tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal HongKong Hotel

No.88 Yee Wo Street, Causeway Lahti, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kahvila/Kahvila Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Juhlasali Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kuntosali Regal HongKong Hotel Hong Kong - Business Center Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Uima-allas Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Ravintola Regal HongKong Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal HongKong Hotel Hong Kong - Aula Regal HongKong Hotel Hong Kong - Näkymä Regal HongKong Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Causeway Lahti Huoneiden lukumäärä: 482
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 2666 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2666)
Järjestä:
Joonas T. Pariskunta Finland, 6. heinäkuuta 2014
Kaupungin sykkeessä

Uima-allas, Sijainti, Siisteys
9
Regal on sijainniltaan loistava nähtävyyksien ja shoppailun kannalta. Alakerrassa samassa talossa on myös todella hyvä ja edullinen kiinalainen ravintola, jolla on ilmeisesti yhden tähden Michelin luokitus. Plussaa myös hotellissa on se, että iltalennoille esim. HKG-HEL , on mahdollista jättää tavarat säilytykseen hotellille ja esim. käyttää päivän aikana muita hotellin palveluja, kuten allasosastoa, vaikka on check outin tehnytkin jo.
Pasi M. Liikematkailija Finland, 21. joulukuuta 2009
Hotelli Regal Hong Kong

Hyvätasoinen hotelli hyvällä paikalla CausewayBayllä.
6,7
Hyvällä paikalla sijaitseva korkealuokkainen hotelli. Receptionin henkilökunta hieman sähelsi vastaanottotilanteessa ja saimme viimeiset huoneet vasta klo 16. Näyttävä aulabaari mutta kallis.
Brett O. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 29. syyskuuta 2014
Convenient, friendly staff, roof pool with views

Location, pool, staff
9
Ernesto L. Pariskunta Philippines, 28. syyskuuta 2014
Ok

Location, hotel cleanliness and room comfort were ok
7
Zhang H. Pariskunta China, 28. syyskuuta 2014
Poor service here
5,3
That's really a bad experience here so no comments...
Emanual C. Yksin matkustava Singapore, 28. syyskuuta 2014
Pathetic staff performance

Location, Decent room
4,7
The stay at the Regal HK Hotel was not a pleasant one. I arrived way earlier than the usual check-in timing. Therefore I was pretty hopeful to get a room to wash up as I had just arrived from the USA. I was told that there was no rooms for early check-in so I was told to come back around 10-11am. I was wandering around their lobby for a place to sit and there was no actual waiting area to rest upon except for a lounge which was still closed at that time. I went up to their 31st floor seeking for a waiting area and was told that I can obtain a drinking coupon from the reception and wait at the lounge. While waiting at the lounge, their 30 mins complimentary internet was used up. I tried obtaining a internet code from them while waiting for the room but denied and was told to pay for it myself. Eventually the lounge opened and I ordered food etc. After eating, I returned to the reception to ask for the room as it was already 10.30am. I was told that there was no room still and was told to come back around noon. After 30 mins I returned again and was told that there was room for check-in but it was on the executive level and was told to pay for the upgrade. I was disgusted. If it was in the US, based on a 5 stars hotel, they would have upgrade u on a complimentary standard for waiting so long and they didn't even provide the drinking coupon on their on accord. For a 5 star hotel, this wasn't the service that I was hoping to receive. I am completely upset with their staff's behavior which are rude and impatience. I will really think thrice about returning to any of the Regal's hotel the next time I visit HK again soon.
Chor Y. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 23. syyskuuta 2014
Great location

Clean, great location, best fpr shopping and eating
8,7
Yee N. Yksin matkustava Malaysia, 16. syyskuuta 2014
Convenient

Need upgrading, room look tiring.
7,7
Very convenient for food n shopping.
Eng C. Liikematkailija Malaysia, 15. syyskuuta 2014
affordable luxurious hotel in causeway bay

location, value for money, room standard
9
even only one night stay, very convenient for foods and shopping and the room is of high standard
Bay L. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 10. syyskuuta 2014
Wonderful stay

LocatioN, welcome drink, clean room
7
Wonderful stay experience Great location Clean room

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal HongKong Hotel Hong KongRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kahvila/KahvilaRegal HongKong Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal HongKong Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal HongKong Hotel Hong Kong - Business CenterRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - Uima-allasRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - RavintolaRegal HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal HongKong Hotel Hong Kong - AulaRegal HongKong Hotel Hong Kong - NäkymäRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - KylpyhuoneRegal HongKong Hotel Hong Kong - Kylpyhuone


AS-AGWEB-3C01