Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 5784 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (5784)
Järjestä:
Esa V. Yksin matkustava Philippines, 20. kesäkuuta 2013
Rentoutus loma

Sijainti, Iso huone ja mukava sänky
8,3
Hotelli on aivan Ayala ostoskeskuksen vieressä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 18. kesäkuuta 2013
Rentoutuva

Sijainti, mukava huone, Hyvä sänky
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Jussi K. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2013
Erinomainen vastine rahalle

Siisteys, henkilökunta, hyvä ruoka, huone
8,7
Vierailu oli kaikin puolin miellyttävä kokemus; avulias henkilökunta, huone siisti ja hyvän kokoinen, langaton netti huoneessa jne. Hotelli vastasi juuri sitä mitä odotimme.
Ilmoita tästä arvioinnista
Emmanuel A. Yksin matkustava Philippines, 29. toukokuuta 2016
Wonderful!
6,7
Great Customer Service, the location is awesome, the facilities are great. For sure, I will be back here next time
Ilmoita tästä arvioinnista
Bruno S. Pariskunta Switzerland, 26. toukokuuta 2016
Located very central
6,3
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
James W. Perhe isojen lasten kanssa Canada, 25. toukokuuta 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the mo
4
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.
Ilmoita tästä arvioinnista
Frank H. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 25. toukokuuta 2016
Excellent hotel and customer service
6,7
The hotel has excellent customer service. The staff are courteous, friendly and very accommodating. It's a great value for the money. Keep it up!
Ilmoita tästä arvioinnista
Neil B. Pariskunta Australia, 24. toukokuuta 2016
good
6,7
very good
Ilmoita tästä arvioinnista
Quoc H. Pariskunta Australia, 24. toukokuuta 2016
5 star service! Seriously!
6,7
Three words: Amazing customer service! Everything from the security staff, to the buffet staff and frontline staff was absolutely amazing! I had such a great stay and we could really tell that each and every one of the staff care so much about their job and their customers. We will definitely stay here again on our next trip to Cebu and you now have a customer for life. Thank you!
Ilmoita tästä arvioinnista
Sylvi S. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 23. toukokuuta 2016
Good people
6,7
The staff is very accomodating.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - NäkymäQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - JuhlasaliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SviittiQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilatQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - HotellihuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ruoka ja JuomatQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05