tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Ranyatavi Resort Natai

32/7 Moo 5, Natai Beach, Kok Kloy, Takuatung, Khok Kloy, Phuket, Thaimaa 82140 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Ranyatavi Resort
Ranyatavi Resort Natai Phuket - Ravintola Ranyatavi Resort Natai Phuket - Ravintola Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellin sisätilat Ranyatavi Resort Natai Phuket - Ravintola Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellihuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Kylpyhuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Kylpyhuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allas Ranyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allas
Ranyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allas Ranyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allas Ranyatavi Resort Natai Phuket - Kylpylä Ranyatavi Resort Natai Phuket - Kuntosali Ranyatavi Resort Natai Phuket - Kokoushuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Kokoushuone Ranyatavi Resort Natai Phuket - Aula Ranyatavi Resort Natai Phuket - Hotellin sisätilat Ranyatavi Resort Natai Phuket - Pubi/Aula Ranyatavi Resort Natai Phuket - Näkymä Ranyatavi Resort Natai Phuket - Ranta Ranyatavi Resort Natai Phuket - Ranta
Alue: Khok Kloy Huoneiden lukumäärä: 60

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,2

yhteensä 160 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,6
Henkilökunta
7,0
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (160)
Järjestä:
Marko V. Pariskunta Finland, 15. helmikuuta 2010
Ranyatavi Kok Kloy Thaimaa

Rauhallisuutta ja lepoa tarjolla. Kauppoja ja myyjiä ei näy lähimaillakaan, lähin paikka missä pankkeja ja paikallisia kauppoja on Kok Kloyn kylä joitakin kilometrejä matkaa. Ranta on todella rauhallinen, kilometrikaupalla tyhjää rantaa ja uiminen onnistuu myös missä kohtaa tahansa. Kävelymatkan päässä on laituri, jolla paikalliset kalastajat kokoontuvat ja heidän aitoutensa on mukavaa seurattavaa. Villa, jossa me yövyimme kolme yötä oli mukava ja viihtyisä ja erittäin siisti. Myös sänky oli todella mukava ja ilmastointi ei pitänyt turhaa meteliä. Parhaat unet pitkään aikaan. Henkilökunta yrittää kaikkensa jotta olo olisi mukavaa. Hotellin vieressä on paikallinen kauppa, josta voi ostaa välttämätöntä, esim. vettä ja hammastahnaa ym.
6
Englannin kielen taito ei kaikilla henkilökuntaan kuuluvilla ollut aivan hallinnassa ja siitä voi aiheutua vaikeuksia. Hotellilla ei ole kovin hyvä taksipalvelu, ja meille osunut kuljettaja ei tullut hakemaan meitä pois paikasta jonne vei, vaikka oli sovittu sekä receptionissa sekä kuljettajan kanssa. Jouduttiin soittelemaan hotelliin ja kyselemään missä se kyyti on. Kuntosali on hotellissa, mutta osa laitteista oli rikki ja esimerkiksi painoja ei ollut kuin muutama kymmenen kiloa, eli ei riittänyt voimaharjoitteluun. Lisäksi kuntosali oli kuin akvaario, lasikoppi ja todella kuuma. Ilmeisesti ei ollut yhtään ajateltu, että sitä joku voisi joskus käyttää.
Sari H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 15. helmikuuta 2010
Ranyatavi Resort

Erittäin hyvä hinta-laatu -suhde: siisti, suuri hotelli jossa mukavia bungaloweja ranta-alueella altaan lähistöllä. Yövyimme hotellissa, joka oli myöskin erittäin OK. Nelihenkinen perheemme majoittui vaivatta yhdessä huoneessa: leveään sänkyyn mahtui hyvin aikuinen ja kaksi lasta. Aamupala oli runsas ja monipuolinen. Allasalue siisti ja aivan rannalla. Ilmainen netti!
6,7
Suosittelemme rauhallista lomaa etsiville, jotka eivät haluakaan liikkua alueella ja jotka eivät kaipaa ylimääräisiä palveluja.
Ravintolavinkki: Kävele rantaa pitkin vasemmalle n. 15 minuuttia. Suurehkon hotellin jälkeen on pieni, erittäin kaunis ravintola, jonka ruoka ei tosin ollut erityistä.
Sandy A. Pariskunta Australia, 9. helmikuuta 2015
A good escape with lovely ambiance

