Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Lasten klubi Orchard Hotel Singapore Singapore - Juhlasali Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti
Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allas Orchard Hotel Singapore Singapore - Kuntosali Orchard Hotel Singapore Singapore - Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellin sisätilat Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Ravintola Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula
Sijainti: Orchard Huoneiden lukumäärä: 656
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 2947 arviota

Rahanarvoinen
7,3
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/Taso
7,8
Ruoka/Syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2947)
Henna R. Pariskunta Finland, 23. tammikuuta 2014
Ylihinnoiteltu, suuri pettymys

Keskeinen sijainti, moderni sisustus, ystävällinen palvelu
4,3
Mielestäni yöpyminen ei vastannut odotuksiani laisinkaan. Lakanat olivat tahraiset ja vaihdettiin kyllä pyynnöstämme, mutta emme voineet pyytää asiaa puhelimitse, sillä huoneemme puhelin ei toiminut. Huoneemme ilmastointi/lämmitys oli rikki ja huone oli jäätävän kylmä, joten jouduin nukkumaan neule päällä. Majoituimme huoneessa, joka sijaitsi 5.kerroksessa...hotellin uima-allas, joka sijaitsi heti ikkunamme alapuolella, oli remontissa ja siitä aiheutuva meteli kova (aloittivat klo 8 aamulla!!).
Marko I. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2011
Siisti hotelli kaikin puolin

Huoneet siistejä, aamupala runsas ja kattava, henkilokunta ystävällistä
9
Kaikilta osa-alueilta hotellista jäi positiivinen mielikuva. Ainoana miinuksena sijainnissa on että lähimmälle metro asemalle tulee hieman matkaa.
Ilkka H. Pariskunta Finland, 25. lokakuuta 2009
Positiivinen kokemus

Saimme upgreidauksen club-huoneeseen, joka oli todella tasokas ja siihen liittyi hyvät palvelut. Club-huone kannattaa ottaa, se on todella hieno. Ystävällinen henkilökunta ja erinomainen sijainti. Rauhalinen huone.
9,3
Samassa rakennuksessa on ostoskeskus, joten helppo käydä syömässä muuallakin kun hotellin ravintolat on nähty.
Nähtävyysvinkki: Kannattaa käydä eläintarhassa.
Kavita P. Yksin matkustava United Kingdom, 12. huhtikuuta 2014
What's not to like?

Location, excellent food, great Room Service Staff
8,3
The only negative comment - I dropped croissant flakes onto the carpet in my room, and inadvertently walked it into the bathroom. Housekeeping came and went, but both floors remained dirty!!
Gautam B. Perhe pienten lasten kanssa India, 7. huhtikuuta 2014
Excellent

Everything
10
Had a great time!
James K. Liikematkailija United States of America, 3. huhtikuuta 2014
small beds small room good location

nice staff,,,, good location,,,,
7
i booked a room with a king bed and they were sold out and put me into a room with a small twin bed,,, they told me they upgraded me to a larger room but the room was no more then 24 meters the bed was so small and i had a terrible night sleep,,, the next day they changed rooms for me and gave me a free breakfast,,,,,wifi is free only in the lobby and the cost for internet in the room,,,, the breakfast was not that good,,,, very poor value,,,,, don't buy the breakfast as there are plenty of coffee shops around the hotel
Duc T. Liikematkailija Vietnam, 1. huhtikuuta 2014
Verything was OK!

Close to shopping areas, Easy access to public transport, Close to major attractions
8
Everything was OK. I stayed one night, a short time for an experiment. However, I like this hotel.
Syed A. Perhe pienten lasten kanssa Bangladesh, 30. maaliskuuta 2014
Great hotel,worth of stay!!

Cleanliness, centrally located, beautiful lobby
9,3
It was a great experience all together & surely I will go next time
Fong G. Pariskunta Australia, 26. maaliskuuta 2014
Good

We were granted late check out time to 2pm
8
Overall were good but disappointed no free wi fi in our room have to go down to the lobby for it
Yean C. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 20. maaliskuuta 2014
15mins walk to nearest mrt & not wifi friendly

Staff, check in time & cleanliness
6
Overall staff is good and attentive but this is not suppose to be a add point cause is just a mandatory. Distance to nearest mrt is 15 to 20 mins walk to me is far with no rain shelter. No free wifi in the room, only in lobby to me is bad since my trip is weekday (working day). My daughter of 4 years old got a minor cut will swimming at the pool. The overall edge of the pool is rough. Overall is going to be my last visit to this hotel cause with the same price I can have better option and free wifi in room.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - Lasten klubiOrchard Hotel Singapore Singapore - JuhlasaliOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allasOrchard Hotel Singapore Singapore - KuntosaliOrchard Hotel Singapore Singapore - AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - Hotellin sisätilatOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - RavintolaOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - JuhlasaliOrchard Hotel Singapore Singapore - RavintolaOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KokoushuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B04