tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hong Kong lentokenttä, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Buffet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Ravintola Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Aula
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Juhlasali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kuntosali Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allas Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
Alue: Hong Kong lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 440

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2735 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (2735)
Järjestä:
Markus L. Pariskunta Finland, 19. helmikuuta 2012
Tyydyttävä hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti
6
hotelli hyvällä sijainilla, kowloon puiston vieressä. aamiainen on välttävä.
Anne T. Pariskunta Finland, 9. toukokuuta 2010
Hyvä majoitus jatkolennolle

Lähellä lentokenttää, siisti ja hiljainen hotelli.
8,3
Hotellihuoneeesta oli hyvät näkymät, ja huone oli tyylikkäästi sisustettu. Hotellin yhteydessä on kauppakeskus. Hotellista on ilmainen bussikuljetus lentokentälle 15 minuutin välein.
Hotelliin liittyvä vinkki: Loistava sijainti jatkolentoa ajatellen.
Heikki A. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2010
Tyylikäs uusi hotelli

Lähellä lentokenttää. Suuri outlet kauppakeskus samassa rakennuskomplexissa. Erittäin siisti ja hiljainen huone. ( 17 krs)Oma shutle bussi kentälle.
8,7
Kesäaikana pihalla on käytössä uima-allas.
Vinkki: Metroasema Outlet kauppakeskuksen alakerrassa. Todella iso supermarketti kauppakeskuksen alakerrassa. Suurelle Budhalle vievän Gondoli-hissin ala-asema muutaman sadan metrin päässä metroaseman kupeessa.
Pasi K. Pariskunta Finland, 24. lokakuuta 2009
Hyvä lentokenttähotelli

Erinomaiset kulkuyhteydet let HKG lentokentälle (ilmainen kuljetus hotellista. Ei tarvitse pelätä ruuhkia lentokentälle saavuttaessa. Hotellin yhteydessä merkkivaatteiden outlet ostoskeskus. Helppo yhteys metrolla HKG:n keskustaan.
9,7
Marko K. Yksin matkustava Finland, 27. heinäkuuta 2009
Loistava Hotelli

Siistit ja hyvät huoneet, nettiyhteys huoneessa, hyvä sänky, lentokenttä kuljetus, iso ostoskeskus ja metroasema hotellin yhteydessä .
10
Andry S. Pariskunta Indonesia, 22. marraskuuta 2014
good but quite expensive

near to airport, connected to shopping mall
6,3
Good, but we have to pay more for wifi, breakfast, etc
Brian C. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 19. marraskuuta 2014
Insects inside the room

Near Hongkong disneyland
7,7
Not good. It was my 2nd time staying in Novotel, as my 1st time was on May 2014. The room 1502 given to us had crawling insects on the bed (I saw 2 on the bed), and I saw the same insect in the CR. We stayed for 3 nights and during those times, my daughter had 2-3 bite marks on her body, and I was bitten on the day of our check out, and 4 days after , it is still very itchy and swollen, even after regular applications of steroid cream, I don't know what kind of insect they have in that room! But this made me think twice of staying there again the next time.
Charles T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 19. marraskuuta 2014
Not a pleasant stay

Close proximity to transport and shopping and convenience of free shuttle to airport.
7
I have requested for a high floor but they allocated the lowest level at 6 to us instead. It was still comforting that our room faces the pool! They should pay attention to customer's request and provide solutions though... Room was tidy but apparently some tiny blood stains can be noted on the bed sheets...wondering if their service has deteriorated.. Overall, it is still value for money considering the proximity....
Norman R. Ryhmät Philippines, 17. marraskuuta 2014
Best Place to stay

location, cleanliness, nice staff
8,3
Very comfortable stay
Lai F. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 15. marraskuuta 2014
An ideal hotel for families and business traveller

free shutter to airport, good service and location close to sight seeing eg. Big Buddha and Disneyland
8
I had stayed at Novotel Citygate few times previously as business traveller. This time, had choosen it again for our family trip due to good services from this hotel. Room is clean and bright. With it's rate, it is spacious as compared to some in the city. Breakfast range is not fantastic but reasonable. Link to shopping mall with supermarket. Noticed there used to have someone coordinating local tour in the business center, but counter was emptied during my stay. Location wise is great if you intend to visit Big Buddha (Ngong Ping) as cable car station is beside the hotel..5-10mins walk over. And I was relieved that it was only one station to Sunny Bay (Disneyland), as the whole trip ended around 8-9pm which was tiring for my family. Definely come back to this hotel again!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong KongNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - HotellihuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BuffetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RavintolaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pubi/AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - AulaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - JuhlasaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KokoushuoneNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - KuntosaliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Uima-allasNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - VirkistysmahdollisuudetNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A08