Mr Sunchet - Service was anticipated, very personal and exceptional. Quiet relaxing atmosphere. Magic sunsets
7,3
Went to attend a wedding near by, and have a little break. We had a most relaxing time. Mr Sunchet - Service was anticipated, very personal and exceptional. Quiet relaxing ambiance Magic sunsets. Location like a number of resorts in the north, are away from things a local driver, Mr Rich was obliging (a great find),
Ben Z. Ryhmät Israel, 5. helmikuuta 2015
Not happy

The pool
4
Rock hard beds, and no food around at all... The food at the resort is very expensive... And the cot that my baby was in broke, and when I wanted to talk to the manager, they never let me see him, and they just swept it under the rug!!!
Neomi A. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 5. helmikuuta 2015
never stay here save ur money
2,3
this was the worst experience we have ever had staying overseas and we travel a lot. we were given a baby cott for our son which collapse whilst he was sleeping in side. when asking the staff for help no one helped me with anything . after an hour we return to complain again and the staff were extremely unhelpful and rude. we were travel in a group with 5 couple who all had planned on staying there a week however after the first night we all checked out. save your money and time!!
Maytal W. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 4. helmikuuta 2015
Horrible breakfeast and very poor service

The lay out and the pools on the beach
5,3
Seemed as a perfect resort when we arrived, however, breakfeast was horrific with no English speaking staff to understand a simple request of WELL DONE eggs. Our bath could not be filled as the plug was damaged. The cot we were given for our 1yo broke while he was sleeping and he dropped on the floor! The aircon did not work and no one came to fix it although we asked numerous times. Wifi is useless. The only plus is the lay out and the beauty with the beach . For paying top dollars, service was poor, and facilities were a failure. Would never go back for that price. Plus, resteraunt prices were ludicrous!
Stephanie T. Ryhmät Indonesia, 28. tammikuuta 2015
Good for short holiday

Location, Beach, Price
7,3
It was a good stay. There was no one else but our group so it felt like the hotel was ours. It's right in front of the beach which is very very nice. A quite beach. It's a bit far from the town but if you come for a quite getaway, this place is perfect.
Eugene T. Yksin matkustava Singapore, 19. tammikuuta 2015
Beautiful beach. Hotel could do with upgrade

Beach, clear water, fresh coconut
4,3
This hotel is definitely not a 4 star hotel. I'd give it 3 rating for the amenities available, condition and quality of room and furnishings. I would say this resort could pass off as a higher-end back packer hotel. While the beach villa was spacious, the place looked run down and poorly maintained. There was no water from the shower and breakfast was a pretty awful mix of sausage soup and guess what you're eating. Staff had very poor understanding of English and service at best was mediocre during the infrequent times of interaction. Only saving grace was the quiet beach, the clear water and fresh coconut.
Ruediger R. Yksin matkustava Germany, 19. tammikuuta 2015
nice beach

direct beach access, lunch at restaurant at beach, bungalow at beach
6
Beautiful and clean beach
Sheralyn A. Yksin matkustava Singapore, 19. tammikuuta 2015
Comfortable stay, value for money

Good beds, cosy feel, private beach
7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Ranyatavi Resort Natai PhuketRanyatavi Resort Natai Phuket - RavintolaRanyatavi Resort Natai Phuket - RavintolaRanyatavi Resort Natai Phuket - Hotellin sisätilatRanyatavi Resort Natai Phuket - RavintolaRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - HotellihuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - KylpyhuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - KylpyhuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allasRanyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allasRanyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allasRanyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allasRanyatavi Resort Natai Phuket - KylpyläRanyatavi Resort Natai Phuket - KuntosaliRanyatavi Resort Natai Phuket - KokoushuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - KokoushuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - AulaRanyatavi Resort Natai Phuket - Hotellin sisätilatRanyatavi Resort Natai Phuket - Pubi/AulaRanyatavi Resort Natai Phuket - NäkymäRanyatavi Resort Natai Phuket - RantaRanyatavi Resort Natai Phuket - RantaRanyatavi Resort Natai Phuket - RantaRanyatavi Resort Natai Phuket - RantaRanyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allasRanyatavi Resort Natai Phuket - KokoushuoneRanyatavi Resort Natai Phuket - Uima-allasRanyatavi Resort Natai Phuket - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B02