tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Prince Hotel Kuala Lumpur

No. 4 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malesia 50450 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur
Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kylpyhuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kahvila/Kahvila Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pubi/Aula
Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive Lounge Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Juhlasali Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kokoushuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Business Center Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lasten klubi Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allas Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kuntosali Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kuntosali Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kylpylä Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Näkymä Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli
Alue: KLCC Huoneiden lukumäärä: 608

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2987 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (2987)
Järjestä:
Perttu S. Pariskunta Finland, 14. tammikuuta 2011
hyvä sijainti

hinta-laatu suhde, sijainti, aamupala, tilavat huoneet (residence puoli).
8
kaikki toimi hotellissa varsin hyvin. hotellissa complimentary shuttle service bus. hotellin viereisellä tontilla paraikaa rakennustyömaa josta kantautuu melua aamusta alkaen. kuitenkin vasta noin klo. 08.30 aloittelivat aina. hotellin uima-allas alueen viereinen "garden" alue meni remonttiin juuri oleskelun aikana. lyhyt matka bukit bintang kauppakeskus/yöelämä alueelle. huoneistot olivat riittävän tilavat ja housekeeping toimi hyvin.
Ravintolavinkki: ravintolavinkki: traders hotel, skybar 33. kerros.
Arto L. Yksin matkustava Finland, 22. tammikuuta 2010
Keskellä vilkkaan kaupungin ydintä

Hyvällä paikalla, siisti loistohotelli, jossa on myös viihtyisä uima-allasalue, jossa voi unohtaa miljoonakaupungin vilskeen. Huoneesta oli suora näkymä "twin toweriin".
10
Jimmi T. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 21. lokakuuta 2014
Great KLCC view,strategic location,friendly staffs

Strategic Location, super helpful staffs & spacious room
8,7
Enjoyed very much
Eiad M. Liikematkailija Saudi Arabia, 20. lokakuuta 2014
Nice

Coffee، nearest and swilling
7,7
I got good price
Pooi Y. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 19. lokakuuta 2014
location and comfortable room

location, cleanliness and confortable
8
comfortable room with younger kids, enjoyed the bathtub and nice swimming pool.
Yirn Y. Ryhmät Malaysia, 19. lokakuuta 2014
Clean. Good location.

Good location. Clean
8,7
Eunice L. Pariskunta Malaysia, 19. lokakuuta 2014
Not up to the best

KLCC view, spacious, cleanliness
7,3
The breakfast is quite disappointing, not much varieties and not up to standard. Nobody attend to us at the reception counter when I was standing at the counter for at least 5 minutes. I required a high floor and non-smoking room but i was told all were occupied when I checked in.
Mohamed O. Liikematkailija Singapore, 17. lokakuuta 2014
I paid for cockroaches
3,7
I stayed for 3 nights. There were cockroaches crawling in my bathroom while i was having shower. I reported this to front desk, and their response was " So what can we do about this?" I have to instruct them to get my room changed. The next room I got was nothing better! I am a non smoker & the room had a smell of cigarette smoke. And again I reported this to front desk, and their response was " So what can we do about this?" They sent someone from house keeping to spray off using an air freshener,but it was completely useless. This was a non smoking level with smoke detectors in the room. Yet It stinked of cigarettes.
Mohamed A. Pariskunta Australia, 17. lokakuuta 2014
Poor Booking Standards

Staff
6,7
Lilia P. Ryhmät Philippines, 14. lokakuuta 2014
Spacious room

spacious, clean, cheap
9
I had a great stay in the hotel. The room is clean and spacious. It is near the shopping area.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KylpyhuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kahvila/KahvilaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pubi/AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - JuhlasaliPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KokoushuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Business CenterPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lasten klubiPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuntosaliPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuntosaliPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KylpyläPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - NäkymäPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli

Asiakasarvioita - Prince Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A01