tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vastaanotto Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Näkymä Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Sisäänkäynti Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Aula Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kylpyhuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 427
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 4163 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (4163)
Järjestä:
Esa V. Yksin matkustava Philippines, 20. kesäkuuta 2013
Rentoutus loma

Sijainti, Iso huone ja mukava sänky
8,3
Hotelli on aivan Ayala ostoskeskuksen vieressä.
Esa V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 18. kesäkuuta 2013
Rentoutuva

Sijainti, mukava huone, Hyvä sänky
8,3
Jussi K. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2013
Erinomainen vastine rahalle

Siisteys, henkilökunta, hyvä ruoka, huone
8,7
Vierailu oli kaikin puolin miellyttävä kokemus; avulias henkilökunta, huone siisti ja hyvän kokoinen, langaton netti huoneessa jne. Hotelli vastasi juuri sitä mitä odotimme.
Carl S. Pariskunta Canada, 27. joulukuuta 2014
I found my Quest

Staff were exceedingly friendly and helpful, proximity of hotel to major shopping and attractions, the inclusive breakfast was good
9,7
We stayed at this hotel for our 5th Anniversary as well as Christmas. It was great.
Neal F. Pariskunta Afghanistan, 26. joulukuuta 2014
my stay at the Quest

staff, front desk staff, t
10
Ma C. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 23. joulukuuta 2014
awesome

great lobby ambiance
8,7
It was fantastic
Emma P. Pariskunta Philippines, 23. joulukuuta 2014
Look no further

Centrally Located, Super Clean, Value for money
9,7
I'd love to come back! This hotel delivers on what matters most to a picky traveller like me: cleanliness, location, and a good comfy bed to rest my head on. This is the kind of hotel I wouldn't mind cocooning in the whole day (or week). Loved the warm towels--I don't even mind having to call up housekeeping to send them in everyday. Breakfast was good enough with a room for improvement - perhaps less on the processed meat and more food made from scratch. But overall, it's a wonderful hotel.
Charles N. Liikematkailija United States of America, 23. joulukuuta 2014
Standard of excellencr

Number one - ambiance and atmosphere. number two - location . Number three - treatment by staff
9,3
Stay was exceptionally comfortable. I felt more comfortable and secure than at my house.
Mark A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 21. joulukuuta 2014
Very Good Quest Indeed

Location, Big Rooms, Clean & Comfy
9,3
It was Great Value for Money indeed *** Stars
June L. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 21. joulukuuta 2014
Good location.

Location, food, comfort
9,3
We had a relaxing hussle free stay.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VastaanottoQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - NäkymäQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SisäänkäyntiQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KylpyhuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilatQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - JuhlasaliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - JuhlasaliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola

Asiakasarvioita - Quest Hotel & Conference Center - Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3B06