Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Lahti, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 3128 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,8
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (3128)
Järjestä:
Joonas T. Pariskunta Finland, 6. heinäkuuta 2014
Kaupungin sykkeessä

Uima-allas, Sijainti, Siisteys
9
Regal on sijainniltaan loistava nähtävyyksien ja shoppailun kannalta. Alakerrassa samassa talossa on myös todella hyvä ja edullinen kiinalainen ravintola, jolla on ilmeisesti yhden tähden Michelin luokitus. Plussaa myös hotellissa on se, että iltalennoille esim. HKG-HEL , on mahdollista jättää tavarat säilytykseen hotellille ja esim. käyttää päivän aikana muita hotellin palveluja, kuten allasosastoa, vaikka on check outin tehnytkin jo.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pasi M. Liikematkailija Finland, 21. joulukuuta 2009
Hotelli Regal Hong Kong

Hyvätasoinen hotelli hyvällä paikalla CausewayBayllä.
6,7
Hyvällä paikalla sijaitseva korkealuokkainen hotelli. Receptionin henkilökunta hieman sähelsi vastaanottotilanteessa ja saimme viimeiset huoneet vasta klo 16. Näyttävä aulabaari mutta kallis.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lee S. Perhe isojen lasten kanssa Hong Kong, 8. helmikuuta 2016
Convenience, good location, clean, spacious room

Friendly and efficient staffs, good location, walking distance to MTR station and department stores
9
Ilmoita tästä arvioinnista
Jaslyn K. Liikematkailija Malaysia, 23. tammikuuta 2016
good location

good location, near to train station, near to shopping
5,7
good but the pillow is too soft even thou they provide 2 pillows. TV position is akward
Ilmoita tästä arvioinnista
David T. Liikematkailija United Kingdom, 15. tammikuuta 2016
location

location, facilities, location
6
Ilmoita tästä arvioinnista
Hendra N. Liikematkailija Indonesia, 15. tammikuuta 2016
good htl

near food, near shopping, near attraction
8
very good
Ilmoita tästä arvioinnista
Erick F. Yksin matkustava Indonesia, 12. tammikuuta 2016
Great Location unfortunately pool closed

Location Clean
9,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Bonifasius V. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 10. tammikuuta 2016
big room hotel

big room, big jacuzzi, and clean hotel
9,7
Love to stay in this hotel because we can upgrade our room to double king size bed room by adding some costs. Room is big with big jacuzzi and musical bathroom. the hotel is convenient to get the MRT and shopping centre. Glad to stay in this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sri H. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 9. tammikuuta 2016
The hotel is quite OK but poor staff service

Location, comfort, spacious room
7
Stayed 2 nights in family connecting rooms. Hotel is old, chipped sofa leather but still comfortable. Big room. Big TV. Big bathtub. Could be better if the bathroom has hand shower, not only head shower (didn't know about this when I booked the hotel. Probably would not choose this hotel if I know about this). Location is great. Step outside and there are all the shops. Right in the hustle & bustle of Causeway Bay. We did encounter problem when we asked for late check out. We checked in very late at around 10 pm. Check out time is 12 pm. We asked for 2 pm but the reception staff asked for a fee. My husband complained to the duty manager and he finally gave us check out time at 1.30 pm.
Ilmoita tästä arvioinnista
Arlene M. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 3. tammikuuta 2016
new year vacation

location, location, location
4,3
I am very disappointed, not satisfied
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal HongKong Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - Uima-allasRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - AulaRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - AulaRegal HongKong Hotel Hong Kong - AulaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - AulaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Aula


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C07