelli hyvällä paikalla.

loistavasti toimiva nettiyhteys, siistit huoneet, hyvä palvelu.
8
n. 15 min kävelymatkan päässä varsinaisesta China Townista. Keskustaan n. 25 min kävely. Bussiyhteydetkin hyvät. Rauhallinen sijainti. Mukava, mutta pienehkö uima-allas ulkona. nettiyhteys toimi huoneissakin loistavasti. Hotellin ruoka ja juoma hinnat kalliit, mutta ihan vieressä paikallinen ruokapaikka, jossa ruoka"kiskoja" kymmenittäin. Niissä hinat 3-5dollaria ja tosi hyviä ruokia. Nurkan takana myös loistava "hot pot" ravintola, joka oli myös edullinen. Hotellin ja muut lähiseudun ravintolat oli ++ hintaisia. Ravintolassa näkyi myös futis ja formulat ja ravintola olikin ääriään myöten täynnä sellaisina iltoina. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Clive C. Pariskunta Mauritius, 26. heinäkuuta 2015
just what you want

reasonable price, good location, clean room
9,3
Very good
Ilmoita tästä arvioinnista
Dennis B. Pariskunta Netherlands, 8. heinäkuuta 2015
little ripper

personel, comfort,room.
8,3
Great stay , staff was awesome and very helpfull , allthough not next door to MRT , there is a bus almost in front of hotel that can save you the 8 min walk or take you to city straight away. Staff member Jeffrey deserves an extra mention because of his kindness and helpfullness , small but nice little pool on 3rd floor.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mardi S. Pariskunta Australia, 4. heinäkuuta 2015
Tiny room but great staff and very clean

Staff, late check out allowed, very clean
7,7
Good stay but too much distance from attractions for us. Decent walk to metro either way. Tiny room and bathroom with hand basin in the shower area. Pool has glass halfway up the sides felt a bit on show and no cushions as it had been raining. Good hawker market and plenty of different sorts of food nearby. Felt like a safe area to walk at night. The staff were amazingly friendly and helpful and allowed a checkout at 4pm as we flew out at 8pm. If I needed to be in this area and if I was traveling alone I would stay here again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Christine B. Pariskunta Australia, 3. heinäkuuta 2015
Small but lovely

location, older style, helpful
8,3
We were a bit apprehensive as we had read the rooms were small (and they are). That aside we enjoyed our stay at Nostalgia. The hotel was an older style with lots of character and friendly staff with great service. We would definitely stay there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sue M. Pariskunta Malaysia, 21. kesäkuuta 2015
Strategic location

Location, Service, Cleanliness
9
Comfortable, near to MRT stations and bus stop. Finding food is easy as there is a food court in Tiong Bahru Marker behind the hotel. Service is friendly and efficient.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yao L. Pariskunta China, 12. kesäkuuta 2015
welcome, nice staff and service

location, near Tiong bahru Market, clean
8
nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Aik B. Pariskunta Singapore, 31. toukokuuta 2015
nice place to stay

Cosy, nice, public transport on hand.
6
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and luckily we do not have any suitcase There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean.
Ilmoita tästä arvioinnista
Hana K. Pariskunta Australia, 30. toukokuuta 2015
Nice little hotel with the pool.

Cosy, staff, public transport on hand.
8,7
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and we had a suitcase each and there was hardly any space for them. Also we had one little window close to the ceiling so no day light. There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean. Breakfast was good too.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chong H. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 21. toukokuuta 2015
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Nostalgia Hotel SingaporeNostalgia Hotel Singapore - Kahvila/KahvilaNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Pubi/AulaNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - AulaNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01