tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Orchard Hotel Singapore Singapore - Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allas Orchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allas Orchard Hotel Singapore Singapore - Kuntosali Orchard Hotel Singapore Singapore - Lasten klubi Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone
Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Juhlasali Orchard Hotel Singapore Singapore - Kokoushuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Executive Lounge
Alue: Orchard Huoneiden lukumäärä: 656
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 3207 arviota

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3207)
Järjestä:
Henna R. Pariskunta Finland, 23. tammikuuta 2014
Ylihinnoiteltu, suuri pettymys

Keskeinen sijainti, moderni sisustus, ystävällinen palvelu
4,3
Mielestäni yöpyminen ei vastannut odotuksiani laisinkaan. Lakanat olivat tahraiset ja vaihdettiin kyllä pyynnöstämme, mutta emme voineet pyytää asiaa puhelimitse, sillä huoneemme puhelin ei toiminut. Huoneemme ilmastointi/lämmitys oli rikki ja huone oli jäätävän kylmä, joten jouduin nukkumaan neule päällä. Majoituimme huoneessa, joka sijaitsi 5.kerroksessa...hotellin uima-allas, joka sijaitsi heti ikkunamme alapuolella, oli remontissa ja siitä aiheutuva meteli kova (aloittivat klo 8 aamulla!!).
Marko I. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2011
Siisti hotelli kaikin puolin

Huoneet siistejä, aamupala runsas ja kattava, henkilokunta ystävällistä
9
Kaikilta osa-alueilta hotellista jäi positiivinen mielikuva. Ainoana miinuksena sijainnissa on että lähimmälle metro asemalle tulee hieman matkaa.
Ilkka H. Pariskunta Finland, 25. lokakuuta 2009
Positiivinen kokemus

Saimme upgreidauksen club-huoneeseen, joka oli todella tasokas ja siihen liittyi hyvät palvelut. Club-huone kannattaa ottaa, se on todella hieno. Ystävällinen henkilökunta ja erinomainen sijainti. Rauhalinen huone.
9,3
Samassa rakennuksessa on ostoskeskus, joten helppo käydä syömässä muuallakin kun hotellin ravintolat on nähty.
Nähtävyysvinkki: Kannattaa käydä eläintarhassa.
Keng P. Liikematkailija Malaysia, 24. lokakuuta 2014
Everything was good and nice to stay in this hotel

Comfortable, easy access to everywhere and clean.
8
All I want to say is satisfy and enjoyed the stay.
Wee K. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 22. lokakuuta 2014
Good location and friendly staff

location, friendly staff, cleanliness
8
Good
Guan S. Pariskunta Malaysia, 20. lokakuuta 2014
Great romantic get-away

Buffet breakfast, location and service staff
9,7
It was a great stay for one short night.
William W. Ryhmät Indonesia, 20. lokakuuta 2014
10 minute by walk to MRT

near club,
5
Not enjoy, very crowed at night ( many *Night girl and club near hotel)
Xingyi L. Ryhmät Taiwan, 19. lokakuuta 2014
Stratigically located hotel

Good location, hotel rooms and staff
7,7
The stay was perfect, and very comfortable. However, the room I requested didn't managed to come to me so I was a little disappointed. other than that, it was a nice stay.
Suet Y. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 19. lokakuuta 2014
Good location but hotel need refurbish

Location, pool and bathroom
6
We stayed in Orchard Hotel for 3 nights as it was near to my meeting place. We were excited when they told us that they have upgraded our room during check in. However when we entered the room, I didn't like the room design as it was only half carpeted whereas the original room we booked is fully carpeted. The room was not cleaned properly as there were biscuit crumbs and hairs on the carpet. The so called 'king size' bed was just 2 single beds joined together and it felt uneven. To make the matter worse, a cleaner came into our room without knocking the door or ringing the bell. According to him he just wanted to refill the supply into the mini bar and said there was no one in the room just now. Obviously there is some communication break down as we have moved into the room for a good 15-20 minutes. Other than that the room is spacious but a bit worn out. The cupboard doesn't close tightly which resulted in faint light. On the plus side, the hotel provide good bathroom with good water pressure. The pool is very modern and relaxing too. The location is wonderful as it is nearby a spanish restaurant which serve really good food. It is just a walk away from Orchard road too. Overall the hotel needs to refurbish their room and upgrade the staff performance.
Thomas B. Liikematkailija United Kingdom, 19. lokakuuta 2014
Great Stay

location, good room, clean
8,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allasOrchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allasOrchard Hotel Singapore Singapore - KuntosaliOrchard Hotel Singapore Singapore - Lasten klubiOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - JuhlasaliOrchard Hotel Singapore Singapore - KokoushuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Kartta


AS-AGWEB-3B04