Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Lahti, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kuntosali Regal HongKong Hotel Hong Kong - Business Center Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Uima-allas Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Aula Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Causeway Lahti Huoneiden lukumäärä: 481
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 2961 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2961)
Järjestä:
Joonas T. Pariskunta Finland, 6. heinäkuuta 2014
Kaupungin sykkeessä

Uima-allas, Sijainti, Siisteys
9
Regal on sijainniltaan loistava nähtävyyksien ja shoppailun kannalta. Alakerrassa samassa talossa on myös todella hyvä ja edullinen kiinalainen ravintola, jolla on ilmeisesti yhden tähden Michelin luokitus. Plussaa myös hotellissa on se, että iltalennoille esim. HKG-HEL , on mahdollista jättää tavarat säilytykseen hotellille ja esim. käyttää päivän aikana muita hotellin palveluja, kuten allasosastoa, vaikka on check outin tehnytkin jo.
Pasi M. Liikematkailija Finland, 21. joulukuuta 2009
Hotelli Regal Hong Kong

Hyvätasoinen hotelli hyvällä paikalla CausewayBayllä.
6,7
Hyvällä paikalla sijaitseva korkealuokkainen hotelli. Receptionin henkilökunta hieman sähelsi vastaanottotilanteessa ja saimme viimeiset huoneet vasta klo 16. Näyttävä aulabaari mutta kallis.
Nir D. Perhe pienten lasten kanssa Israel, 28. toukokuuta 2015
Good expensive hotel in the center of the center

Location, swimming pool and helpful staff
9,7
Outstanding!
Jimmy C. Perhe pienten lasten kanssa Macau, 25. toukokuuta 2015
good and comfortable

big tub
4
Jeffrey B. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 24. toukokuuta 2015
greatly satisfied

good location, noteworthy housekeeping, rooms bigger than other hotels
8
quite pleased with our stay. everyone was helpful. location of course is great, ideal for things we did: eat, shop, ride MTR and bus (to Stanley), go to church. if Regal started refurbishing their rooms, they would be an even better hotel.
Stephanie G. Liikematkailija Philippines, 21. toukokuuta 2015
Not a 5 Star Hotel

Location, bed size, spacious room
6
not good
Pek L. Liikematkailija Singapore, 17. toukokuuta 2015
Great location and large rooms

Great location, large room and lots of dining and shopping nearby
8
Very good hotel, stayed here many times. Near MTR and close to many dining and shopping options.
Wilson T. Liikematkailija Singapore, 14. toukokuuta 2015
Convenient hotel to shopping area

close to shopping area, accessibility to trains, good staff service
9
Except for one off occasion where I suspect the food served was reheated by microwave, otherwise, I enjoyed my stay at this hotel. Staff was friendly and helpful. Location is definitely a big plus.
Wilson T. Liikematkailija Singapore, 14. toukokuuta 2015
Excellent location!

clean hotel, good staff service, accessibility to trains
9
Except for one off occasion where I suspect the food served was reheated by microwave, otherwise, I enjoyed my stay at this hotel. Staff was friendly and helpful. Location is definitely a big plus.
Sherryl C. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 11. toukokuuta 2015
Regal hongkong

The bed was comfortable, room amenities are nice, great location
7,7
I loved our room, it was spacious, they have an ipod dock and a Keurig coffee maker. I was excited to use the coffee maker, and got so disappointed. It was not cleaned for a long time for sure. There were dirt coming out with my drink! Ewww! Needless to say, i had coffee outside the hotel. But other than the coffee maker, our stay was comfortable.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal HongKong Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal HongKong Hotel Hong Kong - Business CenterRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - Uima-allasRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - AulaRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B02