Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum

Buelowstr. 19-22, Schöneberg, Berliini, Saksa 10783

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 191 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (191)
Järjestä:
Juha N. Yksin matkustava Finland, 16. helmikuuta 2013
Mukava ja siisti hotelli

Siisti, kätevä sijainti
7,3
Adlea Novum on kätevästi Bülowstrassen aseman tuntumassa. Huoneet ovat siisti ja isokokoiset. Kylpyhuone on pieni, ehkä vain kaksi neliötä, mutta varustukseltaan varsin riittävä. Ulkoa tai viereisistä huoneista ei kantaudu ääniä, joten yöt voi nukkua rauhassa. Lähettyvillä on pieniä ruokapaikkoja riittävästi myös pari kauppaa on muutaman minuutin kävelyn päässä. Iltaisin ja öisin kadulla saattaa päivystää muutama ilotyttö, mutta heistäkään ei ole mitään haittaa, eikä hotellikadulla muutenkaan ole minkäänlaisia järjestyshäiriöitä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juha N. Yksin matkustava Finland, 17. syyskuuta 2012
Erittäin hyvä perushotelli

Halpa
8,3
Hotelli on hyvätasoinen ja erittäin edullinen. Sijainti on loistava kahden U-bahn-aseman ja bussipysäkkien vieressä. Lähellä on edullisia ravintoloita ja ruokakauppoja. Hotelli sijaitsee Berliinin homoalueella. Alue on rauhallinen. Huoneet on sopivan isot. Kylpyhuone on pienehkö, mutta sieltä löytyy kaikki tarvittava. Huoneet ovat siistejä, joskin hieman kuluneita. Hotellissa on ilmainen langaton internet-yhteys ja tunnukset siihen saa vastaanotosta. Henkilökunta on ystävällistä. Tavarat voi jättää hotellin ilmaiseen säilytykseen ennen sisäänkirjautumista ja uloskirjautumisen jälkeen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juha N. Yksin matkustava Finland, 28. heinäkuuta 2012
Edullinen ja siisti perustason hotelli

Riittävän isot huonet, hyvät liikenneyhteydet
8
Hotelli sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä U-bahnilta ja M-bussit kulkevat hotellin editse. Huoneet ovat hyvää perustasoa ja riittävän isot. Kylpyhuoneet ovat pienehköt, mutta hyvin toimivat. Hotelli sijaitsee rauhallisella homoalueella. Hotellin edessä olevalla kadulla on iltaisin ja öisin muutamia ilotyttöjä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nashwan A. Perhe pienten lasten kanssa Yemen, 17. maaliskuuta 2016
Uncomfortable staying
2
Very bad staying there and the staff were uncooperative at all
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas K. Liikematkailija Germany, 14. maaliskuuta 2016
No more value than 2015, but higher prices, breakf
3,7
Low value, rooms with cheap interieur, washroom very small and shower area only with simple curtain
Ilmoita tästä arvioinnista
Dragos D. Yksin matkustava Romania, 2. helmikuuta 2016
excelent
6,7
do enjoy your stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Agnieszka G. Pariskunta Poland, 3. tammikuuta 2016
Good location and few things to improve

location, room size, free wifi (howevr VERY low)
5,7
We spent 2 nights in the hotel and most of the time outside in the city. Hotel is well located if you plan Berlin and area sight-seeing. Walking distance to Potsdamer Platz. Overground train 50 meters walk, few bars with Turkish, Indian, African, Vietnamese food on the same street, nice bakery just round the corner and free parking place under tha overground train bridge. Hotel staff nice and helpful and hotel is clean. These are positives. In the room I missed fridge, which is standard in most of the 3 stars hotels and could be quite useful here as hotel breakfast is extra paid and costs 12,50 euro (far, far too much!). I also missed tea/coffee facilities in the room or at least free bottle of water. The one available was 4 euro extra paid. Wifi available in the room however very slow and disconnecting frequently. And only German language TV... So, to summarize - not so bad for short stay if you plan to take shower and sleep only, but I guess you can find something cheaper in Berlin for that ;-)
Ilmoita tästä arvioinnista
Siobhan C. Pariskunta Ireland, 11. marraskuuta 2015
We had a lovely stay in the hotel

Room was lovely and clean also warm, very close to underground
8,3
We had a lovely stay, room was clean, staff lovely, and hotel was close to underground. The only problem we had was we stayed for 5 night, we had tea/coffee etc in room when we arrived but they were not refilled or cleaned any day, but our beds were made and towels changed. As we were there for 5 night we needed them, but were informed that they are only there for the first night. But I would stay in the hotel again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mihai M. Yksin matkustava Germany, 27. lokakuuta 2015
Worth it if you don't have another alternative

Clean, quiet, not too expensive
6
Ilmoita tästä arvioinnista
Chaowat S. Yksin matkustava Norway, 12. lokakuuta 2015
Friendly Hotel.

1. Location 2. Wifi 3. Cleanses
8,3
I like the hotel and. Near to metro station. And easy to reach to everywhere. Just one thing, the hotel should to fix the safe box in the room. We needed it.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Novum Hotel Aldea Berlin Zentrum BerliiniNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - SisäänkäyntiNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - SisäänkäyntiNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - SisäänkäyntiNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - Pubi/AulaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - BuffetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - BuffetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - RavintolaNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - BuffetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - BuffetNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - VastaanottoNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - VastaanottoNovum Hotel Aldea Berlin Zentrum Berliini - Vastaanotto


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B05