tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong lentokenttä, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Buffet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kuntosali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
Alue: Hong Kong lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 440

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2696 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (2696)
Järjestä:
Markus L. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2012
Tyydyttävä hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti
6
hotelli hyvällä sijainilla, kowloon puiston vieressä. aamiainen on välttävä.
Anne T. Pariskunta Finland, 9. toukokuuta 2010
Hyvä majoitus jatkolennolle

Lähellä lentokenttää, siisti ja hiljainen hotelli.
8,3
Hotellihuoneeesta oli hyvät näkymät, ja huone oli tyylikkäästi sisustettu. Hotellin yhteydessä on kauppakeskus. Hotellista on ilmainen bussikuljetus lentokentälle 15 minuutin välein.
Hotelliin liittyvä vinkki: Loistava sijainti jatkolentoa ajatellen.
Heikki A. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2010
Tyylikäs uusi hotelli

Lähellä lentokenttää. Suuri outlet kauppakeskus samassa rakennuskomplexissa. Erittäin siisti ja hiljainen huone. ( 17 krs)Oma shutle bussi kentälle.
8,7
Kesäaikana pihalla on käytössä uima-allas.
Vinkki: Metroasema Outlet kauppakeskuksen alakerrassa. Todella iso supermarketti kauppakeskuksen alakerrassa. Suurelle Budhalle vievän Gondoli-hissin ala-asema muutaman sadan metrin päässä metroaseman kupeessa.
Pasi K. Pariskunta Finland, 24. lokakuuta 2009
Hyvä lentokenttähotelli

Erinomaiset kulkuyhteydet let HKG lentokentälle (ilmainen kuljetus hotellista. Ei tarvitse pelätä ruuhkia lentokentälle saavuttaessa. Hotellin yhteydessä merkkivaatteiden outlet ostoskeskus. Helppo yhteys metrolla HKG:n keskustaan.
9,7
Marko K. Yksin matkustava Finland, 27. heinäkuuta 2009
Loistava Hotelli

Siistit ja hyvät huoneet, nettiyhteys huoneessa, hyvä sänky, lentokenttä kuljetus, iso ostoskeskus ja metroasema hotellin yhteydessä .
10
Kelsey D. Yksin matkustava Canada, 24. lokakuuta 2014
Airport stop over stay

Cleanliness, value, vincinity to the airport
6,7
Good stay- was annoyed that Wi- FI was not available in the bar! Unfortunate that was was only free in Lobby!?
Sheau W. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 23. lokakuuta 2014
Happy parents and happy kid

Friendly and helpful staffs. Love the kid pool. Comfortable stay
2,7
It was a pleasant stay at Novotel citygate. We stayed one night as it's 2 stops from Disneyland. We had aya good rest right after the fireworks at Disneyland and no crowd back to hotel! We can also do a quick shop at supermarket to buy yogurt and snacks for my girl. We checked in early at 11am but no room is available. So we leave the luggage there and go straight to Disneyland. Friendly and nice staffs during check in and check out. They gave my girl a small soft toy too. Great location as the last stop in HK. They do provide free shuttle bus to airport. It's quick and convenient. My girl did enjoy the kids pool too.
Veronica L. Yksin matkustava Philippines, 22. lokakuuta 2014
OVERNIGHT IN NOVOTEL CITYGATE

Proximity to outlets, value for money, cleanliness
8,7
Our ovenight stay was quite good with the staff courteous and helpful in general.Proximity to the shopping outlets makes it very convenient.
Seng S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 22. lokakuuta 2014
Poor service and not family friendly hotel

Free shuttle service to hotel
3
Very poor service. Issue 1: We requested for a non smoking room but the air vent puke out all the cigarettes smell. Issue 2: we handled 2 ice pack to the front office and told them these need to be freezed as I need them later for the medicine. At the end of our stay, the front office did not freeze the ice pack!! Best part is, they did not even offer any solution! Issue 3: we requested for make up room while we r out during the day. That evening when we were back in the room, we realized that the room was not clean up? That's a no brainier request and the hotel can't even fulfill. Definitely not 5 star service at all. Very disappointed stay
Rhona D. Pariskunta Philippines, 21. lokakuuta 2014
great location, comfortable hotel

free airport shuttle service, great view, accessible to many things
9,3
We were happy to get to the hotel from the airporr with no hassle due to its free shuttle service. Location is just 5 minnutes away. We had a quick check-in. Our room was spacious with all the amenities. Shopping was easy with the outlet mall just right next to the hotel to include the many food shops and a supermarket. Ngong ping 360 cable car and mass trasportation are likewise located nearby. I would definitely come back to this hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong KongNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BuffetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KuntosaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3B08