tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Pearl Hotel

42 Montri Road, Muang, Mueang Phuket, Phuket, Thaimaa 83000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Hotellihuone Pearl Hotel Phuket - Ravintola Pearl Hotel Phuket - Ravintola Pearl Hotel Phuket - Ravintola Pearl Hotel Phuket - Ravintola Pearl Hotel Phuket - Ravintola
Pearl Hotel Phuket - Kokoushuone Pearl Hotel Phuket - Kokoushuone Pearl Hotel Phuket - Kokoushuone Pearl Hotel Phuket - Kokoushuone Pearl Hotel Phuket - Kokoushuone Pearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilat Pearl Hotel Phuket - Aula Pearl Hotel Phuket - Aula Pearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Pearl Hotel Phuket - Uima-allas Pearl Hotel Phuket - Aula
Alue: Mueang Phuket Huoneiden lukumäärä: 212

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 108 arviota

Vastinetta rahalle
6,8
Sijainti
7,6
Henkilökunta
6,3
Hotellin kunto/siisteys
6,4
Huonemukavuus/taso
7,3
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (108)
Järjestä:
Inga-Liisa N. Pariskunta Finland, 9. helmikuuta 2013
Keskustassa iso vanha hotelli

Hyvä palvelu, ystävällinen vastaanotto
7
Pearl Hotelli on ihan keskustassa, siitä oli helppo tutustua Phuket towniin, sekä vanhaan kaupunkiin, että uudempaan osaan. Hotelli oli rauhallinen, sillä samalla käytävällä oli vain muutamassa huoneessa asukkaita. Hotelli on vanha ja esim. kokolattiamatto ei meitä miellyttänyt. Uima-allasalue oli muuten viihtyisä, mutta vesi oli niin likaista, ettei voitu mennä uimaan ollenkaan. Aamupala oli seisovasta pöydästä ja se oli aina ehtinyt jäähtyä kun me menimme syömään. Eli kylmänä ei maistunut kovin hyvältä.
Simo U. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 4. tammikuuta 2012
Hyvä sijainti ja aamiainen, nuhjuiset huoneet

Aamiainen
6,7
Henkilökunta oli ystävällustä ja asiallista. Aamiainen oli runsas ja monipuolinen. Muten hotelli oli yleiskunnoltaa melko kehno. Vanhat kokolattiamatot teki paikasta melko nuhjuisen ja tunkkaisen. Sopii hyvin yöpymiseen, mutta en suosittele pidempiaikaiseen olekseluun
Kalle N. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 21. marraskuuta 2011
Siirtomaa-ajan henkeä valtavassa rakennuksessa

Hotelli sijaitsee melkein keskellä Phuket townia
6
Viivyimme Pearl Hotellissa yhden yön. Hotelli sijaitsee melkein keskellä Phuket townia ja omaa ilmeisesti hienon historian. Nykyisellään se on auttamattomasti vanhentunut, rapistunut ja kaipaa kipeästi kohennusta. Hotellin aula ja asuinkerrokset ovat kuin eri rakennuksesta: Siinä, missä aula on korkea ja pramea, ovat huoneet matalat ja nukkavierut.
Nähtävyysvinkki: Phuketin vanha kaupunki ja yömarkkinat ovat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellista.
Rosli B. Liikematkailija Singapore, 13. lokakuuta 2014
Pearl Hotel Stay

Comfort, Clean & Friendlier
7,7
Overall, this hotel is good to stay. However, we were placed on the 10th floor which was too quiet. We were wondering whether we were alone on this floor. Suggest to place us with other hotel accommodaters. The most important thing is that there is no wifi in the room. We have to go to the restaurant on the ground floor for free wifi. Inconvenience.
Dieter L. Liikematkailija Australia, 4. kesäkuuta 2014
not plesent very disappointed

Pearl Hotel
2
William B. Liikematkailija United States of America, 7. syyskuuta 2013
Good base but not for pleasure

Location. Housekeeping staff.
4,7
Peter K. Pariskunta Australia, 19. heinäkuuta 2013
Right in the middle of Phuket Town

Comfortable bed, air conditioning, shower
6,7
It was a day of recovery for me so the fact that it was a comfortable bed was great.
Mihoko Y. Perhe isojen lasten kanssa Japan, 24. kesäkuuta 2013
Though the room was very old, I have no complains.

breakfast, location, view form the room
7,7
No free wifi is provided. Hotel staff told us kindly to buy access card and use it with pc at lobby. Room is very old. No coffee/tea making facility. But I like this hotel. This hotel must be once the best hotel in Phuket Town, I guess. Fruits was served by the staff with traditional Thai costume at evening. Staff's uniform was also very nice kebaya and sarong.
Quenton T. Pariskunta Australia, 3. huhtikuuta 2013
Pleasant, budget wise

Value, gardens , pool
7,3
It was a pleasant stay , at around $50 a night breakfast included nice gardens and helpful staff after booking a flying hanuman trip online had them call ahead and arrange our pick up and again remind us when pick up was
Chanunphorn P. Liikematkailija Thailand, 24. maaliskuuta 2013
Hotel in in city centre but it is very old.

Central of Phuket city for those who is doing business
3
Room is very awful. We booked Junior suite which was the highest type of room in Agoda but the room is so old and not clean at all.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Pearl Hotel PhuketPearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - HotellihuonePearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - RavintolaPearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - KokoushuonePearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPearl Hotel Phuket - AulaPearl Hotel Phuket - AulaPearl Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliPearl Hotel Phuket - Uima-allasPearl Hotel Phuket - Uima-allasPearl Hotel Phuket - AulaPearl Hotel Phuket - Hotellin sisätilatPearl Hotel Phuket - Uima-allas


AS-AGWEB-3B04