tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Vastaanotto Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piha Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pubi/Aula
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kahvila/Kahvila Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sviitti Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 400
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,9

yhteensä 2636 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,9
Henkilökunta
9,1
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,4
Kaikki arvostelut (2636)
Järjestä:
Veikko K. Ryhmät Finland, 24. maaliskuuta 2012
Mahtavan hieno hotelli ja palvelu pelaa.

Hotelli on luksusta, palvelualtis henkilökunta, siisti ja turvallinen
10
Olen matkaillut maailmalla ja tuo hotelli on parhaita. Turvallisuudesta huolehtidaan hyvin, se on siisti ja palvelualtis ja kohtelias henkilökunta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Tuo hotelli on loistava.
Hannu L. Yksin matkustava Finland, 22. elokuuta 2011
Erittäin hyvä hotelli ja palvelu

Palvelu erittäin hyvää, turvallinen hotelli
8
Hotelli oli erittäin turvallinen. Pommikkoirat ja metallinpaljastimet oli ulkoporteilla, ennen hotellialueelle pääsyä. Taksi pääsi kaartamaan suoraan ulko-ovien eteen ja henkilökunta oli hyvin avuliasta. Hotellin sijainta ei ollut paras mahdollinen. Uima-altaalla ollessa saattoi haistaa saasteet helposti. Myös liikennemelu kuului piha-alueelle. Kaikin puolin voin suostitella. Lyhyt matka merelle. Huoneissa tallelokerot, joten arvoesineet voi huoletta jättää huoneeseen.
Yöelämävinkki: Taksi keskustaan --> siellä hyvä meininki, hyviä yökerhoja.
Lenet E. Liikematkailija Philippines, 25. marraskuuta 2014
my kind of hotel

location, parking, food
8,3
Ali A. Yksin matkustava Saudi Arabia, 25. marraskuuta 2014
It was a magnificent stay

staff ,cleanness of the hotel and food
9,7
It was so nice, I would stay again when I come back
Joy S. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 24. marraskuuta 2014
hotel is good .. but the receptionist is horrible!

rooms pool location
8,3
2nd time staying in this hotel.everything is good only 1 thing make me angry the receptionist.. I booked 2,rooms for me n my mother but all under my name .. My mom went out at night didn't bring the card key,she ask the receptionist for card they nvr give her ..they ask 1staff to a company my go up to the room and knock but nobody open coz we all sleep already.. My mom tell them its my room but only under my daughters name .. They still NVR give her a card key instead tell my mom to wait until morning in the lobby.. So my mom got no choice she sleep in the sofa at the lobby.. In the morning I wanted to talk to the manager but say no manager on duty have to wait.. Omg ..
Dewei L. Liikematkailija China, 23. marraskuuta 2014
very good hotel

clean cool goodservice
10
Emmanuel E. Pariskunta Australia, 23. marraskuuta 2014
superb

food,location,rooms
9,3
will highly recommend to friends.
Mary R. Liikematkailija Philippines, 23. marraskuuta 2014
Excellent

food, lobby, area
10
great!
Giovanni N. Pariskunta Philippines, 23. marraskuuta 2014
What You See Is What You Get

Location, Cleanliness, Nice Room
9,7
Highly Recommendable
Jonathan O. Ryhmät Canada, 23. marraskuuta 2014
Awesome service and accommodation

Food, service,location and accommodation
8,7
World class!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - VastaanottoRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PihaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pubi/AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kahvila/KahvilaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SviittiRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KuntosaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KuntosaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KylpyhuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas


AS-AGWEB-3A06