tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Panda Hotel Hong Kong - Näkymä Panda Hotel Hong Kong - Aula Panda Hotel Hong Kong - Aula Panda Hotel Hong Kong - Vastaanotto Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Pubi/Aula
Panda Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsuen Wan Huoneiden lukumäärä: 1026
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 3871 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (3871)
Järjestä:
Tero R. Pariskunta Finland, 5. maaliskuuta 2013
Keskitasoinen hyvä.

Hinta, sijainti ja henkilökunta.
7,3
Tyypillinen perus hotelli joka ei ole erityisen hyvä eikä huono. Huone oli ihan perus huone, eikä todellakaan neljän tähden arvoinen. Hotelli muistutti tyypillistä 80 luvun hotellia. Hotellilta kohtuullisen lyhyt kävelymatka MRT asemalle.
Pirjo T. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2013
Siisti hotelli

Runsas aamiainen
8
Hotelli oli suuri ja paljon asiakkaita.aamupala riittävän monipuolinen.hotelli lähellä metroasema,josta pääsi nopeasti keskustan.
Elina S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 5. marraskuuta 2012
Hauska pandateema toistuu kaikkialla hotellissa

Siisti, toimiva, ystävällinen palvelu, helppo löytää metroasemalta.
7,7
Sujuva yöpyminen, aamiainen oli maittava, huone hiljainen ja tilava.
Markku M. Liikematkailija Finland, 27. maaliskuuta 2010
Panda

Lähellä lentokenttää noin 20 minuuttia taksilla, rauhallinen.
7
Henri H. Pariskunta Finland, 18. lokakuuta 2009
Panda-hotelli.

Hotelli on siisti ja alakerrassa on ostoskeskus. Metro on kohtuullisen lähellä. Hotelli on tasoon nähden edullinen. Jos metromatka (20min) keskustaan ei ole liian pitkä, niin tämä on hyvä hotelli.
6,3
Hotelli on Tsuen Wanissa, mutta metrossa kannattaa jäädä edellisellä pysäkillä. Hotellin alapuolella on ostoskeskus. Palvelutaso hotellissa on kohtuullinen, kuten yllä sanoin, muutamat virkailijat olivat todella avuliaita ja ystävällisiä, pari taas tavattoman tylyjä. Jos jatkaa matkaa lentokoneella, niin hotellilta saa bussikuljetuksen suoraan lentokentälle ja se maksoi 100HKD. Verrattuna siihen, että menee metrolla ja junalla, bussi on samaa hintaluokkaa, mutta ei tarvita vaihtoja.
Graham L. Pariskunta Australia, 2. maaliskuuta 2015
quite good

so modern and well looked after.staff with one exception very helpful.
6,3
one of problems was that Agoda web site showed sofa and bathrobes in the room but not there and when i queried that with reception was told depending on what photo i looked at which i thought was a strange comment,also only one pillow to each twin bed.the robes and pillows were supplied after 2 calls to a second person and we could have sofa if we moved room next day but we had already unpacked.a very handy addition was a microwave in the room which was very handy . we did not dine in the hotel. overall a acceptable stay and we would return again.
Wai C. Ryhmät Hong Kong, 24. helmikuuta 2015
Nice hotel

Location, staff and safety
9
Location is good, close to mtr station an shopping area, it was a no smoking room, staffs are nice.
Rogelio P. Pariskunta United States of America, 22. helmikuuta 2015
Good location close to MTR and Mall

Location,cleanliness,friendly staff.
8,3
Quiet and Quite Relaxing, i'll check in again to this Hotel if we go to Hong Kong.
Yukari M. Yksin matkustava Japan, 22. helmikuuta 2015
I am in love with their "lady's room"

Good location & fantastic room
8,7
I always enjoy staying Panda Hotel. The room was again upgraded to Lady's Room with modern furniture with cute duck amenities. Every time, I really love staying at Panda Hotel. I will definitely come back!
Nok H. Pariskunta Hong Kong, 18. helmikuuta 2015
Disappointed

Good location
5,7
I was disappointed for my stay. When I booked this hotel, I requested for non smoking floor. During my check in, I was allocated a room on the smoking floor. Also, in the last night, I was waken

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - NäkymäPanda Hotel Hong Kong - AulaPanda Hotel Hong Kong - AulaPanda Hotel Hong Kong - VastaanottoPanda Hotel Hong Kong - Business CenterPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - Pubi/AulaPanda Hotel Hong Kong - Pubi/AulaPanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - Uima-allasPanda Hotel Hong Kong - Uima-allasPanda Hotel Hong Kong - KuntosaliPanda Hotel Hong Kong - KylpyläPanda Hotel Hong Kong - Kuntoilu ja AktiviteetitPanda Hotel Hong Kong - LeikkikenttäPanda Hotel Hong Kong - KylpyläPanda Hotel Hong Kong - KylpyhuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - Virkistysmahdollisuudet


AS-AGWEB-3C08