Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 4774 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,2
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (4774)
Järjestä:
Niklas T. Pariskunta Finland, 14. helmikuuta 2011
Siisti hotelli

Siisteys, sijainti
6,7
Hyvä sijainti, tilavat siistit huoneet. Miinuksena aamupalan puute hotelilla
Ilmoita tästä arvioinnista
Magnus I. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2011
Erinomainen sijainti, ystävällinen palvelu mutta h

Hyvä sijainti. Ystävällienen henkilökunta.
7,3
Hotellin sijainti oli erinomainen. Henkilökunta oli ystävällistä vastaanottovirkailijasta aina siivoojiin. Huone hintaansa nähden vaatimaton. Lisäksi huoneessa haisi pahalle, kenties tupakoitu paljon. Huoneen hyvä puoli oli se että huone oli tilava, sekä wc oli moderni. Suosittelisin hotellia henkilöille joille sijainti on tärkein valintakriteeri, ei hotelli itsessään. Aamiasbuffet oli kattava ja hintansa arvoinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ling E. Pariskunta Malaysia, 25. huhtikuuta 2016
Excellent location, outstanding concierge
5,7
I first must commend the OUTSTANDING Concierge (in particular, a Chinese man with some grey hair on duty around 6pm on 25 April 2016 - pity I didn't get his name). On the day we checked-out, we kept our luggages at the concierge while we went out for lunch and final shopping. When we returned and we're doing some final packing (at the lobby) - (1) he helped us move our luggages to a more spacious spot so to ease our packing; (2) having done packing, he came to me & voluntarily gave us a temporary access card to the hotel guest washroom (without us asking) & said "Would u like to use the washroom first before your journey to the airport since it would be a long ride?"; (3) While we were still contemplating if we will head for the airport direct / Kowloon station for the airport express, he saw an available taxi & immediately hailed it so that we don't miss the chance for a cab while we think. I'm IMPRESSED. Hotel location was extremely strategic. Responsive and swift service. Clean. 1 thing to improve though - the mattress was way too hard (felt like I was almost sleeping on wood) & the pillows are way too soft & lack support.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tan S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 22. huhtikuuta 2016
Location
4,3
Location good. Room have smell and face towel only provided for 1st day chevk in. Room rate includive 2pcs complementary laundry service everyday, however cannot find laundry bag in thd room.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nishanth N. Perhe pienten lasten kanssa India, 22. huhtikuuta 2016
good stay
6
nice location.
Ilmoita tästä arvioinnista
Andy C. Yksin matkustava Singapore, 21. huhtikuuta 2016
located right in the heart of TST area
5,3
very near to East TST and also TST MTR
Ilmoita tästä arvioinnista
Sawangjit S. Pariskunta Thailand, 19. huhtikuuta 2016
Great
5
Nice location... Good foods and good shopping
Ilmoita tästä arvioinnista
Nayan S. Pariskunta India, 18. huhtikuuta 2016
Best in HK
6,7
Best place to stay & by public transportation it's very convenient.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anik R. Perhe pienten lasten kanssa India, 16. huhtikuuta 2016
Nice and pleasant stay
6
Hotel is really well placed, within few mins of walking distance to almost everything around. Check in and out were fast and efficient. Staff were helpful and courteous. Overall a lovely stay at this hotel. Highly recommended.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wing H. Liikematkailija China, 14. huhtikuuta 2016
It is great to us
6
We will come back again
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Park Hotel Hong Kong Hong KongPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoliPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VastaanottoPark Hotel Hong Kong Hong Kong - VastaanottoPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - Pubi/AulaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - HotellihuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - PalvelutPark Hotel Hong Kong Hong Kong - KylpyhuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - KuntosaliPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RavintolaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - RavintolaPark Hotel Hong Kong Hong Kong - KokoushuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - KokoushuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - KokoushuonePark Hotel Hong Kong Hong Kong - Kokoushuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05