Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu City, Filippiinit 6032 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellihuone Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kylpyhuone Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellihuone Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kaupat Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Pubi/Aula Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Vastaanotto Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kaupat Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kaupat Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Ravintola Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Lähistön nähtävyydet Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Ravintola
Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Lähistön nähtävyydet Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Palvelut Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoli Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellihuone Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoli Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoli Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Virkistysmahdollisuudet Quo Vadis Dive Resort Cebu City - Vastaanotto
Alue: Moalboal Huoneiden lukumäärä: 25

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
487 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,9
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (487)
Järjestä:
Jukka M. Pariskunta Finland, 27. maaliskuuta 2013
Hieno kohde rantalomailijalle ja sukeltajalle

Sukelluspalvelut
7,7
Erinomainen kokemus. Uudestaan tänne hienoja elämyksiä hakemaan.
Pirjo T. Pariskunta Finland, 7. helmikuuta 2013
Rauhallinen hotelli

Hiljaisuutta kaipaavalle hyvä hotelli
7
Miellyttävä henkilökunta ,hyvät hierovat ,siivous joka päivä ,rauhallinen pieni paikka ja upeat maisemat. Rannassa kiviä,mereen mentäessä kengät jalassa,koska pohjassa myös simpukoita.
Elina K. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2013
Mukava ja siisti hotelli.

Uima-allasalue ja allasbaari olivat kivat, aamiainen oli hyvä ja huoneet hyvätasoiset.
7
Olimme Quo Vadis Beach Resortissa kaksi yötä ja hotellista jäi hyvä fiilis. Huoneet olivat kivat ja sijainti samoin. Sukeltajille hotellissa on tarjolla sukelluskursseja ja retkiä, ja alkeet saa opetella hotellin uima-altaassa. Palvelu oli hyvätasoista ja henkilökunta oli ystävällistä. Hotellia voi suositella kaikentyyppisille matkustajille, pariskunnista lapsiperheisiin. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.
Sigrid S. Yksin matkustava Netherlands, 14. heinäkuuta 2015
Perfect stay if you want to dive!

The staff is super friendly And helpfull, you can choose from a large amount of European food if you would like. The gardenview room are big. And good price
8
I had a wonderfull stay! I did divingclass instructor is the best! Everything is well organized. And the gear is good! The house reef is wonderful. Even though the visibility was not good. I would definitely go there again!!
Mohamed R. Yksin matkustava United States of America, 11. heinäkuuta 2015
Fair

Location - cleanliness - security
5,7
Mary G. Pariskunta Philippines, 9. heinäkuuta 2015
Great Place for those who love To DIVE

Clean, nice staff and a relaxing place
8,7
We thank the receptionist 'coz they upgraded us to a superior room... It was our last stay in Moalboal and we really enjoyed it..thanks a lot!!!
Kwan Y. Yksin matkustava Australia, 29. kesäkuuta 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Ann J. Pariskunta Philippines, 14. kesäkuuta 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Vanessa S. Pariskunta Philippines, 12. kesäkuuta 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Matthew F. Yksin matkustava United States of America, 21. toukokuuta 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Quo Vadis Dive Resort Cebu CityQuo Vadis Dive Resort Cebu City - HotellihuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu City - KylpyhuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu City - HotellihuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - KaupatQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Pubi/AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - VastaanottoQuo Vadis Dive Resort Cebu City - KaupatQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - KaupatQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Lähistön nähtävyydetQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Lähistön nähtävyydetQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu City - PalvelutQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu City - HotellihuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu City - VirkistysmahdollisuudetQuo Vadis Dive Resort Cebu City - VastaanottoQuo Vadis Dive Resort Cebu City - VirkistysmahdollisuudetQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - NäkymäQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Uima-allasQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Uima-allasQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Uima-allasQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Pubi/AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - NäkymäQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu City - AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu City - VirkistysmahdollisuudetQuo Vadis Dive Resort Cebu City - Pubi/Aula


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C03