tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Regal Kowloon Hotel

71 Mody Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kokoushuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola
Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Piha Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellihuone Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Ravintola Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Aula Regal Kowloon Hotel Hong Kong - Kuntosali
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 600
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 3975 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (3975)
Järjestä:
Pasi P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 18. tammikuuta 2014
Pikavisiitti Honkkariin

Sänky, sijanti, palvelu check-in lukuunottamatta
6,7
Todella hitaan ja kömpelön check-in jälkeen oli vierailu kaikinpuolin ok.
Jukka L. Liikematkailija Finland, 18. lokakuuta 2013
Aina yhtä upea H.K

Keskeinen sijainti
8,3
Mainio hotelli hyvien yhteyksien äärellä. Muutamalla kympillä korotin varaamani huoneen executiveen, jolloin checking out 18.00.
Markku U. Pariskunta Finland, 18. maaliskuuta 2013
Mukava hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mukava ja iso huone sekä ystävällinen henkilökunta
8
Todella hyvä sijainti. Lyhyt matka rantaan ja lauttarantaan, josta lähtee lautta Hong Kongin saarelle. Lyhyt kävelymatka pääostoskatu Nathan Roadille. Hotellin ympäristössä on paljon hyviä ruokapaikkoja sekä market.
Tuukka S. Pariskunta Finland, 11. joulukuuta 2012
En suosittelem paitsii ...

Shoppaajan unelma
5,7
Palvelu usein huonoa, siita kun lahtee kaikki. Vasymys ja kyllastyneisyys nakyy tyontekijoiden kasvoilta. Sijainti hyva jos rakastaa shoppailua ja miksipa ei jotkut rakastaisi.
Kari N. Pariskunta Finland, 10. marraskuuta 2011
Erinomainen sijainti ja odottamaammekin paremmat p

Clubin päiväkahvit ja iltacockteil oli oikein mukava välilevähdys kaupungilla kiertelyn jälkeen.
9,3
Kiertelimme ahkerasti päivittäin katsomassa Hong Kongin nähtävyyksiä. Hotelliin oli mukava tulla välillä lepäilemään. Huone oli viihtyisä ja henkilökunta erittäin ystävällistä.Palvelu toimi aina erinomaisesti.
Nähtävyysvinkki: Hon Kongin historiallinen museo kannattaa käydä katsomassa. Siellä on osattu tehdä historiasta mielenkiintoista eikä vain täytetty tilaa vanhoilla esineillä.
Ho W. Pariskunta Malaysia, 18. lokakuuta 2014
Good

Good
6
Abdel K. Ryhmät Philippines, 11. lokakuuta 2014
A hotel located within the shopping district

location, 4star quality, cleanliness
7,7
Stay was great. No Bidet in the toilet which should have been essential. Bed was stiff..
Michael K. Liikematkailija Hong Kong, 7. lokakuuta 2014
Nothing worth mentioning

No
2,7
Very unpleasant and will never go again
Darshini N. Perhe pienten lasten kanssa South Africa, 6. lokakuuta 2014
Regal Kowloon Hotel Unimpressive

the only thing good about this hotel was its location.
5
Staying here was a bad choice on my part. Fortunately we were only there for 2 nights hence the stay did not ruin my entire trip. The beds are 3/4 beds and not double beds they were also very, very firm. You can forget about flopping on the bed after a long tiring day of touring(you could injure yourself) During our stay there was a burst pipe or some disaster that resulted in no water in the toilets. Not a good experience all round.
Suat H. Yksin matkustava Malaysia, 4. lokakuuta 2014
Quite a pleasant stay at The Regal Kowloon

1) Location 2) Decent sized rooms 3) Accessibility
6,7
Extremely not happy with staff. I was next on the queue, your staff, Ms Yani instead of calling for me to register, called the gentleman behind me in the queue. I was upset and a loudly voiced my displeasure. She did not bother but the gentleman behind me politely told me to proceed to her desk! Nobody could explain me how the Express Check Out box works but someone from the F.O. finally did. I was due to check out very early on 4 October so in the evening, I went to settle my bill. The Receptionist handling me was rude. Told me that the next morning on check out I still have to go through the queue, then why did I bother to settle my bill the night before I check out and the next morning join in the queue to hand in my room key??? She did not explain that I could use the express check out box. The staff needs alot of training. On 4 October I moved to Island Shangrila. Yes I had to pay alot but it was such a pleasure to stay there. The staff were so efficient and very well trained. No excuse that the staff at Regal Kowloon cannot do the same

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Regal Kowloon Hotel Hong KongRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KokoushuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellin ulkopuoliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiRegal Kowloon Hotel Hong Kong - PihaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - HotellihuoneRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - KuntosaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - JuhlasaliRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Pubi/AulaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - RavintolaRegal Kowloon Hotel Hong Kong - Kylpyhuone


AS-AGWEB-3B07