Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Patong Beach Hotel Phuket - Kylpyhuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Kuuma-allas Patong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone Patong Beach Hotel Phuket - Uima-allas Patong Beach Hotel Phuket - Uima-allas Patong Beach Hotel Phuket - Aula Patong Beach Hotel Phuket - Ruoka ja Juomat Patong Beach Hotel Phuket - Ruoka ja Juomat
Patong Beach Hotel Phuket - Kuntosali Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Ravintola Patong Beach Hotel Phuket - Pubi/Aula Patong Beach Hotel Phuket - Kaupat Patong Beach Hotel Phuket - Kaupat Patong Beach Hotel Phuket - Kaupat
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 245

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
1085 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
9,1
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (1085)
Järjestä:
Tomi V. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 8. kesäkuuta 2012
Ok hotelli

Ok aamupala, mutta hieman kallis alueen hintatasoon nähden.
8,7
Avarat oleskelutilat, kohtalaisen paljon suomenkielisiä kirjoja kirjastossa. Nettiyhteys oli ok ja businesscenterkin oli vaikkei sitä käytettykkään. Suosittelen, hyvä hinta-laatu suhde.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kaisa P. Pariskunta Finland, 1. joulukuuta 2009
keskeinen sijainti

Lyhyt matka Bangla Roadille, siisti hotelli, kiva uima-allas. Ystävällinen henkilökunta.
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Leonardo G. Pariskunta Singapore, 30. elokuuta 2015
Good Staff, Room and Location

Room, Location, Staff
9
It is perfect Hotel to proposed a wedding to my GF and to celebrate my Birthday. The girl receptionist in night ship are very helpful to setup my room for my proposal. It is really a success because of her. Definitely I will recommend the Patong Beach Hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Helen A. Pariskunta Australia, 15. elokuuta 2015
best hotel ever

food, facilites, location
9,7
Wonderful
Ilmoita tästä arvioinnista
Lisa P. Pariskunta United Kingdom, 9. elokuuta 2015
Nice hotel right in the heart of the action!

Nice pool; nice room; good location
7,7
Lovely stay at the Patong Beach and very central. The only drawback is that because it is central that there is a lot of noise through the night from nearby bars etc... until the early hours. We found being on the top floor seemed to make the music even louder, which was a shame as it was a lovely stay otherwise. I think it was a shame that breakfast wasn't included as standard with the hotel rate, which has always been the standard elsewhere at similar hotels across Thailand, at actually a lower rate. Staff were lovely at the hotel and made us feel very welcome.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lam C. Pariskunta Malaysia, 7. elokuuta 2015
good

location food ..
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Saadet E. Pariskunta Turkey, 31. heinäkuuta 2015
Great location

location, bed, view
10
we were a honeymoon couple and it was well suited.
Ilmoita tästä arvioinnista
Suang S. Pariskunta Malaysia, 25. heinäkuuta 2015
Near to beach

Accessible location
6,3
The hotel overall not bad. But the swimming pool seems like a bit dirty. Even saw a rat in swimming pool. Terrible impression.
Ilmoita tästä arvioinnista
Henry G. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 24. heinäkuuta 2015
Wonderful holiday

Location, hotel facilities, comfort of the room
9,7
Excellent, I love the location of the hotel the staff were friendly and informative, the room was clean, and the size of the room was big enough for us as a family with 2 young children. I will definitely choose this hotel again if I visit phuket!
Ilmoita tästä arvioinnista
Jessy C. Pariskunta Malaysia, 21. heinäkuuta 2015
Good location

Location , friendly staff
10
Good location, infront Patong beach,
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - KylpyhuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - Kuuma-allasPatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - Uima-allasPatong Beach Hotel Phuket - Uima-allasPatong Beach Hotel Phuket - AulaPatong Beach Hotel Phuket - Ruoka ja JuomatPatong Beach Hotel Phuket - Ruoka ja JuomatPatong Beach Hotel Phuket - KuntosaliPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - RavintolaPatong Beach Hotel Phuket - Pubi/AulaPatong Beach Hotel Phuket - KaupatPatong Beach Hotel Phuket - KaupatPatong Beach Hotel Phuket - KaupatPatong Beach Hotel Phuket - PohjapiirroksetPatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - HotellihuonePatong Beach Hotel Phuket - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01