tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Palazzo Pensionne

49 Sepulveda Street, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Palazzo Pensionne Cebu - Sisäänkäynti Palazzo Pensionne Cebu - Hotellin sisätilat Palazzo Pensionne Cebu - Hotellin sisätilat Palazzo Pensionne Cebu - Ravintola Palazzo Pensionne Cebu - Ravintola Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone
Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone Palazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 14
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 572 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
6,8
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (572)
Järjestä:
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 30. joulukuuta 2014
Iäntä riittää

Sijainti ok. Hyvät korvatulpat mukaan.
5,3
Kaatosadetta riittää joulukuussa. .
Toni H. Yksin matkustava Finland, 31. tammikuuta 2013
Cebussa on rento tunnelma

Rauhallinen sijainti mutta lähellä Cebun keskustaa, kuten Mango Squaren iltaelämää.
8
Mielyttävä kokemus ja tämä kohde takaa rahoille vastinetta. Hyvä aamupala menusta.
Naomi S. Pariskunta United Kingdom, 23. tammikuuta 2015
Nice place in Cebu

comfort, breakfast, location
7,3
We had stayed before 4 years ago. Cebu is not a great city so we just pass through on our way to somewhere else. This hotel is within walking distance, 15 minutes, of a large mall with nice restaurants and coffee places. Breakfast is basic but included in the price of the room. Wifi did not work in our room but did in the breakfast room. Recommended for a short stopover.
Neschelle L. Yksin matkustava Philippines, 19. tammikuuta 2015
I am a solo traveller from canada.

the hotel room is clean.
5
Not very good. the hotel staff were not nice. it seems that they are not upon my arrival.
Dennis M. Ryhmät Canada, 13. tammikuuta 2015
Satisfaction

Location , good food & friendly staff
10
It was a good experience and place to stay
Robert G. Pariskunta Luxembourg, 10. tammikuuta 2015
sure i will be back

friendly staff, location close to ayala mall, nice restaurant
8,7
a place where i stay many times and i will go back next visite in cebu
Jose A. Pariskunta Philippines, 10. tammikuuta 2015
Nice and clean place

Location, value for money, clean
9,3
Robert G. Pariskunta Luxembourg, 8. tammikuuta 2015
a nice place

location, friendly staff, and value for money
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Robert G. Pariskunta Luxembourg, 6. tammikuuta 2015
visite in cebu

friendly staff, location, food
8,7
a place to return, and i will do it next visit in cebu
Espen L. Yksin matkustava Norway, 28. joulukuuta 2014
10 mi. Walk from Mango

Value for money, FRIENDLY STAFF, location
7,7
Taking into account this is a b&b hotel, it is super nice. Staff are really friendly and very helpful! Clean rooms and ok location.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Palazzo Pensionne CebuPalazzo Pensionne Cebu - SisäänkäyntiPalazzo Pensionne Cebu - Hotellin sisätilatPalazzo Pensionne Cebu - Hotellin sisätilatPalazzo Pensionne Cebu - RavintolaPalazzo Pensionne Cebu - RavintolaPalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - HotellihuonePalazzo Pensionne Cebu - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Palazzo Pensionne, Cebu

AS-AGWEB-3C07