tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palace Hotel Saigon

56-66 Nguyen Hue Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Palace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 144
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 1612 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (1612)
Järjestä:
Anh T. Liikematkailija Finland, 29. tammikuuta 2013
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet

Erinomainen sijainti, lähellä kaikkea, mukava uima-allas, hyvin avulias ja ystävällinen henkilökunta
8
Pidin kovasti uima-altaasta hotellin katolla. Henkilökunta oli myös hyvin avulias, ystävällinen ja jopa ylpeä siitä, että hotelli on 4 tähden hotelli. Vaikka olin varannut huoneen ilman aamiaista, kävin kerran aamiaisella. Totesin, että aamiainen oli erittäin monipuolinen ja hintansa väärti. Tilat ovat erittäin siistit ja puhtaat. Viihtyvyyttä varmasti voidaan lisätä remontoimalla käytävät uudenaikaisiksi ja valoisaksi. Yleisesti ottaen erittäin mukava oleskelu sekä hintansa arvoinen.
Pekka S. Pariskunta Finland, 16. tammikuuta 2013
ok hotelli hyvällä paikalla

sijainti
7,7
Superior huone oli pieni koppi Kulahtaneella kokolattiamattolla. Kylppäri sensijaan oli siisti ja mukavan kokoinen, mutta suihkussa oli vain kiinteä vähän mihin sattuu ruiskiva suihku eikä wc:n vieressä lainkaan käsisuihkua. Katolla tosi pieni allas ja pari aurinkotuolia, kuntoiluhuoneessa 3 rikkinäistä laitetta. Aamiainen oli oikein hyvä ja monipuolinen, palvelu oli hyvää, ammattimaista ja ystävällistä. Ei kuitenkaan tullut ihan 4 tähden hotelli fiilis.
Tanja K. Pariskunta Finland, 10. joulukuuta 2012
Tyylikäs hotelli loistavalla sijainnilla

Katto uima-allas, erinomaisen runsas aamiainen, ystävällinen henkilökunta
9,3
Loistava sijainti aivan Rex-hotellin tuntumassa, Ben Than market kävelymatkan päässä (alle 10min) ja joen ranta lähellä. Huoneet olivat viihtyisän tyylikkäästi varusteltu ja katto uima-allas oli todella loistava. Hotellin henkilökunta todella ystävällistä ja palvelualtista, aamiainen todella runsas ja monipuolinen. Erinomainen valinta pidempäänkin HCMC oleiluun.
Nähtävyysvinkki: Rannasta lähtevät päivällisristeilyt kannattaa ehdottomasti kokea. Söimme 7 ruokalajin illallisen tunnelmallisella. Älä varaa etukäteen - kävelet vain joen rantaan 1-2h ennen laivan lähtöä (laivat lähtevät klo 19:30), ja varaat reissun.
Heidi R. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti

Ystävällinen henkilökunta ja laaja aamiaistarjonta
8,3
Viime hetken varaushintaan buukattuna todella kohtuuhintainen. Hotellin Lemongrass -ravintola sekä 5. kerroksen Seafood Buffet loistavia, sen sijaan sisääntulokerroksen kulmassa sijaitseva kahvila-ravintola ylihintainen laatuunsa nähden. Siisti ja tilava huone ja kattotasanteen uima-allas ok. Tähän hotelliin tulisimme toistekin.
Janice L. Liikematkailija Malaysia, 24. elokuuta 2014
Centrally Located

The restaurant food was good especially the buffet dinner
7,7
It was good, the food was good is just that the room are a bit old. The rest are great.
Janice L. Liikematkailija Malaysia, 24. elokuuta 2014
Centrally locate & Good Dining.

Good local dinner buffet, centrally located
7,7
Have a good local buffet dinner and centrally located .
Kok H. Liikematkailija Singapore, 21. elokuuta 2014
Nice cosy hotel in the central of HCMC

Nice food, clean and comfortable
8,3
I always like to stay at this hotel that is located at the central of HCMC near all the nice restaurant and popular place of interests and the government house and museums. Will be back.
Khalid A. Liikematkailija Saudi Arabia, 19. elokuuta 2014
nice

location-service-wi fii
8
very nice
Sebastian N. Pariskunta Sweden, 10. elokuuta 2014
Nice central place

location, roof top pool, price
8,3
The price was very good for this hotel, just paid about 48 euros for a room and it had a balchony and breakfast. The breakfast wasnt much special, they didnt even have the vietnamese ice coffee there. Suggest you go somewhere else next door and get a good brekkie. The rooftop however is amazing! View over the city, a nice pool and very quiet and chill there. Its worth staying in the hotel just because of the pool!! The rooms were ok, nothing to complain there, pretty basic. Its a good place to stay for a few night, nothing super fancy but does the trick and you will def have a good time in Ho Chi Minh sipping some great beer by the pool (there is a bar too!! )
Philip C. Pariskunta United States of America, 1. elokuuta 2014
Way overpriced

Large room, good location, friendly staff
5,7
The room was large, but the window faced another room's window. The towel hook in the bathroom was falling out. Because of the design of the bathtub/shower, the bathroom would flood when you showered. Okay value for $50, but would have been furious if I payed the list price of over $200.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Palace Hotel Saigon Ho Chi MinhPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöPalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuonePalace Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A01