tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Quest Hotel & Conference Center - Cebu

Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Vastaanotto Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Näkymä Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Sisäänkäynti Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kylpyhuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Juhlasali Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Aula
Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kokoushuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Aula Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Aula Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business Center Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Kylpyhuone Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Ravintola Quest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 427
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 4524 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,6
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (4524)
Järjestä:
Esa V. Yksin matkustava Philippines, 20. kesäkuuta 2013
Rentoutus loma

Sijainti, Iso huone ja mukava sänky
8,3
Hotelli on aivan Ayala ostoskeskuksen vieressä.
Esa V. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 18. kesäkuuta 2013
Rentoutuva

Sijainti, mukava huone, Hyvä sänky
8,3
Jussi K. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2013
Erinomainen vastine rahalle

Siisteys, henkilökunta, hyvä ruoka, huone
8,7
Vierailu oli kaikin puolin miellyttävä kokemus; avulias henkilökunta, huone siisti ja hyvän kokoinen, langaton netti huoneessa jne. Hotelli vastasi juuri sitä mitä odotimme.
Darwyn H. Yksin matkustava Canada, 24. maaliskuuta 2015
Remarkable Service

Staff
10
I would like to thank the hotel staff for assisting me when I most needed it. I was feel ill when I arrived and the staff promptly called an in-house nurse and the a doctor. They help me get the hospital care I needed. I realize the few hours I was in the hotel I could tell it was top quality facilities, my room was very comfortable and the staff were fantastic.
Abdul J. Pariskunta Malaysia, 24. maaliskuuta 2015
Great Staff, Great Location & Clean Rooms

Great Staff, Great Location & Clean Rooms
8,3
Mary A. Liikematkailija Philippines, 23. maaliskuuta 2015
I would recommend this hotel to other travellers.

location, cleanliness, food
9,3
It was very satisfactory. I had no problem with transportation because taxis are always available, the staff were courteous, our room was clean and cleaned daily upon request, and the food was excellent - well prepared, delicious and plentiful, with a wide array of choices . i
Steven N. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 23. maaliskuuta 2015
Steven

Location , room staff
9,3
Had a great stay abd would be staying there again
Tomas L. Liikematkailija United States of America, 22. maaliskuuta 2015
Good location but can become a zoo when it's full

Location, decent price, good value
6,3
Vincent O. Liikematkailija Singapore, 21. maaliskuuta 2015
Overall Satisfied

Location, Value for Money & Great Staff
7
Location, Value for Money & Great Staff
Manases C. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 21. maaliskuuta 2015
Clean and accessible

location, cleanliness comfort
8
Nice and comforting

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Quest Hotel & Conference Center - Cebu CebuQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - VastaanottoQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - NäkymäQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SisäänkäyntiQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KylpyhuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin sisätilatQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - JuhlasaliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - JuhlasaliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KokoushuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - KylpyhuoneQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allasQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - AulaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - SviittiQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - RavintolaQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Business CenterQuest Hotel & Conference Center - Cebu Cebu - Uima-allas

Asiakasarvioita - Quest Hotel & Conference Center - Cebu, Cebu

AS-AGWEB-3C02