Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1936 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (1936)
Järjestä:
Anne L. Pariskunta Finland, 26. marraskuuta 2015
Hotelli keskeisellä paikalla

iso kylpyhuone, keskeinen sijainti, parveke
6,3
pikainen kahden yön majoitus
Ilmoita tästä arvioinnista
Jussi S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2014
Ihan ok

Kiva uima-allas ja hyvä aamiainen. Aamiainen sisätiloissa.
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Anh T. Liikematkailija Finland, 29. tammikuuta 2013
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mukava uima-allas, hyvin avulias ja ystävällinen henkilökunta
8
Pidin kovasti uima-altaasta hotellin katolla. Henkilökunta oli myös hyvin avulias, ystävällinen ja jopa ylpeä siitä, että hotelli on 4 tähden hotelli. Vaikka olin varannut huoneen ilman aamiaista, kävin kerran aamiaisella. Totesin, että aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hintansa väärti. Tilat ovat erittäin siistit ja puhtaat. Viihtyvyyttä varmasti voidaan lisätä remontoimalla käytävät uudenaikaisiksi ja valoisaksi. Yleisesti ottaen erittäin mukava oleskelu sekä hintansa arvoinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pekka S. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
ok hotelli hyvällä paikalla

sijainti
7,7
Superior huone oli pieni koppi Kulahtaneella kokolattiamattolla. Kylppäri sensijaan oli siisti ja mukavan kokoinen, mutta suihkussa oli vain kiinteä vähän mihin sattuu ruiskiva suihku eikä wc:n vieressä lainkaan käsisuihkua. Katolla tosi pieni allas ja pari aurinkotuolia, kuntoiluhuoneessa 3 rikkinäistä laitetta. Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen, palvelu oli hyvää, ammattimaista ja ystävällistä. Ei kuitenkaan tullut ihan 4 tähden hotelli fiilis.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tanja K. Pariskunta Finland, 10. joulukuuta 2012
Tyylikäs hotelli loistavalla sijainnilla

Katto uima-allas, erinomaisen runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta
9,3
Loistava sijainti aivan Rex-hotellin tuntumassa, Ben Than market kävelymatkan päässä (alle 10min) ja joen ranta lähellä. Huoneet olivat viihtyisän tyylikkäästi varusteltu ja katto uima-allas oli todella loistava. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Erinomainen valinta pidempäänkin HCMC oleiluun.
Nähtävyysvinkki: Rannasta lähtevät päivällisristeilyt kannattaa ehdottomasti kokea. Söimme 7 ruokalajin illallisen tunnelmallisella. Älä varaa etukäteen - kävelet vain joen rantaan 1-2h ennen laivan lähtöä (laivat lähtevät klo 19:30), ja varaat reissun.
Ilmoita tästä arvioinnista
Heidi R. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti

Ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaistarjonta
8,3
Viime hetken varaushintaan buukattuna todella kohtuuhintainen. Hotellin Lemongrass -ravintola sekä 5. kerroksen Seafood Buffet loistavia, sen sijaan sisääntulokerroksen kulmassa sijaitseva kahvila-ravintola ylihintainen laatuunsa nähden. Siisti ja tilava huone ja kattotasanteen uima-allas ok. Tähän hotelliin tulisimme toistekin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Angelina O. Liikematkailija Malaysia, 28. huhtikuuta 2016
Oops! I did not expect this so
4,3
We booked a suite with additional bed as there were 3 of us there. 1. The shower head came off, and water sprouted all over. My colleague spent time to tighten the shower head when she wanted to take a shower. 2. The air-cond was no difference between 16 deg and 30 deg. It remained too cold. 3. The breakfast fruit juices had too much additional sugar. 4. The parquet flooring has already been spoiled. 5. Lobby air cond seems non-existent. 6. The check-out staff was not too polite.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ineok Y. Liikematkailija South Korea, 18. huhtikuuta 2016
Swimming Pool is under renovation
5
One of the reason I chose this hotel is Swimming Pool for weekend. But it is under renovation that didn't mentioned on your site.
Ilmoita tästä arvioinnista
Marcos M. Pariskunta Spain, 9. huhtikuuta 2016
Needs pest control
3
Hotel is ok and location is good but the hotel urgently needs to take care of the cleanliness. We had 2 cockroaches in the room one by the bed and another below the sink in the bathroom. Just disgusting, dont recommend to stay here if you dont like bugs.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cam P. Pariskunta United States of America, 20. maaliskuuta 2016
Good location, easy access to any tourist spots

Good location, excellent breakfast and customer service
9,3
Since we request room on the 5th floor with the view facing Nguyen Hue street as suggested by our friend, that was a big mistake! The noise on the street ( music very loud, people chitchat, vendors )came up all the way to our room nonstop until midnight, headache and hectic, couldn't sleep at all until past midnight . We decided to change to another room , higher floor with the view facing the building and it was slightly better because the air conditioner making noise while running, we wouldn't choose this hotel again considering nearby hotels charged less but the rooms are more comfortable such as Oscar next door
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SviittiPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03