tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Orchard Hotel Singapore Singapore - Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allas Orchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allas Orchard Hotel Singapore Singapore - Kuntosali Orchard Hotel Singapore Singapore - Lasten klubi Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Kylpyhuone
Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Sviitti Orchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/Aula Orchard Hotel Singapore Singapore - Juhlasali Orchard Hotel Singapore Singapore - Kokoushuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellihuone Orchard Hotel Singapore Singapore - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Executive Lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Executive Lounge
Alue: Orchard Huoneiden lukumäärä: 656
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 3090 arviota

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
8,5
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (3090)
Järjestä:
Henna R. Pariskunta Finland, 23. tammikuuta 2014
Ylihinnoiteltu, suuri pettymys

Keskeinen sijainti, moderni sisustus, ystävällinen palvelu
4,3
Mielestäni yöpyminen ei vastannut odotuksiani laisinkaan. Lakanat olivat tahraiset ja vaihdettiin kyllä pyynnöstämme, mutta emme voineet pyytää asiaa puhelimitse, sillä huoneemme puhelin ei toiminut. Huoneemme ilmastointi/lämmitys oli rikki ja huone oli jäätävän kylmä, joten jouduin nukkumaan neule päällä. Majoituimme huoneessa, joka sijaitsi 5.kerroksessa...hotellin uima-allas, joka sijaitsi heti ikkunamme alapuolella, oli remontissa ja siitä aiheutuva meteli kova (aloittivat klo 8 aamulla!!).
Marko I. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2011
Siisti hotelli kaikin puolin

Huoneet siistejä, aamupala runsas ja kattava, henkilokunta ystävällistä
9
Kaikilta osa-alueilta hotellista jäi positiivinen mielikuva. Ainoana miinuksena sijainnissa on että lähimmälle metro asemalle tulee hieman matkaa.
Ilkka H. Pariskunta Finland, 25. lokakuuta 2009
Positiivinen kokemus

Saimme upgreidauksen club-huoneeseen, joka oli todella tasokas ja siihen liittyi hyvät palvelut. Club-huone kannattaa ottaa, se on todella hieno. Ystävällinen henkilökunta ja erinomainen sijainti. Rauhalinen huone.
9,3
Samassa rakennuksessa on ostoskeskus, joten helppo käydä syömässä muuallakin kun hotellin ravintolat on nähty.
Nähtävyysvinkki: Kannattaa käydä eläintarhassa.
Tracy C. Pariskunta Singapore, 26. heinäkuuta 2014
2nd honeymoon at Orchard Hotel

Memories as we had our wedding dinner there years back, the service by the staff and affordability
8,7
Great service experienced by the staff, but hotel was abit old and some of the TV screens in the suite were very unclear.
Adrian K. Pariskunta Malaysia, 24. heinäkuuta 2014
Nice and cozy

Location, staff and quiet
8
It was a good experience, though the place looks old after refurbishment.
Peter J. Pariskunta Australia, 21. heinäkuuta 2014
weekend stay

location, proximity to shopping,food.
7
The hotel has quite nice decor, room are well appointed.
Faisal K. Pariskunta Pakistan, 15. heinäkuuta 2014
Nice hotel and city

Location, Wifi, Price
8
Nice hotel. Staff was good. Rooms were good. Location was perfect.
Connie B. Liikematkailija Philippines, 13. heinäkuuta 2014
Nice Hotel

Good Location, Clean Room, Nice Hotel Accomodation
9
It was a pleasant and comfortable stay at this hotel, location is good because its near shopping area.
Linnet C. Pariskunta Singapore, 13. heinäkuuta 2014
Disappointed. Do NOT purchase staycation package.

1. Fast concierge check in and out. 2. Clean room 3. Good location
7,7
Disappointed. I paid more and booked the weekend staycation premier room thinking that they would try their best to give us late check out which they mentioned on the description. I was not given anything close to that. Large double bed was not given either. If the hotel is not going to try their best for customers who pay for the staycation package then I suggest that they remove sales of the weekend staycation package. I could have saved me $100 by booking the usual discounted room rate because that was all I got - none of the extras mentioned in staycation package. Fine that we had to ask for our free wine, but excuse me, 1 glass for 2 pax? No common sense... Breakfast was okay. Spread was good but taste was not satisfying. Room was tiny. Down pillows are not of my preference as they do not support the neck. Taste of in room wine that came with package was just average. Only up side of our stay was one of the lady service staff in the restaurant who joked along with us while we were having our breakfast. In summary, totally not worth buying staycation package. And nope, it is definitely NOT 5*.
Hafizul H. Ryhmät Brunei Darussalam, 13. heinäkuuta 2014
Ok

Ok
7,3
Ok good

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allasOrchard Hotel Singapore Singapore - Uima-allasOrchard Hotel Singapore Singapore - KuntosaliOrchard Hotel Singapore Singapore - Lasten klubiOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - KylpyhuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - SviittiOrchard Hotel Singapore Singapore - Pubi/AulaOrchard Hotel Singapore Singapore - JuhlasaliOrchard Hotel Singapore Singapore - KokoushuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - HotellihuoneOrchard Hotel Singapore Singapore - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Executive LoungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Kartta


AS-AGWEB-3B05