tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 144
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 1542 arviota

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
8,9
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (1542)
Järjestä:
Anh T. Liikematkailija Finland, 29. tammikuuta 2013
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mukava uima-allas, hyvin avulias ja ystävällinen henkilökunta
8
Pidin kovasti uima-altaasta hotellin katolla. Henkilökunta oli myös hyvin avulias, ystävällinen ja jopa ylpeä siitä, että hotelli on 4 tähden hotelli. Vaikka olin varannut huoneen ilman aamiaista, kävin kerran aamiaisella. Totesin, että aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hintansa väärti. Tilat ovat erittäin siistit ja puhtaat. Viihtyvyyttä varmasti voidaan lisätä remontoimalla käytävät uudenaikaisiksi ja valoisaksi. Yleisesti ottaen erittäin mukava oleskelu sekä hintansa arvoinen.
Pekka S. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
ok hotelli hyvällä paikalla

sijainti
7,7
Superior huone oli pieni koppi Kulahtaneella kokolattiamattolla. Kylppäri sensijaan oli siisti ja mukavan kokoinen, mutta suihkussa oli vain kiinteä vähän mihin sattuu ruiskiva suihku eikä wc:n vieressä lainkaan käsisuihkua. Katolla tosi pieni allas ja pari aurinkotuolia, kuntoiluhuoneessa 3 rikkinäistä laitetta. Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen, palvelu oli hyvää, ammattimaista ja ystävällistä. Ei kuitenkaan tullut ihan 4 tähden hotelli fiilis.
Tanja K. Pariskunta Finland, 10. joulukuuta 2012
Tyylikäs hotelli loistavalla sijainnilla

Katto uima-allas, erinomaisen runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta
9,3
Loistava sijainti aivan Rex-hotellin tuntumassa, Ben Than market kävelymatkan päässä (alle 10min) ja joen ranta lähellä. Huoneet olivat viihtyisän tyylikkäästi varusteltu ja katto uima-allas oli todella loistava. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Erinomainen valinta pidempäänkin HCMC oleiluun.
Nähtävyysvinkki: Rannasta lähtevät päivällisristeilyt kannattaa ehdottomasti kokea. Söimme 7 ruokalajin illallisen tunnelmallisella. Älä varaa etukäteen - kävelet vain joen rantaan 1-2h ennen laivan lähtöä (laivat lähtevät klo 19:30), ja varaat reissun.
Heidi R. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti

Ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaistarjonta
8,3
Viime hetken varaushintaan buukattuna todella kohtuuhintainen. Hotellin Lemongrass -ravintola sekä 5. kerroksen Seafood Buffet loistavia, sen sijaan sisääntulokerroksen kulmassa sijaitseva kahvila-ravintola ylihintainen laatuunsa nähden. Siisti ja tilava huone ja kattotasanteen uima-allas ok. Tähän hotelliin tulisimme toistekin.
Chan M. Yksin matkustava Singapore, 19. syyskuuta 2014
Not a bad stay

Location.
6,7
As was staying on level 2 on the new wing, it was rather noisy at night. The aircon cannot be adjusted and I was feeling very cold at night.
Mary L. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 16. syyskuuta 2014
Good hotel, Bad service

location is good, walking distance to everywhere.
4,7
the hotel needs improvement curtain inside room needs change, room service, in room dining very very bad, staff who delivered our food is arrogant. will not stay again.
Leilani A. Pariskunta Philippines, 14. syyskuuta 2014
vietnam weekend getaway

location, nice room, value for money
7,7
our stay in general is good. i find the lobby not reflective of the room. the room we got is better than the basic lobby. there was a slight language barrier (a little miscommunication & slight difficulty understanding staff pronunciation) but otherwise, everything is pleasant & good. the staff are all smiles & accommodating. if we will stay again in this hotel, yes we will.
Tan W. Liikematkailija Singapore, 11. syyskuuta 2014
Is a nice hotel

friendly staff who can understand English , room is clean and big , location is good
9,7
Every thing is good for palace hotel
Jeff Y. Liikematkailija Malaysia, 11. syyskuuta 2014
Strategically Located

Clean, value money, good location
7,7
The bed mattress is rather hard.
Chuong D. Liikematkailija United States of America, 8. syyskuuta 2014
location, value

location, value
9,7
Very good value

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B08