tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vastaanotto Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Näkymä Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Sisäänkäynti Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Aula Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kylpyhuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 427
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 3683 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (3683)
Järjestä:
Esa V. Yksin matkustava Philippines, 20. kesäkuuta 2013
Rentoutus loma

Sijainti, Iso huone ja mukava sänky
8,3
Hotelli on aivan Ayala ostoskeskuksen vieressä.
Esa V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 18. kesäkuuta 2013
Rentoutuva

Sijainti, mukava huone, Hyvä sänky
8,3
Jussi K. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2013
Erinomainen vastine rahalle

Siisteys, henkilökunta, hyvä ruoka, huone
8,7
Vierailu oli kaikin puolin miellyttävä kokemus; avulias henkilökunta, huone siisti ja hyvän kokoinen, langaton netti huoneessa jne. Hotelli vastasi juuri sitä mitä odotimme.
Monalisa A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 31. elokuuta 2014
One of the best hotel in Cebu ive been

The nice and tidy room, friendly staff and delicious food
10
Best experience in celebrating my fathers birthday.
Herman L. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 27. elokuuta 2014
Great location, value for money

The best three things about this hotel is its value for money, great location for its price. Efficient staff and cleanliness.
7,3
Our stay at this hotel was very good. There were only two downside to our stay .... the room service took a long time and acoustics wasn't good, we could hear people's voices in the hallway with doors banging. Overall, our stay was good, will definitely stay here again.
Sharon L. Ryhmät Philippines, 25. elokuuta 2014
good location

location, breakfast buffet
9,7
ok
Antonio A. Yksin matkustava Philippines, 25. elokuuta 2014
Clean rooms

Clean room and kind staff
10
Great
Anabella O. Pariskunta Philippines, 24. elokuuta 2014
Great location

Great location, friendly staff, comfortable rooms
9
We found the place very comfortable. The beds were big. A bidet is available, which is a big plus factor for me. The place is just across Ayala Center so it is very convenient for those who want to shop. The staff is very accommodating.
Luciano R. Pariskunta Philippines, 23. elokuuta 2014
Good value for money

Location, Friendly Staff, Comfortable
9
It was a good experience so far. My husband said that the food was too safe - if you know what I mean...
Taejun S. Yksin matkustava South Korea, 23. elokuuta 2014
good place

place, silence, clean
9,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VastaanottoQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - NäkymäQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SisäänkäyntiQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KylpyhuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilatQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - JuhlasaliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali

Asiakasarvioita - Quest Hotel & Conference Center - Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3B05