tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 144
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1631 arviota

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (1631)
Järjestä:
Jussi S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2014
Ihan ok

Kiva uima-allas ja hyvä aamiainen. Aamiainen sisätiloissa.
8,3
Anh T. Liikematkailija Finland, 29. tammikuuta 2013
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mukava uima-allas, hyvin avulias ja ystävällinen henkilökunta
8
Pidin kovasti uima-altaasta hotellin katolla. Henkilökunta oli myös hyvin avulias, ystävällinen ja jopa ylpeä siitä, että hotelli on 4 tähden hotelli. Vaikka olin varannut huoneen ilman aamiaista, kävin kerran aamiaisella. Totesin, että aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hintansa väärti. Tilat ovat erittäin siistit ja puhtaat. Viihtyvyyttä varmasti voidaan lisätä remontoimalla käytävät uudenaikaisiksi ja valoisaksi. Yleisesti ottaen erittäin mukava oleskelu sekä hintansa arvoinen.
Pekka S. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
ok hotelli hyvällä paikalla

sijainti
7,7
Superior huone oli pieni koppi Kulahtaneella kokolattiamattolla. Kylppäri sensijaan oli siisti ja mukavan kokoinen, mutta suihkussa oli vain kiinteä vähän mihin sattuu ruiskiva suihku eikä wc:n vieressä lainkaan käsisuihkua. Katolla tosi pieni allas ja pari aurinkotuolia, kuntoiluhuoneessa 3 rikkinäistä laitetta. Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen, palvelu oli hyvää, ammattimaista ja ystävällistä. Ei kuitenkaan tullut ihan 4 tähden hotelli fiilis.
Tanja K. Pariskunta Finland, 10. joulukuuta 2012
Tyylikäs hotelli loistavalla sijainnilla

Katto uima-allas, erinomaisen runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta
9,3
Loistava sijainti aivan Rex-hotellin tuntumassa, Ben Than market kävelymatkan päässä (alle 10min) ja joen ranta lähellä. Huoneet olivat viihtyisän tyylikkäästi varusteltu ja katto uima-allas oli todella loistava. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Erinomainen valinta pidempäänkin HCMC oleiluun.
Nähtävyysvinkki: Rannasta lähtevät päivällisristeilyt kannattaa ehdottomasti kokea. Söimme 7 ruokalajin illallisen tunnelmallisella. Älä varaa etukäteen - kävelet vain joen rantaan 1-2h ennen laivan lähtöä (laivat lähtevät klo 19:30), ja varaat reissun.
Heidi R. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti

Ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaistarjonta
8,3
Viime hetken varaushintaan buukattuna todella kohtuuhintainen. Hotellin Lemongrass -ravintola sekä 5. kerroksen Seafood Buffet loistavia, sen sijaan sisääntulokerroksen kulmassa sijaitseva kahvila-ravintola ylihintainen laatuunsa nähden. Siisti ja tilava huone ja kattotasanteen uima-allas ok. Tähän hotelliin tulisimme toistekin.
Vy D. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 23. tammikuuta 2015
Poor staff performance

Good location
5,3
We were lie about construction work hours, it went on all day and night. Small pool with inattentive staff. Front desk not very accommodation. Would not come back to this place again.
Arnon S. Liikematkailija United States of America, 22. tammikuuta 2015
My stay

Location, ??
7,3
It was OK, but room is very tight, I upgraded to a double-window room, but got one window facing the side street.
Phuong Q. Pariskunta Australia, 17. tammikuuta 2015
It is not a 4 star hotel

No
2
Sandeep M. Liikematkailija India, 14. tammikuuta 2015
Location wise it is good. However rooms are small.

Location
7
Comfortable ok stay
Sinh D. Perhe isojen lasten kanssa Vietnam, 12. tammikuuta 2015
Hotel no smiles

Fresh air
5,7
Uncomfortable

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Palace Hotel Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3B02