Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong lentokenttä, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Piha Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kuntosali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti
Alue: Hong Kong lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 440

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 3282 arviota

5 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (3282)
Järjestä:
Markus L. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2012
Tyydyttävä hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti
6
hotelli hyvällä sijainilla, kowloon puiston vieressä. aamiainen on välttävä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anne T. Pariskunta Finland, 9. toukokuuta 2010
Hyvä majoitus jatkolennolle

Lähellä lentokenttää, siisti ja hiljainen hotelli.
8,3
Hotellihuoneeesta oli hyvät näkymät, ja huone oli tyylikkäästi sisustettu. Hotellin yhteydessä on kauppakeskus. Hotellista on ilmainen bussikuljetus lentokentälle 15 minuutin välein.
Hotelliin liittyvä vinkki: Loistava sijainti jatkolentoa ajatellen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Heikki A. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2010
Tyylikäs uusi hotelli

Lähellä lentokenttää. Suuri outlet kauppakeskus samassa rakennuskomplexissa. Erittäin siisti ja hiljainen huone. ( 17 krs)Oma shutle bussi kentälle.
8,7
Kesäaikana pihalla on käytössä uima-allas.
Vinkki: Metroasema Outlet kauppakeskuksen alakerrassa. Todella iso supermarketti kauppakeskuksen alakerrassa. Suurelle Budhalle vievän Gondoli-hissin ala-asema muutaman sadan metrin päässä metroaseman kupeessa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pasi K. Pariskunta Finland, 24. lokakuuta 2009
Hyvä lentokenttähotelli

Erinomaiset kulkuyhteydet let HKG lentokentälle (ilmainen kuljetus hotellista. Ei tarvitse pelätä ruuhkia lentokentälle saavuttaessa. Hotellin yhteydessä merkkivaatteiden outlet ostoskeskus. Helppo yhteys metrolla HKG:n keskustaan.
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Marko K. Yksin matkustava Finland, 27. heinäkuuta 2009
Loistava Hotelli

Siistit ja hyvät huoneet, nettiyhteys huoneessa, hyvä sänky, lentokenttä kuljetus, iso ostoskeskus ja metroasema hotellin yhteydessä .
10
Ilmoita tästä arvioinnista
Andina B. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 2. helmikuuta 2016
My first trip to hongkong

Strategic location, good staff, best location for shopping
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Rachelle A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 31. tammikuuta 2016
Best hotel

Convinience, accessible and cleanliness
10
I am very satisfied, we had a great experience, my family especially my children enjoyed our stay, location is accessible and very convinient especially for us with children and infant. Overall, my rating is very satisfied and i am sure we will return again to Novotel citygate on our next visit in HK.
Ilmoita tästä arvioinnista
Odkhuu D. Perhe pienten lasten kanssa Mongolia, 29. tammikuuta 2016
Hotel with good location

Big shopping Mall, close to MTR station, free shuttle bus to airport
9,3
Because we arrived in Hong Kong for short-time, we looked to stay near the airport. Since I know well the Novotel Hotel we stayed there. Hotel shuttle bus goes from the airport every 15 minutes, so no need to wait. This hotel is clean and with good location. From MTR Tung Chung Station you can reach every place in the city. On Lantau Island is also Disneyland, Big Buddha Statue. For shopping, we have access to the City Gate Outlet Mall with many famous brand shops. We were satisfied that stayed at Novotel Hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Leung K. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 25. tammikuuta 2016
Supreme staff!

Staff, staff knowledge, staff passion
8
Hotel itself is pretty nice but thing beat the performance of the friendly staff! Their patient and knowledge put hotel in other level!
Ilmoita tästä arvioinnista
Rickard H. Perhe pienten lasten kanssa Sweden, 13. tammikuuta 2016
Internet

Location, Breakfast
7
It was good BUT, have to pay for Internet in the rooms is not what I expect of a 4 star hotel 2016. I have over 90 hotel nights a year in different part of the world and to not have unclouded internet in the fee is very unusual.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-5/5 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PihaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KuntosaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02