Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Zapatera, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 610 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
6,8
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (610)
Järjestä:
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 30. joulukuuta 2014
Iäntä riittää

Sijainti ok. Hyvät korvatulpat mukaan.
5,3
Kaatosadetta riittää joulukuussa. .
Ilmoita tästä arvioinnista
Toni H. Yksin matkustava Finland, 31. tammikuuta 2013
Cebussa on rento tunnelma

Rauhallinen sijainti mutta lähellä Cebun keskustaa, kuten Mango Squaren iltaelämää.
8
Mielyttävä kokemus ja tämä kohde takaa rahoille vastinetta. Hyvä aamupala menusta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Christopher S. Yksin matkustava United States of America, 9. helmikuuta 2016
Great value

Staff, location, and value for money.
6,7
This hotel is one of the better budget options in this area. The staff was friendly and helpful with all of my questions. I recommend this palce is you want a simple, inexpensive option for a short stay. The only small issue was that the bathroom sink could use a little TLC, as it leaked from the drain pipe.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ma. G. Pariskunta Philippines, 30. tammikuuta 2016
over our expectations.. very good :)

the staff were very accomodating, hotel was very clean but the lication is not that accessible, but overall, we were over satisfied with our overnight stay :)
9
almost perfect..
Ilmoita tästä arvioinnista
Luigi R. Yksin matkustava United States of America, 15. tammikuuta 2016
great Hotel and great location

Cleanliness, Staff Performance, Value for the money. o
4,3
Is comfortable and clean, good for the money
Ilmoita tästä arvioinnista
Charmaine A. Pariskunta Philippines, 25. marraskuuta 2015
enjoyable stay

food, cleanliness, ambiance
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Darcy E. Pariskunta Australia, 24. marraskuuta 2015
Peaceful

Location, peaceful, helpful.
9
We found everything to our liking. It will be nice when they finish the renovations which where not noisy. A bit skimpy on the bathroom items tho. All in all very satisfactory. We would stay there again. Wi fi was on and off, mainly off.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kevin C. Pariskunta Philippines, 22. marraskuuta 2015
Palazzo Pensionne Stay

clean rooms, friendly and informative staffs and accessible
9,3
excellent service
Ilmoita tästä arvioinnista
Samuel J. Yksin matkustava Philippines, 28. lokakuuta 2015
Decent for price

Value for money, Staff, location
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter D. Pariskunta New Zealand, 27. lokakuuta 2015
Pleasant place to stay

Clean , comfortable , helpful staff
7,7
Second time visit to a very comfortable hotel However some small improvements would make it perfect Staff are helpful but could learn to smile a little The breakfast was slow to arrive though I was impressed when some nice brown toast was served on request I was disappointed to book jjounior suite and on arrival be given lower room Could this be because after I booked for 2 nights they took a longer booking instead I was refunded the difference but was still disappointed especially with no prior notice of downgrade
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Palazzo Pensionne Cebun kaupunkiPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - Hotellin ulkopuoliPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - SisäänkäyntiPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - RavintolaPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - RavintolaPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebun kaupunki - RavintolaPalazzo Pensionne Cebun kaupunki - Lähistön nähtävyydet


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01