Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Chinatown, Singapore 168727 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Nostalgia Hotel Singapore - Kahvila/Kahvila Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Kylpyhuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut
Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Pubi/Aula Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Nostalgia Hotel Singapore - Aula Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilat
Alue: Chinatown Huoneiden lukumäärä: 50
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
445 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,8
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (445)
Järjestä:
Anni T. Pariskunta Finland, 3. syyskuuta 2012
hyvä, siisti hotelli hyvällä paikalla.

loistavasti toimiva nettiyhteys, siistit huoneet, hyvä palvelu.
8
n. 15 min kävelymatkan päässä varsinaisesta China Townista. Keskustaan n. 25 min kävely. Bussiyhteydetkin hyvät. Rauhallinen sijainti. Mukava, mutta pienehkö uima-allas ulkona. nettiyhteys toimi huoneissakin loistavasti. Hotellin ruoka ja juoma hinnat kalliit, mutta ihan vieressä paikallinen ruokapaikka, jossa ruoka"kiskoja" kymmenittäin. Niissä hinat 3-5dollaria ja tosi hyviä ruokia. Nurkan takana myös loistava "hot pot" ravintola, joka oli myös edullinen. Hotellin ja muut lähiseudun ravintolat oli ++ hintaisia. Ravintolassa näkyi myös futis ja formulat ja ravintola olikin ääriään myöten täynnä sellaisina iltoina. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.
Sue M. Pariskunta Malaysia, 21. kesäkuuta 2015
Strategic location

Location, Service, Cleanliness
9
Comfortable, near to MRT stations and bus stop. Finding food is easy as there is a food court in Tiong Bahru Marker behind the hotel. Service is friendly and efficient.
Yao L. Pariskunta China, 12. kesäkuuta 2015
welcome, nice staff and service

location, near Tiong bahru Market, clean
8
nice
Aik B. Pariskunta Singapore, 31. toukokuuta 2015
nice place to stay

Cosy, nice, public transport on hand.
6
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and luckily we do not have any suitcase There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean.
Hana K. Pariskunta Australia, 30. toukokuuta 2015
Nice little hotel with the pool.

Cosy, staff, public transport on hand.
8,7
We enjoyed stay in Nostalgia even though our room was very small and we had a suitcase each and there was hardly any space for them. Also we had one little window close to the ceiling so no day light. There is a nice pool on the third floor and a nice sitting area. Staff was very very good an the hotel was very clean. Breakfast was good too.
Chong H. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 21. toukokuuta 2015
Pleasant Stay

Clean, comfortable and friendly
8,7
Sophea N. Ryhmät Cambodia, 20. toukokuuta 2015
nice place to stay

bed is very comfortable, staffs are friendly, convenient location to restaurants, public transportation, and a local market
8,3
Liked it, room a bit small but arranged in a way that is comfortable to stay in. It's clean and reasonable priced.
Faith R. Pariskunta Philippines, 10. toukokuuta 2015
Satisfied

Cleanliness, value for money, practicality
8
Overall I am very satisfied in this hotel. You get for what you paid.
Peter H. Yksin matkustava United Kingdom, 9. toukokuuta 2015
Friendliest Staff I have met

The staff, The location, The room
9,3
I enjoyed my stay at the Nostalgia Hotel. I have never met such friendly,helpful staff. Nothing was too much trouble. Very conveniently located with buses every few minutes.
Henny B. Pariskunta Indonesia, 30. huhtikuuta 2015
Nostalgia Hotel

Hotel staff, Cleanliness, location
7
Just okay

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Nostalgia Hotel SingaporeNostalgia Hotel Singapore - Kahvila/KahvilaNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Pubi/AulaNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - AulaNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C04