tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Cebu Cebu - Kylpyhuone Radisson Blu Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Cebu Cebu - Kokoushuone Radisson Blu Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Kylpylä Radisson Blu Cebu Cebu - Juhlasali Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Ruoka ja Juomat
Radisson Blu Cebu Cebu - Ruoka ja Juomat Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Radisson Blu Cebu Cebu - Palvelut Radisson Blu Cebu Cebu - Executive Lounge Radisson Blu Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Cebu Cebu - Palvelut Radisson Blu Cebu Cebu - Kokoushuone Radisson Blu Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Cebu Cebu - Juhlasali
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 400
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,9

yhteensä 2855 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,9
Henkilökunta
9,1
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,4
Kaikki arvostelut (2855)
Järjestä:
Veikko K. Ryhmät Finland, 24. maaliskuuta 2012
Mahtavan hieno hotelli ja palvelu pelaa.

Hotelli on luksusta, palvelualtis henkilökunta, siisti ja turvallinen
10
Olen matkaillut maailmalla ja tuo hotelli on parhaita. Turvallisuudesta huolehtidaan hyvin, se on siisti ja palvelualtis ja kohtelias henkilökunta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Tuo hotelli on loistava.
Hannu L. Yksin matkustava Finland, 22. elokuuta 2011
Erittäin hyvä hotelli ja palvelu

Palvelu erittäin hyvää, turvallinen hotelli
8
Hotelli oli erittäin turvallinen. Pommikkoirat ja metallinpaljastimet oli ulkoporteilla, ennen hotellialueelle pääsyä. Taksi pääsi kaartamaan suoraan ulko-ovien eteen ja henkilökunta oli hyvin avuliasta. Hotellin sijainta ei ollut paras mahdollinen. Uima-altaalla ollessa saattoi haistaa saasteet helposti. Myös liikennemelu kuului piha-alueelle. Kaikin puolin voin suostitella. Lyhyt matka merelle. Huoneissa tallelokerot, joten arvoesineet voi huoletta jättää huoneeseen.
Yöelämävinkki: Taksi keskustaan --> siellä hyvä meininki, hyviä yökerhoja.
Rosmen R. Yksin matkustava Philippines, 15. huhtikuuta 2015
staycation

comfortable beddings, staff, location
10
it was a comfortable stay, just don't have a chance to eat buffet breakfast because I book room only, it would be best if its include breakfast at affordable price too complete the staycation experience. all in all it was a happy experience..
Emily P. Ryhmät Australia, 15. huhtikuuta 2015
Comfortable and good location

location, good customer service and over all comfort
8,3
It was excellent, can't fault it.
Leah V. Pariskunta Philippines, 13. huhtikuuta 2015
HOME...HOSPITALITY...EXCEPTIONAL SERVICE

Outstanding service,Accessibility,Consistency
9,3
RADISSON blu is like a family to us.The personnel in each department always wear a sincere smile and willingness to serve beyond your expectation. I was so overwhelmed with the service that I have been recommending this hotel to family,friends and even acquaintances even from the first time we stayed there. I am not easy to please when it comes to SERVICE and CLEANLINESS but Radisson blu NEVER FAIL ME. In almost 2 years time my husband and I choose to stay at Radisson Blu,the recent is the 6th with 10-14 days each time. Staying in a hotel for weeks in a few months? NO OTHER HOTEL IN CEBU That "MAKE EVERY GUEST Feel VERY Taken cared of ...But RADISSON BLU alone!
Kimaon A. Yksin matkustava United States of America, 12. huhtikuuta 2015
Not what I expected :/

Close to SM, Nice lobby, Quiet
5,3
The rooms are low budget. The walls are dirty/ damaged on most floors. The pictures and reviews online we're not accurate. A huge waste of money. The restaurant was overpriced for medium quality food. More expensive than the United States. Overall I will never stay there again, I stayed at cheaper hotels with better rooms and service.
Simon L. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 12. huhtikuuta 2015
yes

the staff the rooms and pool very good
10
I would tell my friends to stay there I will come back again
John A. Pariskunta United States of America, 12. huhtikuuta 2015
Relaxing comfort

Location,cleanliness, perfetional
8,7
Will be back
Adorado J. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 12. huhtikuuta 2015
Nice hotel but not a five-star standard

Breakfast was good.
8
We had an overnight stay in this hotel. The pool was ok but we felt our room was dusty.
Susan M. Liikematkailija Philippines, 10. huhtikuuta 2015
home away from home

location, good staffs comfortable room
8,3
I have to visit Cebu every month, & I always stay in Radisson Blu Cebu because of the location, good staffs & comfortable room. It has become my home away from home. For sure I will always stay here every time I'm in Cebu. I will surely recommend this hotel to my colleagues.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Radisson Blu Cebu CebuRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Cebu Cebu - KylpyhuoneRadisson Blu Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - KylpyläRadisson Blu Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Ruoka ja JuomatRadisson Blu Cebu Cebu - Ruoka ja JuomatRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Cebu Cebu - PalvelutRadisson Blu Cebu Cebu - Executive LoungeRadisson Blu Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Cebu Cebu - PalvelutRadisson Blu Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Cebu Cebu - PalvelutRadisson Blu Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Cebu Cebu - Kokoushuone


AS-AGWEB-3C01