Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Alue 1 - Keskusta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Keskusta Huoneiden lukumäärä: 144
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä
1749 arviota

Vastinetta rahalle
7,3
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (1749)
Järjestä:
Jussi S. Pariskunta Finland, 13. joulukuuta 2014
Ihan ok

Kiva uima-allas ja hyvä aamiainen. Aamiainen sisätiloissa.
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Anh T. Liikematkailija Finland, 29. tammikuuta 2013
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mukava uima-allas, hyvin avulias ja ystävällinen henkilökunta
8
Pidin kovasti uima-altaasta hotellin katolla. Henkilökunta oli myös hyvin avulias, ystävällinen ja jopa ylpeä siitä, että hotelli on 4 tähden hotelli. Vaikka olin varannut huoneen ilman aamiaista, kävin kerran aamiaisella. Totesin, että aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hintansa väärti. Tilat ovat erittäin siistit ja puhtaat. Viihtyvyyttä varmasti voidaan lisätä remontoimalla käytävät uudenaikaisiksi ja valoisaksi. Yleisesti ottaen erittäin mukava oleskelu sekä hintansa arvoinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pekka S. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
ok hotelli hyvällä paikalla

sijainti
7,7
Superior huone oli pieni koppi Kulahtaneella kokolattiamattolla. Kylppäri sensijaan oli siisti ja mukavan kokoinen, mutta suihkussa oli vain kiinteä vähän mihin sattuu ruiskiva suihku eikä wc:n vieressä lainkaan käsisuihkua. Katolla tosi pieni allas ja pari aurinkotuolia, kuntoiluhuoneessa 3 rikkinäistä laitetta. Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen, palvelu oli hyvää, ammattimaista ja ystävällistä. Ei kuitenkaan tullut ihan 4 tähden hotelli fiilis.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tanja K. Pariskunta Finland, 10. joulukuuta 2012
Tyylikäs hotelli loistavalla sijainnilla

Katto uima-allas, erinomaisen runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta
9,3
Loistava sijainti aivan Rex-hotellin tuntumassa, Ben Than market kävelymatkan päässä (alle 10min) ja joen ranta lähellä. Huoneet olivat viihtyisän tyylikkäästi varusteltu ja katto uima-allas oli todella loistava. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Erinomainen valinta pidempäänkin HCMC oleiluun.
Nähtävyysvinkki: Rannasta lähtevät päivällisristeilyt kannattaa ehdottomasti kokea. Söimme 7 ruokalajin illallisen tunnelmallisella. Älä varaa etukäteen - kävelet vain joen rantaan 1-2h ennen laivan lähtöä (laivat lähtevät klo 19:30), ja varaat reissun.
Ilmoita tästä arvioinnista
Heidi R. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti

Ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaistarjonta
8,3
Viime hetken varaushintaan buukattuna todella kohtuuhintainen. Hotellin Lemongrass -ravintola sekä 5. kerroksen Seafood Buffet loistavia, sen sijaan sisääntulokerroksen kulmassa sijaitseva kahvila-ravintola ylihintainen laatuunsa nähden. Siisti ja tilava huone ja kattotasanteen uima-allas ok. Tähän hotelliin tulisimme toistekin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nhu T. Pariskunta Vietnam, 25. heinäkuuta 2015
Good view to Nguyen Hue walking street

Good location, convenience, facities need to be upgraded
6,7
The hotel has good location, situated right in the heart of city center, so easy to get around. However, the hotel facilities are quite old and I am little bit surprised since there is no facial tissues provide inside a 4 star hotel room.
Ilmoita tästä arvioinnista
Adam M. Pariskunta Poland, 21. heinäkuuta 2015
Great location and friendly staff

Location, very helpful staff and clean room
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Jin Y. Liikematkailija South Korea, 18. heinäkuuta 2015
good location

location.location.location
10
Perfect...thanks
Ilmoita tästä arvioinnista
Goh P. Liikematkailija Singapore, 16. heinäkuuta 2015
friendly staff and good environment

near shopping mall, opera house and dong khoi st
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Cong N. Liikematkailija Vietnam, 15. heinäkuuta 2015
Palace Hotel Saigon

Nice location; comfort;
7
Good
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Palace Hotel Saigon, Ho Chi Minh

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02