Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Quo Vadis Dive Resort

Panagsama Beach, Moalboal, Cebu, Filippiinit 6032 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Quo Vadis Beach Resort
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellihuone Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kylpyhuone Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellihuone Quo Vadis Dive Resort Cebu - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kaupat Quo Vadis Dive Resort Cebu - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu - Pubi/Aula Quo Vadis Dive Resort Cebu - Vastaanotto Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kaupat Quo Vadis Dive Resort Cebu - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kaupat Quo Vadis Dive Resort Cebu - Ravintola Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu - Lähistön nähtävyydet Quo Vadis Dive Resort Cebu - Ravintola
Quo Vadis Dive Resort Cebu - Lähistön nähtävyydet Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu - Palvelut Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoli Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellihuone Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoli Quo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoli Quo Vadis Dive Resort Cebu - Ympäristö Quo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja Aktiviteetit Quo Vadis Dive Resort Cebu - Virkistysmahdollisuudet Quo Vadis Dive Resort Cebu - Vastaanotto
Alue: Moalboal Huoneiden lukumäärä: 25

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä
483 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
7,9
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,6
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (483)
Järjestä:
Jukka M. Pariskunta Finland, 27. maaliskuuta 2013
Hieno kohde rantalomailijalle ja sukeltajalle

Sukelluspalvelut
7,7
Erinomainen kokemus. Uudestaan tänne hienoja elämyksiä hakemaan.
Pirjo T. Pariskunta Finland, 7. helmikuuta 2013
Rauhallinen hotelli

Hiljaisuutta kaipaavalle hyvä hotelli
7
Miellyttävä henkilökunta ,hyvät hierovat ,siivous joka päivä ,rauhallinen pieni paikka ja upeat maisemat. Rannassa kiviä,mereen mentäessä kengät jalassa,koska pohjassa myös simpukoita.
Elina K. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2013
Mukava ja siisti hotelli.

Uima-allasalue ja allasbaari olivat kivat, aamiainen oli hyvä ja huoneet hyvätasoiset.
7
Olimme Quo Vadis Beach Resortissa kaksi yötä ja hotellista jäi hyvä fiilis. Huoneet olivat kivat ja sijainti samoin. Sukeltajille hotellissa on tarjolla sukelluskursseja ja retkiä, ja alkeet saa opetella hotellin uima-altaassa. Palvelu oli hyvätasoista ja henkilökunta oli ystävällistä. Hotellia voi suositella kaikentyyppisille matkustajille, pariskunnista lapsiperheisiin. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.
Kwan Y. Yksin matkustava Australia, 29. kesäkuuta 2015
good for vacation

the service is quite good, and the environment is suited for vacation, and the service of diving is good
7,7
Ann J. Pariskunta Philippines, 14. kesäkuuta 2015
We love it

Clean, quiet and location
9,3
We love the place. We enjoy staying here. Good thing is not near on the bar/party area. My husband and I like relaxing place. we like the food.
Vanessa S. Pariskunta Philippines, 12. kesäkuuta 2015
Both good and bad

Very near the coastline, beach is accessible, they let us borrow life vests for free while some of the snorkeling gears cam be rented for very cheap price
8,3
Enjoyed it as it is very close to the sea. Room was okay, however at night insects can come inside though doors and windows were already shut. Bad experience was with the comfort room. It has an awful smell all throughout our stay, plus the water supply was not really good thag we opted to take a shower outside by the poolside.
Matthew F. Yksin matkustava United States of America, 21. toukokuuta 2015
Good for diving. That's the only reason to stay.

Diving, location, decent service
6,7
Meh
Wong M. Pariskunta Malaysia, 19. toukokuuta 2015
Value for money

Clean,
6,3
We book a room with fan. It is very hot at night,change to air cond room in the end, just for sleeping. Maybe due to the hot weather. The room is clean n valuable. Worth for it.
Emma K. Yksin matkustava United Kingdom, 10. toukokuuta 2015
Lovely little dive resort

Dive shop, location and views of the sea, relaxation
8,3
We loved it here! We are backpackers so it was over our budget and we only stayed for 1 night but we came back everyday to use the pool and go diving! Our room was fully Booked so we were upgraded for free to a bungalow with sea views, air con, a tv and a minibar! It was a little piece of luxury for us for one night!
Crisanto B. Ryhmät Philippines, 10. toukokuuta 2015
Nice stay at this resort

Nice and spacious rooms, nice pool, fantastic view of the sea
7,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Quo Vadis Dive Resort CebuQuo Vadis Dive Resort Cebu - HotellihuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu - KylpyhuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu - HotellihuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - KaupatQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pubi/AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu - VastaanottoQuo Vadis Dive Resort Cebu - KaupatQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - KaupatQuo Vadis Dive Resort Cebu - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu - Lähistön nähtävyydetQuo Vadis Dive Resort Cebu - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu - Lähistön nähtävyydetQuo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu - PalvelutQuo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu - HotellihuoneQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu - VirkistysmahdollisuudetQuo Vadis Dive Resort Cebu - VastaanottoQuo Vadis Dive Resort Cebu - VirkistysmahdollisuudetQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - Kuntoilu ja AktiviteetitQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu - Hotellin ulkopuoliQuo Vadis Dive Resort Cebu - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu - RavintolaQuo Vadis Dive Resort Cebu - NäkymäQuo Vadis Dive Resort Cebu - Uima-allasQuo Vadis Dive Resort Cebu - Uima-allasQuo Vadis Dive Resort Cebu - Uima-allasQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pubi/AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu - AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu - NäkymäQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - YmpäristöQuo Vadis Dive Resort Cebu - AulaQuo Vadis Dive Resort Cebu - VirkistysmahdollisuudetQuo Vadis Dive Resort Cebu - Pubi/Aula


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

SG-AGWEB-6A03