Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Nostalgia Hotel

77 Tiong Bahru Road, Chinatown, Singapore 168727

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 512 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,8
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (512)
Järjestä:
Maarit R. Pariskunta Finland, 26. joulukuuta 2015
yritys kova

kaunis sisustus, ei muuta
3
Toive oli 2 erillistä sänkyä, ei saatu, joten en pystynyt nukkumaan kuin pari tuntia puolison pyörimisen vuoksi. Huone todella ahdas ja tunkkainen. Liinenteen melu kova koko yön. Allasalue pieni ja rikkinäidiä kalusteita. Aamiaista odotimme 1/2 h (munakas) ja tuli muuta kuin tilattiin. Ravintolassa samanaikaisesti kaksi muuta pariskuntaa. Reception neuvoi väärälle bussipysäkille. Kaikenkaikkiaan max 2 tähteä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anni T. Pariskunta Finland, 3. syyskuuta 2012
hyvä, siisti hotelli hyvällä paikalla.

loistavasti toimiva nettiyhteys, siistit huoneet, hyvä palvelu.
8
n. 15 min kävelymatkan päässä varsinaisesta China Townista. Keskustaan n. 25 min kävely. Bussiyhteydetkin hyvät. Rauhallinen sijainti. Mukava, mutta pienehkö uima-allas ulkona. nettiyhteys toimi huoneissakin loistavasti. Hotellin ruoka ja juoma hinnat kalliit, mutta ihan vieressä paikallinen ruokapaikka, jossa ruoka"kiskoja" kymmenittäin. Niissä hinat 3-5dollaria ja tosi hyviä ruokia. Nurkan takana myös loistava "hot pot" ravintola, joka oli myös edullinen. Hotellin ja muut lähiseudun ravintolat oli ++ hintaisia. Ravintolassa näkyi myös futis ja formulat ja ravintola olikin ääriään myöten täynnä sellaisina iltoina. Henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Zhi W. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 9. helmikuuta 2016
hotel room is cozy, but is clean. Staff friendly

American breakfast, accessibility near to food centre & cleanliness
8
We had an enjoyable time even tho room is rather small and cozy. Had a good rest as the Bed is pretty comfortable. Television is big enough for movies. Toilet is very clean. Staff is polite. American breakfast is good. Value for money for a short staycation.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tim G. Pariskunta New Zealand, 28. joulukuuta 2015
Nice Place to Stay

Tasteful decor, Professional Staff, Value for Money
9
This hotel is good value for money in terms of the Singapore hotel market. Staff were excellent. The décor is well done and tasteful. I left my passports and credit cards in the room safe by accident and didn't realise until I checked into another hotel. I went back to Nostalgia and the staff had itemised all my cards and sealed in a bag for me to collect. Much appreciated!
Ilmoita tästä arvioinnista
Chua S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 27. joulukuuta 2015
clean and staff very friendly

service
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Hazel G. Pariskunta Australia, 25. joulukuuta 2015
Stopover

Helpful staff, quietness, personality of a small family run property
9
Comfortable, welcoming. It is a bit out of town but we knew this and knew how to use the metro. The bus stop is outside the door also. We especially enjoyed getting up in the morning and popping in the pool. It is a very peaceful place to stay and will be our stopover hotel of the future.
Ilmoita tästä arvioinnista
Debra P. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 22. joulukuuta 2015
Small but cozy and comfortable

The bed was very comfortable, the room was quiet and the staff was helpful
9,7
We thoroughly enjoyed our stay at this cute botique hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Chee K. Pariskunta Singapore, 13. joulukuuta 2015
awesome place

location food cheap
8
awesome place with food and location is excellent
Ilmoita tästä arvioinnista
Tu L. Pariskunta Vietnam, 13. joulukuuta 2015
good

good
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Simon Q. Yksin matkustava Malaysia, 11. joulukuuta 2015
Nice Little Hideaway

Location, Staff, Food
8,3
Not sure why there were travellers who griped abt the location of the hotel. Sure its a little off beaten from main attractions or transport but it is located at a heritage site of Singapore which is also one of the trendiest areas to hang out, away frm the usual hustle & bustle. A recommended place for those who seek a little peace but yet want to be near where the rest of the action. Cons is there is no complimentary parking
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Nostalgia Hotel SingaporeNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - HotellihuoneNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - Uima-allasNostalgia Hotel Singapore - AulaNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - Hotellin sisätilatNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - PalvelutNostalgia Hotel Singapore - Pubi/AulaNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - KylpyhuoneNostalgia Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04