tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 144
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1621 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1621)
Järjestä:
Anh T. Liikematkailija Finland, 29. tammikuuta 2013
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mukava uima-allas, hyvin avulias ja ystävällinen henkilökunta
8
Pidin kovasti uima-altaasta hotellin katolla. Henkilökunta oli myös hyvin avulias, ystävällinen ja jopa ylpeä siitä, että hotelli on 4 tähden hotelli. Vaikka olin varannut huoneen ilman aamiaista, kävin kerran aamiaisella. Totesin, että aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hintansa väärti. Tilat ovat erittäin siistit ja puhtaat. Viihtyvyyttä varmasti voidaan lisätä remontoimalla käytävät uudenaikaisiksi ja valoisaksi. Yleisesti ottaen erittäin mukava oleskelu sekä hintansa arvoinen.
Pekka S. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
ok hotelli hyvällä paikalla

sijainti
7,7
Superior huone oli pieni koppi Kulahtaneella kokolattiamattolla. Kylppäri sensijaan oli siisti ja mukavan kokoinen, mutta suihkussa oli vain kiinteä vähän mihin sattuu ruiskiva suihku eikä wc:n vieressä lainkaan käsisuihkua. Katolla tosi pieni allas ja pari aurinkotuolia, kuntoiluhuoneessa 3 rikkinäistä laitetta. Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen, palvelu oli hyvää, ammattimaista ja ystävällistä. Ei kuitenkaan tullut ihan 4 tähden hotelli fiilis.
Tanja K. Pariskunta Finland, 10. joulukuuta 2012
Tyylikäs hotelli loistavalla sijainnilla

Katto uima-allas, erinomaisen runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta
9,3
Loistava sijainti aivan Rex-hotellin tuntumassa, Ben Than market kävelymatkan päässä (alle 10min) ja joen ranta lähellä. Huoneet olivat viihtyisän tyylikkäästi varusteltu ja katto uima-allas oli todella loistava. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Erinomainen valinta pidempäänkin HCMC oleiluun.
Nähtävyysvinkki: Rannasta lähtevät päivällisristeilyt kannattaa ehdottomasti kokea. Söimme 7 ruokalajin illallisen tunnelmallisella. Älä varaa etukäteen - kävelet vain joen rantaan 1-2h ennen laivan lähtöä (laivat lähtevät klo 19:30), ja varaat reissun.
Heidi R. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti

Ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaistarjonta
8,3
Viime hetken varaushintaan buukattuna todella kohtuuhintainen. Hotellin Lemongrass -ravintola sekä 5. kerroksen Seafood Buffet loistavia, sen sijaan sisääntulokerroksen kulmassa sijaitseva kahvila-ravintola ylihintainen laatuunsa nähden. Siisti ja tilava huone ja kattotasanteen uima-allas ok. Tähän hotelliin tulisimme toistekin.
Tuck L. Liikematkailija Singapore, 15. heinäkuuta 2014
Great city location.

Great city location, easy taxi service, reasonable charges.
7
Nothing to complain about. Everything works.
Hong K. Perhe isojen lasten kanssa Vietnam, 26. kesäkuuta 2014
This hotel is only worth for 3 Star hotel.

location
6,3
The room lights are too dim. The AC is slow. Too many mosquitoes. The restaurant on 14 floor is double charge for the food. We had to show it & they agreed to correct the bill. Customers have to pay for tab water for the same price of tea drink.
Susan S. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 23. kesäkuuta 2014
affordable, clean, comfortable & very good buffet

great breakfast buffet, affordable, clean & comfortable rooms
7
My child and I really enjoyed our stay because of the great foods in the breakfast buffet; the room we occupied was safe and really clean; the hotel staffs who assisted us to bring up and down our luggage were nice and courteous. We enjoyed strolling in the nearby malls (Vincom and Parkson). We felt that the neighborhood is safe, quiet and peaceful. It was a GREAT and memorable vacation.
Kok F. Pariskunta Malaysia, 15. kesäkuuta 2014
Enjoyable

Price, location and room
8,7
My wife and I were holding our wedding banquet there and our stay + banquet experience was almost perfect if not for the messed up by the banquet manager. For hotel room wise, it is comfortable and luxury but the problem is that all guests need to register at the receptionist (and keep their passport there) and the receptionist called in everytime my guests are coming. It is quite inconvenient and annoying because I need to pickup the call else my guests could not enter.
Chia Y. Ryhmät Singapore, 15. kesäkuuta 2014
Great hotel with friendly staff

Clean friendly staff and safe location
9
Everything is great. Stay in the suite room which is spacious , nice , clean with triangle bath tub
Lubos M. Liikematkailija Czech Republic, 13. kesäkuuta 2014
Good solution in city center.

Good location, acceptable price, pool on terrace
7,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A08