Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thaimaa 10400

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 4562 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
9,2
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (4562)
Järjestä:
Ari N. Liikematkailija Finland, 5. maaliskuuta 2016
Kohtuuhintaista yöpymistä

Sijainti, puhtaus. Aamupala
8,7
Hyvä siisti ja puhdas hotelli.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ari S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 21. heinäkuuta 2015
8

Sijainti Desing Palvelu
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Juha R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 4. syyskuuta 2013
ostoslomalla

kuntosali, pelihuone(xbox), uima allas
9,7
Hotelli on todella hyväkuntoinen ja todella keskeisellä paikalla, sijoittautuu pratunam mall ostoskeskuksen yläkertaan johon pääsee suoraan hotellista. kävelymatkan päästä löytyy myös isommat/kalliimmat ostoskeskukset.
Ilmoita tästä arvioinnista
Carrie Y. Ryhmät Singapore, 3. toukokuuta 2016
It's was a nice and great sxiwrience
6,3
It's my second time staying at Novotel plat. Reali like their service n location .. Nothing to complaint about., will stil choose this hotel as my first choice for my next trip .. Cheers
Ilmoita tästä arvioinnista
Cecilia T. Pariskunta Singapore, 3. toukokuuta 2016
Starting to feel a bit worn out
5,7
The location is the best for fans of platinum shopping mall. However i think its due to sheer vol of guests, service level seems to drop and the facilities starts to feel worn out. Price of rooms also increase recently.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yeo B. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 2. toukokuuta 2016
Happy with manager (TAM) services
5,7
Excellent location, modern design, well maintain but some towels are too old. Kindly change it. Many good food at 1st floor.
Ilmoita tästä arvioinnista
Javeria A. Pariskunta Pakistan, 2. toukokuuta 2016
Great Stay
6,3
The location is amazing. The staff was friendly and helpful. The breakfast was very nice. Really loved my stay. Would definitely visit again :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Merrilyn O. Ryhmät Singapore, 2. toukokuuta 2016
Great location
5,7
Great location, spacious room. However, the water taps in my room were not really working well. The overall condition of the toilet was not up to par
Ilmoita tästä arvioinnista
Siew T. Pariskunta Brunei Darussalam, 30. huhtikuuta 2016
Novotel Bangkok Platinum Pratunam
5
The location is very good. Nearby walking distance to shopping, food and necessary convenience. Staff are friendly and room is clean and spacious as well.
Ilmoita tästä arvioinnista
Christina W. Liikematkailija Singapore, 29. huhtikuuta 2016
Exemplary service by hotel staff
6,3
Check-in service staff were very attentive and helpful. When I was asked for my passport upon arrival at the hotel, I couldnt find my passport and I suspected I might have dropped it at the airport. I panicked. One of the quick-thinking staff, called the airport while another asked me to take a seat and to search my laptop bag. Lo and behold, my passport was nicely tucked into one of the compartments in my laptop bag. Phew! The staff joined me in relief. Kudos to Novotel and its staff members for their help and professionalism!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin ulkopuoliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lasten klubiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KaupatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KylpyhuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KuntosaliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uima-allasNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lasten klubiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pubi/AulaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin sisätilatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lasten klubiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin ulkopuoliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VastaanottoNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VastaanottoNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VastaanottoNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pubi/AulaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KuntosaliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uima-allasNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin sisätilatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pubi/AulaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KylpyhuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - HotellihuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin sisätilatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin sisätilatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - AulaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - VastaanottoNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KuntosaliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SisäänkäyntiNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - KokoushuoneNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin sisätilatNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin ulkopuoliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pubi/AulaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - NäkymäNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RavintolaNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lähistön nähtävyydetNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellin ulkopuoliNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Uima-allasNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pubi/Aula


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05