Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Patong Hemingway's Hotel

179/95-98 Soi Sansabai, Patong, Phuket, Thaimaa 83150

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 824 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (824)
Järjestä:
Lea H. Pariskunta Finland, 27. joulukuuta 2014
Kivoja asioita

Henkilökunta, siisteys, uima-alla
9,7
Erittäin mukava
Ilmoita tästä arvioinnista
Marko R. Yksin matkustava Finland, 18. syyskuuta 2014
Siisti hotelli

sijainti, hinta, uima-allas
6
Yövyin kaksi yötä. Ainoa mitä pidin miinuksena oli kun huone oli kohti vastapäistä rakennusta. Ei tiennyt onko päivä vai yö.. Suihku vähän omituinen. Koko lattia oli veden vallassa. Muuten ihan ok hotelli. Aamupalakin mnetteli.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chu G. Yksin matkustava Malaysia, 26. huhtikuuta 2016
For solo travelers
4,3
Good location, 7-11 just outside the corner. Cleanliness have to improve! Found three cockroach! !
Ilmoita tästä arvioinnista
Harold U. Yksin matkustava United States of America, 19. huhtikuuta 2016
Nice location helpful staff
6
I enjoyed my stay during Songkran. Breakfast was simple and could have added one more entree to enhance but still good. Staff was great
Ilmoita tästä arvioinnista
Abu J. Ryhmät Malaysia, 14. huhtikuuta 2016
Good
4,7
Good place and price...thumb up
Ilmoita tästä arvioinnista
Tihomir K. Yksin matkustava Thailand, 7. huhtikuuta 2016
🌟🌟🌟🌟🌟
6,7
recommendations for everyone 👍
Ilmoita tästä arvioinnista
David S. Yksin matkustava United Kingdom, 5. huhtikuuta 2016
Value for money.
6
The hotel is centrally located (5 minutes from Bangla road and 10 minutes from the beach). For what you pay, the rooms are very well equipped - air con, TV, safe, clean bed. The swimming pool is small but nice for a sundowner. Would and will stay again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Errol M. Yksin matkustava Australia, 31. maaliskuuta 2016
Staff remember me from a previous stay doing every
6
Rooms are large, are well equiped and good. Although could use a small modernisation touch up but suited me fine for my extended long stay.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dirk C. Yksin matkustava Belgium, 27. maaliskuuta 2016
Best value for money!
6,7
Great place to stay while in Patong/Phuket. Nice clean quiet rooms, A/C, rooftop pool, superb location & great staff!!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Novrita I. Yksin matkustava Indonesia, 14. maaliskuuta 2016
comfort room, great service

room, staffs, location
9
I really enjoy my stay here. It is smaller than I imagined but the location, room comfort, staffs are the best. Got problem with the door lock and they fixed it in 10min. This hotel is just what I need on the end of my holiday and I am very happy I stayed there. I will definitely return here!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Patong Hemingway’s Hotel PhuketPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Uima-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VastaanottoPatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - VastaanottoPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Kuuma-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Uima-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Ruoka ja JuomatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Uima-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Ruoka ja JuomatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - KylpyhuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - NäkymäPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Uima-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - RavintolaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - PalvelutPatong Hemingway’s Hotel Phuket - AulaPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Uima-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Uima-allasPatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - HotellihuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KylpyhuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - KylpyhuonePatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPatong Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin sisätilat


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05