Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites (Ramada Plaza Berlin City Centre Hotel & Suites)

Prager Street 12., Schöneberg, Berliini, Saksa 10779

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 35 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
6,7
Kaikki arvostelut (35)
Järjestä:
Reino P. Pariskunta Finland, 19. kesäkuuta 2015
Talousmiehen valinta

hinta/laatu suhde, aamupala, ostari
8,3
Olimme samalla viikolla 3 yötä Radisson Blue Hotellissa sekä 3 yötä Ramada Plaza Berlin City Centre Hotelissa. Molemmat hyviä valintoja. Erot ovat vähäisiä. Ramada on talousmiehen valinta, mutta jos prameus ja hyvä sijanti kiinnostaa, sitten Radisson. Aamupalat lähes samanlaiset vaikka hintaero on isohko, toki Radissonista löytyy oma kokki paistamassa munakkaita, toisaalta Ramadassa oli gluteenittomia sämpylöitä. Molemmat aamupalat vastaa normaalia Sokos-hotellin aamupalaa. Radisson on keskeisellä paikalla, mutta Ramadaskin pääse metrolla hetkessä keskustaan. Ramadan spa-alue maksaa 10 euroa hengeltä (vaikka jostain saisikin toisenlaista tietoa). Radissonissa spa kuului hotellin hintaa - hieno spa-alue ja uima-allas. Ramadanin spa-alue jäi kokeilematta. Ramadanin edullisuus osin selittyy etäisyydellä keskustasta sekä siitä että kalusteet ja kokolattiamatto ovat ainakin 10 vuotta vanhoja, toki kylppäri oli täysin uusittu ihan vasta. Huoneet olivat ihanan tilavia. Ramadanin vieressä on ostari.
Ilmoita tästä arvioinnista
Carola L. Yksin matkustava Finland, 4. marraskuuta 2013
Stora snygga rum

Tyst, nära till tunnelbana
7,3
Annars bra men badkaret var superhalt och behöver absolut ett halkskydd och handtag på väggen. Dessutom fungerade inte TV:n i badrummet, elledningen, bakom låst plexiskiva var avbruten.
Ilmoita tästä arvioinnista
Isobel O. Pariskunta United Kingdom, 6. marraskuuta 2015
I was very disatiefied pool I was asked to pay
5
I want a refund was treated horrible and charges for pool was made feel embarrassed at reception and reception laugh at you and very unhelpful they need to learn language awful food downstairs had to walk for about a mile to get to my room never again
Ilmoita tästä arvioinnista
Anders N. Liikematkailija Sweden, 24. syyskuuta 2015
Good for both business and casual travels

Good location, friendly staff, wonderful training and SPA facilities.
8
My stay was very nice and I enjoyed the Spa that was open from early morning to late evening. Quiet neighbourhood, still nearby all business and shopping area, max 10 minutes walking to city center.
Ilmoita tästä arvioinnista
George F. Pariskunta United States of America, 7. kesäkuuta 2015
Good hotel for tourists

Clean, good staff, food late available
7,3
Simple place but pleasant. Like a US Ramada but at a much higher price.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jayatilake E. Liikematkailija Sri Lanka, 7. maaliskuuta 2015
every thing is good in this Hotel

very good hotel
2,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Paul M. Pariskunta United Kingdom, 3. maaliskuuta 2015
We found the staff were very polite and friendly

The room was excellent, staff, second to none and the bar was a very plush and comfortable place to spend time
9
The only one thing that let our stay down, was that on one day, we had a problem with the shower in our room. However, this was dealt with immediately.
Ilmoita tästä arvioinnista
Krzysztof B. Pariskunta Poland, 29. kesäkuuta 2014
Nice location, but no WiFi in rooms.

Beautiful location and SPA center
6,3
A very nice located hotel in beautiful residential area, using SPA center is really nice. WIFI is not working in rooms, so be carefull if you need it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Patrick O. Liikematkailija Ireland, 22. kesäkuuta 2014
Not good

Quiet, nice decoration
4
Not very pleasant Staff were rude Hotel too small
Ilmoita tästä arvioinnista
Marja E. Yksin matkustava Finland, 29. lokakuuta 2013
I was very hapoy with the stuff!! Big improvment !

servce, helpfulness, frendlyness,politnesd,
8
i was very content this time with slmost evetything. Just the shower wad Again hopeless!. Also I miss beter working light at the drsk.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
RAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin ulkopuoliRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - KylpyhuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - KylpyhuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin sisätilatRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin sisätilatRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin ulkopuoliRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Pubi/AulaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - RavintolaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin sisätilatRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - RavintolaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - PalvelutRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin ulkopuoliRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - SisäänkäyntiRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - SisäänkäyntiRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Hotellin sisätilatRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - HotellihuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - KylpyhuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - BuffetRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - BuffetRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - RavintolaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - RavintolaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - RavintolaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Pubi/AulaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - AulaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - AulaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - AulaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - VastaanottoRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - AulaRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - KokoushuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - KokoushuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - KokoushuoneRAMADA PLAZA Berlin City Centre Hotel & Suites Berliini - Näkymä


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B04