tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapore 168727 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Nostalgia Hotel Singapore - Kahvila/Kahvila Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Kylpyhuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut
Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Palvelut Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Pubi/Aula Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Nostalgia Hotel Singapore - Aula Nostalgia Hotel Singapore - Hotellihuone Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Nostalgia Hotel Singapore - Uima-allas Nostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilat
Alue: Chinatown / Tiong Bahru Huoneiden lukumäärä: 50
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 409 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,8
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (409)
Järjestä:
Anni T. Pariskunta Finland, 3. syyskuuta 2012
hyvä, siisti hotelli hyvällä paikalla.

loistavasti toimiva nettiyhteys, siistit huoneet, hyvä palvelu.
8
n. 15 min kävelymatkan päässä varsinaisesta China Townista. Keskustaan n. 25 min kävely. Bussiyhteydetkin hyvät. Rauhallinen sijainti. Mukava, mutta pienehkö uima-allas ulkona. nettiyhteys toimi huoneissakin loistavasti. Hotellin ruoka ja juoma hinnat kalliit, mutta ihan vieressä paikallinen ruokapaikka, jossa ruoka"kiskoja" kymmenittäin. Niissä hinat 3-5dollaria ja tosi hyviä ruokia. Nurkan takana myös loistava "hot pot" ravintola, joka oli myös edullinen. Hotellin ja muut lähiseudun ravintolat oli ++ hintaisia. Ravintolassa näkyi myös futis ja formulat ja ravintola olikin ääriään myöten täynnä sellaisina iltoina. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.
Siau J. Yksin matkustava Malaysia, 3. maaliskuuta 2015
Great Stay!

Comfortable bed, good concept, great service from the staff
9
Natalie T. Pariskunta United Kingdom, 28. helmikuuta 2015
Old Charm Boutique Hotel

Location, design, value for money
9,3
I am a frequent visitor of the Nostalgia Hotel and it never disappoints. Set in the charming neighborhood of Tiong Bahru, it offers old world charm with a fresh and modern appeal.
Sandy B. Pariskunta Australia, 25. helmikuuta 2015
Neat clean modern hotel

clean, good location and modern
9,3
Very good stay as the room was very clean and very good service and friendly staff. Good location as close to many eateries and china town. We had a bed issue on our first night and notified staff. So next night we were upgraded to a better room.
Andrew K. Yksin matkustava Australia, 24. helmikuuta 2015
2 night stays

fast wifi, clean, modern
8
very modern, clean and worth the money WIFI speed is good
Shi R. Pariskunta Singapore, 21. helmikuuta 2015
A Pleasant Stay!

Location, Comfort, Value
9,3
Nina T. Pariskunta Australia, 19. helmikuuta 2015
Relaxed and enjoyable stay!

Very friendly staff, quiet room and good location.
8,7
We had upgraded our room due to comments on size and found although small it was comfortable and very clean. The staff were very friendly and helpful with our enquiries in accessing local attractions.
Hannah T. Pariskunta United Kingdom, 15. helmikuuta 2015
Excellent

Great staff, great location, great hotel
10
We had a lovely stay at the hotel. it is extremely clean, smells great, staff are friendly and welcoming and it is in a fab location next to China town. We will definitely stay there again!!
Ang T. Pariskunta Singapore, 15. helmikuuta 2015
Pleasant Stay

great location with well-mannered staff
8,3
I enjoyed my stay here!
John N. Pariskunta Australia, 13. helmikuuta 2015
Nice location

Location, good value, comfortable bed
7,3
Satisfied

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Nostalgia Hotel SingaporeNostalgia Hotel Singapore - Kahvila/KahvilaNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Pubi/AulaNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - AulaNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - Kylpyhuone


AS-AGWEB-3B06