Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong lentokenttä, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kylpylä Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kuntosali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kuntosali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Sviitti
Alue: Hong Kong lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 440

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2962 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (2962)
Järjestä:
Markus L. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2012
Tyydyttävä hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti
6
hotelli hyvällä sijainilla, kowloon puiston vieressä. aamiainen on välttävä.
Anne T. Pariskunta Finland, 9. toukokuuta 2010
Hyvä majoitus jatkolennolle

Lähellä lentokenttää, siisti ja hiljainen hotelli.
8,3
Hotellihuoneeesta oli hyvät näkymät, ja huone oli tyylikkäästi sisustettu. Hotellin yhteydessä on kauppakeskus. Hotellista on ilmainen bussikuljetus lentokentälle 15 minuutin välein.
Hotelliin liittyvä vinkki: Loistava sijainti jatkolentoa ajatellen.
Heikki A. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2010
Tyylikäs uusi hotelli

Lähellä lentokenttää. Suuri outlet kauppakeskus samassa rakennuskomplexissa. Erittäin siisti ja hiljainen huone. ( 17 krs)Oma shutle bussi kentälle.
8,7
Kesäaikana pihalla on käytössä uima-allas.
Vinkki: Metroasema Outlet kauppakeskuksen alakerrassa. Todella iso supermarketti kauppakeskuksen alakerrassa. Suurelle Budhalle vievän Gondoli-hissin ala-asema muutaman sadan metrin päässä metroaseman kupeessa.
Pasi K. Pariskunta Finland, 24. lokakuuta 2009
Hyvä lentokenttähotelli

Erinomaiset kulkuyhteydet let HKG lentokentälle (ilmainen kuljetus hotellista. Ei tarvitse pelätä ruuhkia lentokentälle saavuttaessa. Hotellin yhteydessä merkkivaatteiden outlet ostoskeskus. Helppo yhteys metrolla HKG:n keskustaan.
9,7
Marko K. Yksin matkustava Finland, 27. heinäkuuta 2009
Loistava Hotelli

Siistit ja hyvät huoneet, nettiyhteys huoneessa, hyvä sänky, lentokenttä kuljetus, iso ostoskeskus ja metroasema hotellin yhteydessä .
10
Soon S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 26. toukokuuta 2015
Great hotel near to Airport and Ngong Ping 360

Clean, comfortable and great location
9,3
3 of us book just 1 night at this hotel but thought we should book more nights after the stay. We left from Yau Ma Tei and check in to hotel around 11am, staff was very polite and let us check-in early. We were told we could get higher floor if we check-in late but since they got a room at 6th floor then we just took it. The view was tremendous, overlooking the Ngong Ping cable car, Tung Chung MTR, airport and the sea. The room was very spaceous as compare to Kowloon's hotel, there was a working desk, mini bar, iron & board, safe, and everything else. They even make a small bench along the window edges for you to sit and enjoy the view. My son loved sitting there and admire the view. We travel to Disneyland after check in on the MTR which took us around 20mins. No breakfast for us so no comment on their restaurant. It was raining heavily next morning and we wanted to take the cable car but service was delay due to lighting. So we go shopping at the Citygate outlet. Before that, we asked for late check out and they offered us till 2pm. Anyway we check out at 12pm since the cable care resumed after the rain stops. We placed our luggages at the lobby. We returned at 5pm since our flight was at 6.45pm. The hotel also provide free shuttle bus to the airport every 15mins. The trip to airport just took less than 10mins. A very value for money stay.
Gladys T. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 20. toukokuuta 2015
Fair

Near outlet, near airport, room view is good
7,3
Jonathan R. Pariskunta United States of America, 19. toukokuuta 2015
Taiwan and Hong Kong trip

Politeness of staff, cleanliness and promptness of service
9
Tip W. Pariskunta United Kingdom, 17. toukokuuta 2015
Great choice for city break

Location, sea view, comfy bed
8
We are so grateful for being upgraded to premier room with sea view and free wifi. The view is stunning and bed is really comfy. Though the room is quite small for a couple. I like the breakfast a lot esp the egg selections. My only complaint is the food quality at the hotel restaurant (not the Buffett one). It's definitely overpriced . It was a disappointing dinner and we strongly believed the chief had mixed up beef and lamb.. Overall it's a great place for city break just don't visit the restaurant or don't order beef / lamb :)
Agung S. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 15. toukokuuta 2015
Pleasant stay at the Hotel

Location, Cleanliness, Facility
8
The Hotel is very modern and is located next to the Citygate outlets mall where you could buy branded products with a very low price. The hotel is good however the staff is not performing very well.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KylpyläNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KuntosaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KuntosaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SviittiNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali


AM-AGWEB-4D10