tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Prince Hotel Kuala Lumpur

No. 4 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malesia 50450 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur
Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kylpyhuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Ravintola Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kahvila/Kahvila Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pubi/Aula
Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive Lounge Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Juhlasali Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kokoushuone Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Business Center Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lasten klubi Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allas Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kuntosali Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kuntosali Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kylpylä Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Näkymä Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli
Alue: KLCC Huoneiden lukumäärä: 608

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2933 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,3
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (2933)
Järjestä:
Perttu S. Pariskunta Finland, 14. tammikuuta 2011
hyvä sijainti

hinta-laatu suhde, sijainti, aamupala, tilavat huoneet (residence puoli).
8
kaikki toimi hotellissa varsin hyvin. hotellissa complimentary shuttle service bus. hotellin viereisellä tontilla paraikaa rakennustyömaa josta kantautuu melua aamusta alkaen. kuitenkin vasta noin klo. 08.30 aloittelivat aina. hotellin uima-allas alueen viereinen "garden" alue meni remonttiin juuri oleskelun aikana. lyhyt matka bukit bintang kauppakeskus/yöelämä alueelle. huoneistot olivat riittävän tilavat ja housekeeping toimi hyvin.
Ravintolavinkki: ravintolavinkki: traders hotel, skybar 33. kerros.
Arto L. Yksin matkustava Finland, 22. tammikuuta 2010
Keskellä vilkkaan kaupungin ydintä

Hyvällä paikalla, siisti loistohotelli, jossa on myös viihtyisä uima-allasalue, jossa voi unohtaa miljoonakaupungin vilskeen. Huoneesta oli suora näkymä "twin toweriin".
10
Kamil T. Perhe pienten lasten kanssa Saudi Arabia, 1. lokakuuta 2014
Good for evry things

Loc, food, big rooms
9,3
Kamil T. Perhe pienten lasten kanssa Saudi Arabia, 27. syyskuuta 2014
Close to evry things

Location, staff, food
9,3
Mohammad A. Perhe pienten lasten kanssa Brunei Darussalam, 27. syyskuuta 2014
Good hotel

1) Close to shopping centre 2) Pool closes at 10pm 3) Spacious rooms
8,7
I stayed at the one bedroom apartment and really liked it as it was spacious. It had two tvs which was good as my kids used one and i used the other one. The pool closes at 10pm which was good as i had the chance to relax after a whole day shopping. We had breakfast at the apartments residence lounge and the food was good. The only downside was that we were given the smoking floor as the non smoking one was full, although we did state in our reservation that we preferred a non smoking floor. Overall a good hotel esp those bringing their families.
Suraiyah Z. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 27. syyskuuta 2014
Value for Money

Staff, Food & Dining and Location
10
Great. Need to mentioned on Zulkifli the Sous Chef and the waiter Juhadat, they are very service oriented people..Front office was efficient when we requested for a change of room and even during our check out. Overall, it was a pleasant experience.
Misha A. Liikematkailija Australia, 26. syyskuuta 2014
Great Location

Location, staff and Bed
8
It was pleasant, bed was very comfortable and staff was friendly. It's not my first time, love the hotel as this is my regular hotel whenever in KL.
Alijeffty G. Yksin matkustava Philippines, 26. syyskuuta 2014
nice and comfy

friendly staffs, comfortable bed, good food
8,7
very good experience
Seungweon O. Liikematkailija South Korea, 25. syyskuuta 2014
nice location

staff,room,location
7
awesome
Martin B. Liikematkailija Germany, 24. syyskuuta 2014
Nearly perfect

Large Room, good location, friendly Staff
9
Light large room and bath room, good restaurant, excellent location. Only drawback is the charged internet in the room, which in the end I got complimentary for the 4 days I stayed there. Like in many places in Malaysia it is also here very hard to get a normal taxi and when it finally arrives they don’t want to use the meter. My complain is that the hotel staff does nothing or very little against this praxis – no reporting but indirectly promoting the blue taxis.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Prince Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KylpyhuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RavintolaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kahvila/KahvilaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Pubi/AulaPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Executive LoungePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - JuhlasaliPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KokoushuonePrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Business CenterPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Lasten klubiPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuntosaliPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuntosaliPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KylpyläPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - NäkymäPrince Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellin ulkopuoli

Asiakasarvioita - Prince Hotel Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A06