tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Panda Hotel

3 Tsuen Wah Street, Tsuen Wan, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Panda Hotel Hong Kong - Näkymä Panda Hotel Hong Kong - Aula Panda Hotel Hong Kong - Aula Panda Hotel Hong Kong - Vastaanotto Panda Hotel Hong Kong - Business Center Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Executive Lounge Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Ravintola Panda Hotel Hong Kong - Pubi/Aula
Panda Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone Panda Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsuen Wan Huoneiden lukumäärä: 1026
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 3545 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (3545)
Järjestä:
Tero R. Pariskunta Finland, 5. maaliskuuta 2013
Keskitasoinen hyvä.

Hinta, sijainti ja henkilökunta.
7,3
Tyypillinen perus hotelli joka ei ole erityisen hyvä eikä huono. Huone oli ihan perus huone, eikä todellakaan neljän tähden arvoinen. Hotelli muistutti tyypillistä 80 luvun hotellia. Hotellilta kohtuullisen lyhyt kävelymatka MRT asemalle.
Pirjo T. Pariskunta Finland, 2. helmikuuta 2013
Siisti hotelli

Runsas aamiainen
8
Hotelli oli suuri ja paljon asiakkaita.aamupala riittävän monipuolinen.hotelli lähellä metroasema,josta pääsi nopeasti keskustan.
Elina S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 5. marraskuuta 2012
Hauska pandateema toistuu kaikkialla hotellissa

Siisti, toimiva, ystävällinen palvelu, helppo löytää metroasemalta.
7,7
Sujuva yöpyminen, aamiainen oli maittava, huone hiljainen ja tilava.
Markku M. Liikematkailija Finland, 27. maaliskuuta 2010
Panda

Lähellä lentokenttää noin 20 minuuttia taksilla, rauhallinen.
7
Henri H. Pariskunta Finland, 18. lokakuuta 2009
Panda-hotelli.

Hotelli on siisti ja alakerrassa on ostoskeskus. Metro on kohtuullisen lähellä. Hotelli on tasoon nähden edullinen. Jos metromatka (20min) keskustaan ei ole liian pitkä, niin tämä on hyvä hotelli.
6,3
Hotelli on Tsuen Wanissa, mutta metrossa kannattaa jäädä edellisellä pysäkillä. Hotellin alapuolella on ostoskeskus. Palvelutaso hotellissa on kohtuullinen, kuten yllä sanoin, muutamat virkailijat olivat todella avuliaita ja ystävällisiä, pari taas tavattoman tylyjä. Jos jatkaa matkaa lentokoneella, niin hotellilta saa bussikuljetuksen suoraan lentokentälle ja se maksoi 100HKD. Verrattuna siihen, että menee metrolla ja junalla, bussi on samaa hintaluokkaa, mutta ei tarvita vaihtoja.
Tat P. Liikematkailija Singapore, 29. lokakuuta 2014
Value for money

Location, mall, eatery
7,3
Keng H. Pariskunta Malaysia, 26. lokakuuta 2014
Definitely Value For Money

friendly staff, very clean, free upgrade to family suite
9
Enjoy
Shari K. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 26. lokakuuta 2014
Good Night in Hong Kong

front desk staff, comfort of beds, cleanliness of room
6,7
It was mostly a good stay. We needed to drop off our bags to go to Disney and then come back late that night to go to our room. The staff was friendly and helpful at the front desk. We wanted to go to the game room to play pool and air hockey before we checked out for the next day, but realized when we got there that we needed to pay - we expected it to be a free service. We ate lunch there since there isn't any place available other than the dining area to eat but two of your staff came in and kicked us out. They told us that we weren't allowed to move the chair and that we needed to leave the room. I didn't think this was very respectful since my 81 year old father wanted to sit in the chair to eat with us. We left the hotel after this with a bad feeling after we thought it was great coming in.
Cheung K. Pariskunta Hong Kong, 24. lokakuuta 2014
Panda Hotel

good
10
Chen S. Liikematkailija Taiwan, 19. lokakuuta 2014
GOOD

GOOD
7,7
GOOD

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Panda Hotel Hong KongPanda Hotel Hong Kong - NäkymäPanda Hotel Hong Kong - AulaPanda Hotel Hong Kong - AulaPanda Hotel Hong Kong - VastaanottoPanda Hotel Hong Kong - Business CenterPanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - Executive LoungePanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - RavintolaPanda Hotel Hong Kong - Pubi/AulaPanda Hotel Hong Kong - Pubi/AulaPanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - Uima-allasPanda Hotel Hong Kong - Uima-allasPanda Hotel Hong Kong - KuntosaliPanda Hotel Hong Kong - KylpyläPanda Hotel Hong Kong - KylpyläPanda Hotel Hong Kong - Kuntoilu ja AktiviteetitPanda Hotel Hong Kong - LeikkikenttäPanda Hotel Hong Kong - KylpyläPanda Hotel Hong Kong - KylpyhuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - HotellihuonePanda Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C07