tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Radisson Blu Hotel Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Vastaanotto Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilat Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoli Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Aula Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Piha Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pubi/Aula
Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kahvila/Kahvila Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Sviitti Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellihuone Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola Radisson Blu Hotel Cebu Cebu - Ravintola
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 400
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,9

yhteensä 2630 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,9
Henkilökunta
9,1
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
9,0
Ruoka/syöminen
8,4
Kaikki arvostelut (2630)
Järjestä:
Veikko K. Ryhmät Finland, 24. maaliskuuta 2012
Mahtavan hieno hotelli ja palvelu pelaa.

Hotelli on luksusta, palvelualtis henkilökunta, siisti ja turvallinen
10
Olen matkaillut maailmalla ja tuo hotelli on parhaita. Turvallisuudesta huolehtidaan hyvin, se on siisti ja palvelualtis ja kohtelias henkilökunta.
Hotelliin liittyvä vinkki: Tuo hotelli on loistava.
Hannu L. Yksin matkustava Finland, 22. elokuuta 2011
Erittäin hyvä hotelli ja palvelu

Palvelu erittäin hyvää, turvallinen hotelli
8
Hotelli oli erittäin turvallinen. Pommikkoirat ja metallinpaljastimet oli ulkoporteilla, ennen hotellialueelle pääsyä. Taksi pääsi kaartamaan suoraan ulko-ovien eteen ja henkilökunta oli hyvin avuliasta. Hotellin sijainta ei ollut paras mahdollinen. Uima-altaalla ollessa saattoi haistaa saasteet helposti. Myös liikennemelu kuului piha-alueelle. Kaikin puolin voin suostitella. Lyhyt matka merelle. Huoneissa tallelokerot, joten arvoesineet voi huoletta jättää huoneeseen.
Yöelämävinkki: Taksi keskustaan --> siellä hyvä meininki, hyviä yökerhoja.
Joy S. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 24. marraskuuta 2014
hotel is good .. but the receptionist is horrible!

rooms pool location
8,3
2nd time staying in this hotel.everything is good only 1 thing make me angry the receptionist.. I booked 2,rooms for me n my mother but all under my name .. My mom went out at night didn't bring the card key,she ask the receptionist for card they nvr give her ..they ask 1staff to a company my go up to the room and knock but nobody open coz we all sleep already.. My mom tell them its my room but only under my daughters name .. They still NVR give her a card key instead tell my mom to wait until morning in the lobby.. So my mom got no choice she sleep in the sofa at the lobby.. In the morning I wanted to talk to the manager but say no manager on duty have to wait.. Omg ..
Dewei L. Liikematkailija China, 23. marraskuuta 2014
very good hotel

clean cool goodservice
10
Emmanuel E. Pariskunta Australia, 23. marraskuuta 2014
superb

food,location,rooms
9,3
will highly recommend to friends.
Terence B. Pariskunta Australia, 22. marraskuuta 2014
location is good staff excellent very polite

food very excellent entertainment excellent with the christmas celebrations wonderful and the staff go out of there way to help you
10
Very good no real complaint only a minor one but the hotel manager fixed the problem right away thankyou
Carmelo J. Liikematkailija Philippines, 18. marraskuuta 2014
Its definitely worth coming back

The hotel rooms, the facade and the amenities
10
I had a very fruitful and relaxing stay
Jasmine L. Yksin matkustava Singapore, 17. marraskuuta 2014
Great Hotel! Spacious room and good location.

Spacious Room. Good Location. Wide Breakfast Buffet Spread.
9,3
Enjoyed my stay very much. Location very conveniently located next to mall. Superior room was very big. Staff was friendly and helpful.
Gerald R. Pariskunta Singapore, 15. marraskuuta 2014
Classy and friendly service

Convinience, food and service
10
I enjoyed the stay. The rooms were spcaious and clean. The breakfast buffet had a wide selection of food. The location was not far off from the places I wanted to go.
Tiaw C. Pariskunta Singapore, 14. marraskuuta 2014
Having great time

First they upgrade me to executive suite, have complementary cocktail lounge at 20th storey free from 6 to 8 pm and the buffet breakfast was very nice
10
Very good as I said they upgraded me to executive suite

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Radisson Blu Hotel Cebu CebuRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - VastaanottoRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - PihaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Pubi/AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Kahvila/KahvilaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allasRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - SviittiRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KuntosaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KuntosaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin sisätilatRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - JuhlasaliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - HotellihuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KylpyhuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - RavintolaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - KokoushuoneRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - AulaRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Hotellin ulkopuoliRadisson Blu Hotel Cebu Cebu - Uima-allas


AS-AGWEB-3A01