Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

R Mar Resort and Spa

33 Soi Rat U Thid 200 Pee 1, Rat U thid 200 Pee Road, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Jintana Patong
R Mar Resort and Spa Phuket - Ravintola R Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/Aula R Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/Aula R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli R Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/Aula R Mar Resort and Spa Phuket - Ravintola R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Kylpylä R Mar Resort and Spa Phuket - Kylpylä R Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allas R Mar Resort and Spa Phuket - Kylpylä R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone
R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone R Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 78

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 2630 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (2630)
Järjestä:
Kari T. Yksin matkustava Finland, 29. huhtikuuta 2013
Tosi mukavat 5 yötä patongilla

Sijainti,rauhallisuus,allasalue
9
Mukava reissu ja kiva pikkuloma hua hinista käsin
Ilmoita tästä arvioinnista
Teija P. Pariskunta Finland, 28. tammikuuta 2013
keidas keskellä patongia

henkilökunta ystävällinen,hotelli siist kauttaltaan.
8,3
deluxe huone pihalle päin oli kiva. aamiainen hyvä,hedelmä valikoima olisi voinut olla isompi. allasaluella piti olla ajoissa että sai aurinkotuolin,muuten allasalue ok ja siisti.
Ravintolavinkki: hyviä ruokapaikkoja hotellin vieressä. paras ruoka rannan oikotien varrella olevassa "norjalaisravintolassa" . hotellin portista n.20m suosittu ja hyvä hierontapaikka.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tuomas N. Pariskunta Finland, 3. helmikuuta 2010
Ok hotelli

Moderni sisustus (deluxehuoneissa), hyvin toimiva ilmastointi ja huoneautomatiikka. Hieno allasalue. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta hyvin rauhallinen alue, ei kuulu yöelämän äänet.
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
David T. Pariskunta United Kingdom, 31. tammikuuta 2016
relaxing

very close to all you want, excellent service, room overlooking pool fantastic,
9,7
Excellent value, we stayed here at the start of our holiday for 3nights staff are very helpful and look after you , on our 2nd night we had to eat in for our evening meal due to a heavy rainfall which went on for 2 hours but what a pleasure it was food fantastic and the staff in dining room really nice, would recommend this hotel if you want to relax in your hotel but everything within 5 min walk, the beach a bit longer say 15min but hotel do supply drop of bus.
Ilmoita tästä arvioinnista
Susan F. Pariskunta United States of America, 7. tammikuuta 2016
R-Mar perfect location near Patong Beach, but...

The location was a quiet dead end little oasis. Nice and quiet and friendly staff.
7,3
Stay was great, water coming out of shower on floor I can handle and so can R-Mar there was a drain in floor to help. I can't however give them a higher stars than 3 because of their bed. It was really uncomfortable, very hard. We always judge on this answer to the following question: Would we stay again? It's a no because of the bed.
Ilmoita tästä arvioinnista
Philipp B. Yksin matkustava China, 3. tammikuuta 2016
All good, but expensive at this time of year

Room size and and interior very good, friendliness of staff, location
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Joel P. Pariskunta United States of America, 1. tammikuuta 2016
We must have gotten the staff quarters!!

the rate, location and staff were adequate.
6
I was disappointed with the room we received. Instead of the king bed I requested we got two doubles pushed together. The lights came on in the middle of the night( they said they've had that happen in our room before ). The shower leaked everywhere and seemed rather unkept. I feel that given the look of the exterior that the interior was just a shame. I was excited when we showed up and less that happy when we saw our room. Maybe we were just unlucky.
Ilmoita tästä arvioinnista
Aaron L. Yksin matkustava Australia, 30. joulukuuta 2015
Good but overpriced

Comfortable, location, breakfast
7
Poor wifi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Elroy Z. Pariskunta Malaysia, 28. joulukuuta 2015
Great hotel

Friendly staff, good breakfast, good location
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Tan C. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 28. joulukuuta 2015
15 minutes walk to beach front

Hotel compound is spacious, right at the Patong Beach City but 15 minutes walk to beach front
5,7
Overall is satisfy but you may need to choose a better view room, as all the room is come with balcony but some room are facing construction site that may not suitable for holidays maker.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

R Mar Resort and Spa PhuketR Mar Resort and Spa Phuket - RavintolaR Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/AulaR Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/AulaR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliR Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/AulaR Mar Resort and Spa Phuket - RavintolaR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - KylpyläR Mar Resort and Spa Phuket - KylpyläR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - KylpyläR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - YmpäristöR Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/AulaR Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/AulaR Mar Resort and Spa Phuket - Pubi/AulaR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - KylpyläR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - Uima-allasR Mar Resort and Spa Phuket - AulaR Mar Resort and Spa Phuket - KylpyläR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - HotellihuoneR Mar Resort and Spa Phuket - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A01