tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Pan Pacific Singapore Hotel

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Lahti, Singapore 039595 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Aula Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone
Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Kylpyhuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone Pan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellihuone
Alue: Marina Lahti Huoneiden lukumäärä: 790
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 2427 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
9,1
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
8,2
Kaikki arvostelut (2427)
Järjestä:
Nora M. Pariskunta Finland, 10. tammikuuta 2014
Upea näkymä huoneesta!

Siisteys, aamiainen, sijainti
10
Aivan upea hotelli. Kun saavuimme saimme heti aulassa ilmaiset kylmät juomat käteen. Näköalahissi kulkee rakennuksen seinustaa ja alkuun sen kyydissä huimasi. Huoneemme oli korkealla, ja koko seinän korkuisista ikkunoista oli upea näkymä Singaporeen. Näkymän näki myös kylpyammeesta kylpyhuoneen lasiseinän läpi. Aamiainen oli laajin ja paras mitä olen ikinä syönyt eri maan keittiöineen. Hyvä kuntosali ja tenniskentät käytössä. Yhteyskulku valtavaan ostoskeskukseen. Ystävällistä henkilökuntaa. Poolialue oli suhteessa hieman vaatimaton mutta tämä ei haitannut. En voi kuin suositella!
Miiariitta L. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2013
Loistava 5 -tähden hotelli

Hyvä sijainti, Ystävällinen henkilökunta ja täydellinen palvelu. Sisääntulon yhteydessä tarjoiltiin shampanjaa.
9,3
Täydellinen hotelli, toki halvempiakin on, mutta hinta/laatusuhde hyvä. Menisin uudestaan.
Kaj F. Pariskunta Finland, 25. tammikuuta 2013
loistava palvelu

hemmottelijan paratiisi
9,3
vietimme viikon tammikuussa viettäen vaimon synttäreitä.hotelli myönsi meille pacific clubiin pääsyn juhlan kunniaksi. ei hassu paikka ilmaisineen juoineen ja aamupaloineen. näkymät 38 kerroksesta fantastiset. palvelu ja ystävällisyys yllätti positiivisesti. suosittelen lämpimästi........
Hotelliin liittyvä vinkki: kannattaa ottaa pacific clubin edut jos mahdollista
Tero L. Yksin matkustava Finland, 11. marraskuuta 2011
Loisto hotelli, loistavalla sijainnilla.

Hyvä palvelu ja huone loistavalla näkymällä merelle ja kaupunkiin.
9,3
Reppureissaajalle hiukan kallis, mutta joskus sitä vain ansaitsee hieman parempaa. Osa ostoskeskuksista vieressä ja metro kävelymatkan päässä. Ei voi kuin kehua ...
Desiree Y. Pariskunta Singapore, 1. maaliskuuta 2015
2d1n stay

Service was great, location close to shopping malls
8
Rooms was great except that programmes shown on television were laggy.
Mun L. Pariskunta Malaysia, 23. helmikuuta 2015
Great hotel

location. comfortable. easy access to public transport
9
We had a pleasant stay. The hotel link to Marina Square and we have plenty of restarant to choose for our meals. Easy access to smrt and suntech city.
Hazzeir A. Yksin matkustava Malaysia, 15. helmikuuta 2015
Luxurious treatment

Location, room, friendly staff
10
I love it!
Nathaniel S. Pariskunta Singapore, 15. helmikuuta 2015
V day staycation

The view from the balcony, The food and the service quality
10
It was awesome! Wished I could extend one more day..
Xixi D. Pariskunta China, 15. helmikuuta 2015
The staff is helpful but a bit slow

We waited half hour to queue at the reception for check in. That time already 4pm plus, but the staff told us our required king size bed is not available, and ask us if don't mind they combine bed.
6
We surely will say no, and the staff take another 20mins to check for us, then after that told us they have one room available with king bed, but they haven't cleaned to room yet, need wait another 90mins for the room. They give us a temporarily room to stay which is we required. After the 90mins, we finally got the king size bed room, but the TV is broken, and we ask someone to fix.. After that we found the sound system also got problem.
Goh M. Pariskunta Singapore, 15. helmikuuta 2015
Poor Service from the reservation

Clean, Modern and Location
6,3
This is my first time staying with Pan Pacific. I am a hotel guest in room yesterday. This morning I would like to do an extension for another night. And I had ask can I remained in the same room and the replied is YES and I go ahead with the booking. As I am on way to airport, I called the hotel to confirm about the room, the officer told me that I am unable to stay in the same room and unable to do an upgrade for me and ask to pay another 180sgd if I need to stay in the same room. Due to my belonging is in the room and I am rushing to the airport. I feel being left with no choice. Its is a worst stay. This is my feedbacks on the poor service.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Pan Pacific Singapore Hotel SingaporePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliPan Pacific Singapore Hotel Singapore - AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Hotel Singapore - SisäänkäyntiPan Pacific Singapore Hotel Singapore - AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - VastaanottoPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Uima-allasPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Hotellin sisätilatPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Executive LoungePan Pacific Singapore Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat

Asiakasarvioita - Pan Pacific Singapore Hotel, Singapore

AS-AGWEB-3C05