tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Panpen Bungalow

65/11 Moo5, Naiyang Beach, Naiyang / Naithon, Phuket, Thaimaa 83130 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Kylpyhuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Kylpyhuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Sisäänkäynti Panpen Bungalow Phuket - Ympäristö
Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellihuone Panpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoli Panpen Bungalow Phuket - Ranta Panpen Bungalow Phuket - Ranta Panpen Bungalow Phuket - Ranta Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilat Panpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoli
Alue: Naiyang / Naithon Huoneiden lukumäärä: 17
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 257 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,3
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (257)
Järjestä:
Tommi R. Yksin matkustava Finland, 27. maaliskuuta 2012
Jos aamulento Phuketista, tämä hyvä vaihtoehto

Lähellä lentokenttää
7
mukava huone, paria kukkoa ja henkilökuntaa lukuunottamatta melko hiljaista ja rauhallista. ranta melko kaukana, mutta henkilökunta vie sinne autolla, välittömässä läheisyydessä ei yhtään mitään. hyvä joskin hieman arvokas paikka viettää yksi yö ennen lentoa phuketista, muuhun en suosittele.
Guoheng L. Pariskunta China, 22. heinäkuuta 2014
Panpen Bungalow

good
10
Mardijanto K. Ryhmät Indonesia, 5. heinäkuuta 2014
a

Very near from the airport [within 10 minutes]
6,7
George L. Yksin matkustava Australia, 4. toukokuuta 2014
Short and sweet but I'm going back.

Airport pickup. Friendly staff. Good English
8
Mr Luan forgot to pick me up at the airport (so keep his Phone number handy). I only stayed one night because I was arriving late from Australia and he offers airport pickup. I rented a nice motorbike from him for my 27 day stay in Phuket at a good rate. I plan to stay there the night before I leave. *A good budget place*
Tsz C. Ryhmät China, 24. huhtikuuta 2014
great location, poor service

location
5,7
The location is great, around 10 mins from airport to hotel. What made me disappointed is the hotel service. We had communicated well before we arrive and ensured the hotel staff will pick up us. However, we couldn't find anyone outside the arrival hall since our flight was delay 1 hour. We had to call the hotel TWICE and awaited over 45 mins in the midnight. We just got frustrated. The condition of the hotel is acceptable if you just stay for 1 night.
Vincent W. Liikematkailija Singapore, 16. huhtikuuta 2014
Expensive for what it is.

Near airport, quiet
5
I wanted something near the airport. Paid significantly more for Panpen because of the promised free airport transfer which never happened because nobody picked me up from the airport. Pretty poor value otherwise
Erickson R. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 15. huhtikuuta 2014
Value for money

Airport transfer, beach transfer, taxi service
7,7
Very budget friendly, considering how much taxi service costs in Phuket, I wonder how the owner can still profit with all the transfers we have from the airport, to Nai Yang beach, and providing us a taxi service I've never imagined will be, a mid-size SUV. Very cool!
Charrinee W. Ryhmät Thailand, 8. huhtikuuta 2014
Good hotel near the airport

Cleanliness, Free airport transfer, Big and confortable bed
7,7
Hoi M. Pariskunta Hong Kong, 29. maaliskuuta 2014
Panpen Bungalow
6
Not good not bad
Guoheng L. Perhe pienten lasten kanssa China, 24. maaliskuuta 2014
Panpen Bungalow

good
10

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Panpen Bungalow PhuketPanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - KylpyhuonePanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - KylpyhuonePanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - SisäänkäyntiPanpen Bungalow Phuket - YmpäristöPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - HotellihuonePanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - RantaPanpen Bungalow Phuket - RantaPanpen Bungalow Phuket - RantaPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin ulkopuoliPanpen Bungalow Phuket - Hotellin sisätilatPanpen Bungalow Phuket - YmpäristöPanpen Bungalow Phuket - SisäänkäyntiPanpen Bungalow Phuket - VastaanottoPanpen Bungalow Phuket - RavintolaPanpen Bungalow Phuket - YmpäristöPanpen Bungalow Phuket - YmpäristöPanpen Bungalow Phuket - YmpäristöPanpen Bungalow Phuket - RavintolaPanpen Bungalow Phuket - Ympäristö


AS-AGWEB-3A08