Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Pearl Hotel

42 Montri Road, Muang, Mueang Phuket, Phuket, Thaimaa 83000

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä 131 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,8
Henkilökunta
6,6
Hotellin kunto/siisteys
6,7
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (131)
Järjestä:
Inga-Liisa N. Pariskunta Finland, 9. helmikuuta 2013
Keskustassa iso vanha hotelli

Hyvä palvelu, ystävällinen vastaanotto
7
Pearl Hotelli on ihan keskustassa, siitä oli helppo tutustua Phuket towniin, sekä vanhaan kaupunkiin, että uudempaan osaan. Hotelli oli rauhallinen, sillä samalla käytävällä oli vain muutamassa huoneessa asukkaita. Hotelli on vanha ja esim. kokolattiamatto ei meitä miellyttänyt. Uima-allasalue oli muuten viihtyisä, mutta vesi oli niin likaista, ettei voitu mennä uimaan ollenkaan. Aamupala oli seisovasta pöydästä ja se oli aina ehtinyt jäähtyä kun me menimme syömään. Eli kylmänä ei maistunut kovin hyvältä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Simo U. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 4. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti ja aamiainen, nuhjuiset huoneet

Aamiainen
6,7
Henkilökunta oli ystävällustä ja asiallista. Aamiainen oli runsas ja monipuolinen. Muten hotelli oli yleiskunnoltaa melko kehno. Vanhat kokolattiamatot teki paikasta melko nuhjuisen ja tunkkaisen. Sopii hyvin yöpymiseen, mutta en suosittele pidempiaikaiseen olekseluun
Ilmoita tästä arvioinnista
Kalle N. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 21. marraskuuta 2011
Siirtomaa-ajan henkeä valtavassa rakennuksessa

Hotelli sijaitsee melkein keskellä Phuket townia
6
Viivyimme Pearl Hotellissa yhden yön. Hotelli sijaitsee melkein keskellä Phuket townia ja omaa ilmeisesti hienon historian. Nykyisellään se on auttamattomasti vanhentunut, rapistunut ja kaipaa kipeästi kohennusta. Hotellin aula ja asuinkerrokset ovat kuin eri rakennuksesta: Siinä, missä aula on korkea ja pramea, ovat huoneet matalat ja nukkavierut.
Nähtävyysvinkki: Phuketin vanha kaupunki ja yömarkkinat ovat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellista.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mike B. Liikematkailija Germany, 30. joulukuuta 2015
Location

Location/Food/Parking
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Vivian J. Ryhmät Finland, 24. joulukuuta 2015
Good hotel to stay

Super friendly staff, nice pool, good location
9,3
Our stay was nice! Stayed there for 2 nights. Location was good and staff helped whenever needed:) close to Ocean shopping mall!
Ilmoita tästä arvioinnista
Sirikul S. Yksin matkustava Thailand, 14. joulukuuta 2015
Good values

Newer rooms, cleanliness, comfortable beds
10
I booked one of the new rooms on the top floor. It was very nice, very modern. Everything is clean and the bed is really comfy. Hot water works great, no issue about water drainage like other hotels. Staffs at front desk and house keepers are very helpful and friendly. I am very happy that I decided to stay at Pearl Hotel regardless of some negative reviews. The 12th floor restaurant is also excellent.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jon B. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 12. joulukuuta 2015
A short stay

Newly designed rooms - priced affordable
7,7
We were on our way to Phi Phi islands and this was convenient to the ferry's
Ilmoita tästä arvioinnista
Eileen T. Ryhmät Singapore, 22. lokakuuta 2015
Prime location

They are coming up with a new noodle restaurant! Looking forward to stay in the hotel again and the staff there was helpful and friendly. They are very responsive too.
8
Being a 3 star hotel, I think that they did not overate themselves. I think if they renovate their hotel, I believe that they will be able to move up the chart.
Ilmoita tästä arvioinnista
Li C. Ryhmät Singapore, 19. lokakuuta 2015
Great location & clean

Location, cleaniness & food
8
Excellent. It was my 2nd time staying at pearl.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jurarat R. Pariskunta Thailand, 16. huhtikuuta 2015
Not many service

Near the city
6,3
We stayed just 1night,,it was good
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Pearl Hotel PhuketPearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - KylpyhuonePearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliPearl Hotel Phuket - AulaPearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPearl Hotel Phuket - AulaPearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - Uima-allasPearl Hotel Phuket - Uima-allasPearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A07