Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Pan Pacific Singapore

7 Raffles Boulevard, Marina Square, Marina Lahti, Singapore 039595

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 2680 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
9,1
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
8,2
Kaikki arvostelut (2680)
Järjestä:
Nora M. Pariskunta Finland, 10. tammikuuta 2014
Upea näkymä huoneesta!

Siisteys, aamiainen, sijainti
10
Aivan upea hotelli. Kun saavuimme saimme heti aulassa ilmaiset kylmät juomat käteen. Näköalahissi kulkee rakennuksen seinustaa ja alkuun sen kyydissä huimasi. Huoneemme oli korkealla, ja koko seinän korkuisista ikkunoista oli upea näkymä Singaporeen. Näkymän näki myös kylpyammeesta kylpyhuoneen lasiseinän läpi. Aamiainen oli laajin ja paras mitä olen ikinä syönyt eri maan keittiöineen. Hyvä kuntosali ja tenniskentät käytössä. Yhteyskulku valtavaan ostoskeskukseen. Ystävällistä henkilökuntaa. Poolialue oli suhteessa hieman vaatimaton mutta tämä ei haitannut. En voi kuin suositella!
Ilmoita tästä arvioinnista
Miiariitta L. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2013
Loistava 5 -tähden hotelli

Hyvä sijainti, Ystävällinen henkilökunta ja täydellinen palvelu. Sisääntulon yhteydessä tarjoiltiin shampanjaa.
9,3
Täydellinen hotelli, toki halvempiakin on, mutta hinta/laatusuhde hyvä. Menisin uudestaan.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kaj F. Pariskunta Finland, 25. tammikuuta 2013
loistava palvelu

hemmottelijan paratiisi
9,3
vietimme viikon tammikuussa viettäen vaimon synttäreitä.hotelli myönsi meille pacific clubiin pääsyn juhlan kunniaksi. ei hassu paikka ilmaisineen juoineen ja aamupaloineen. näkymät 38 kerroksesta fantastiset. palvelu ja ystävällisyys yllätti positiivisesti. suosittelen lämpimästi........
Hotelliin liittyvä vinkki: kannattaa ottaa pacific clubin edut jos mahdollista
Ilmoita tästä arvioinnista
Tero L. Yksin matkustava Finland, 11. marraskuuta 2011
Loisto hotelli, loistavalla sijainnilla.

Hyvä palvelu ja huone loistavalla näkymällä merelle ja kaupunkiin.
9,3
Reppureissaajalle hiukan kallis, mutta joskus sitä vain ansaitsee hieman parempaa. Osa ostoskeskuksista vieressä ja metro kävelymatkan päässä. Ei voi kuin kehua ...
Ilmoita tästä arvioinnista
Li J. Ryhmät Singapore, 17. tammikuuta 2016
super patient and excellent customer service

service, location, flexible
10
we had our friend's hen's night last Saturday and I have to say we are so embarrassed by our constant requests. We called them up at least 10 times requesting for ice bucket, pillows, towels, plates, knvies, phone wires etc etc etc and they were always so patient and efficient. the best hotel ever!
Ilmoita tästä arvioinnista
Shee Y. Ryhmät Singapore, 17. tammikuuta 2016
Great staycation with friends

Location , view, comfortable rooms
9,3
It was awesome , the room is huge and well equipped. Pool is nice with friendly staff bringing you bottled water. Clean and nice environment from lobby to room. Enjoyed the stay very much.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cuong N. Pariskunta Vietnam, 17. tammikuuta 2016
Highly recommend

view, big room, new interior
10
Ilmoita tästä arvioinnista
Danilo F. Liikematkailija Philippines, 13. tammikuuta 2016
Excellent

Location, accessibility and comfort
10
Outstanding in many senses.
Ilmoita tästä arvioinnista
My D. Pariskunta Vietnam, 13. tammikuuta 2016
Good

View, location, service
9,3
my stay room style : Harbor Studio 5 star best view 5 star service it is a very smart choice for vacation
Ilmoita tästä arvioinnista
Cheng H. Pariskunta Singapore, 10. tammikuuta 2016
Pleasant stay

Location, bubble lift, nice buffet dinner
9,3
The facade, interior and facilities met the expectations of a 5 stars hotel. We were delighted to find a mini sauna in the changing room next to the pool. The staff were courteous and kind, special mention to Steve for helping me with the door on my way out when he was just walking past. The buffet dinner at The Edge was awesome. Tell the restaurant that you are an in-house guest to get 20% off the bill. We booked for a night stay explicitly for a birthday celebration. We had to prompt the staff at the reception before she offered a complimentary birthday cake. The cake was to be delivered to the room an hour later but we waited for close to 2.5hrs before we gave a call to the reception. Apparently there were some glitches at the kitchen, but it would have been better if someone were to call to inform the guests instead of letting the guests wait indefinitely.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
Pan Pacific Singapore SingaporePan Pacific Singapore Singapore - Uima-allasPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - JuhlasaliPan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - SviittiPan Pacific Singapore Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - AulaPan Pacific Singapore Singapore - AulaPan Pacific Singapore Singapore - NäkymäPan Pacific Singapore Singapore - AulaPan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - HotellihuonePan Pacific Singapore Singapore - KylpyhuonePan Pacific Singapore Singapore - SisäänkäyntiPan Pacific Singapore Singapore - Uima-allasPan Pacific Singapore Singapore - Hotellin sisätilatPan Pacific Singapore Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Singapore - Pubi/AulaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - RavintolaPan Pacific Singapore Singapore - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapore - NäkymäPan Pacific Singapore Singapore - Executive LoungePan Pacific Singapore Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Singapore - Ruoka ja JuomatPan Pacific Singapore Singapore - Virkistysmahdollisuudet


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A06